Redding i Polyccio ce se ovde klati za pobedu... Titula bi mogla biti resena, u svakom slucaju...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Hertz British Grand Prix MotoGP 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Valentinik Rossifumi View Postda klupski kolega razvija motor u pravom smeru profitirali bi i jedan i drugi, ne bi gledali Hondama u zadnji kraj i to ako uspeju da zadrze prikljucakLast edited by crni; 31-08-13, 14:17.
Comment
-
Haha cuj onog redovno ostavljamo haha seti se kralju kako je bilo pre nego sto je DOCTOR otisao iz Yamahe?Da je Lorenco menjao tim video bi a pogotovo da je otisao u Ducati...Lorenco je (TRENUTNO) glavni u timu ali decko polako vozi ce DOCTOR jos 2-3 sezone sigurno pa da vidimoI ne provociraj ipak je ovde 90% ljudi koji navijaju za DOCTOR-a tako da
Last edited by Djone7 Vale 46; 30-08-13, 19:25.Iskustvo je suština,poenta,vrlina ;)
sigpic
Comment
-
Samo Doktor da uskladi sve , bojim se da ce mnogi povuci svoje reci , pa cak i ja sam , sto sam izrekao, ali za ovu sezonu mu ostaje da sve nasteluje , vidi nedostatke , da to sve lepo izbalansira, mozda osvoji jos jednu trku, i neki podijum, ali bogami od sledece sezone , bice to stari Doktor, a u medjuvremenu Markez ce pokazivati da je dostojan da ga zovu naslednikom Valetasigpic
Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!
Comment
Comment