Mnogo drzi kod sebe loptu,svaki put duze nego sto treba...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Naravno, to se samo tako kaze
Jaja sinonim za davljenje lopte. Uzme je, pa je primiri, pa oce li pas-nece, pa se okrene, pa zagradi, pa fintira i onda doda kratki pas prvom do sebe. Jedan od mrzih igraca mi je Jajson.
Ni kod mene ne bi prosao probu
Cuj prvi maj
Comment
-
Ako je slucajno izgubi ide krkanski faul i okrece se u cudu sta hoce sudija nije mu jasnoOriginally posted by asprilja View PostNaravno, to se samo tako kaze
Jaja sinonim za davljenje lopte. Uzme je, pa je primiri, pa oce li pas-nece, pa se okrene, pa zagradi, pa fintira i onda doda kratki pas prvom do sebe. Jedan od mrzih igraca mi je Jajson.
Bez zajebancije umije Honda lopte ima i fin sut i tehniku,ali u vise od pola slucajeva tajming mu je ocajan,nikad se ne rijesi lopte na vrijeme...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Honda je "cisti" fudbaler, nije sirovina, sut, tehnika, osecaj za pas, prostor, poseduje sve ali ima takodje osecaj da moze sve sa tom loptom pa tu nastaju ti problemi.Originally posted by AK47 View PostAko je slucajno izgubi ide krkanski faul i okrece se u cudu sta hoce sudija nije mu jasno
Bez zajebancije umije Honda lopte ima i fin sut i tehniku,ali u vise od pola slucajeva tajming mu je ocajan,nikad se ne rijesi lopte na vrijeme...
Dok je jaja klasican davez-mesar
Cuj prvi maj
Comment
-
Na vreme ih nacesmo sto je veoma bitno... kakav je vampir ovaj Dzonatan nebo i zemlja u odnosu na pre.
edit: Rodrigo macka, opet cemo 7 da damo :/Last edited by Condition23; 26-10-13, 21:01.
Comment
-
Zato sto ne sme da bude opustanja i da je 3 0 moras da budes sampion da das jos 1 gol i da meljes protivnika.Originally posted by Il Capitano View PostMacari hteo da udavi Žuana i to posle 3. gola Intera!
Krleta reci ti meni sto su Belfo i onaj nebitan lik dobili crvene? Samo sam video kad su se bunili :/
Comment
-
neverovatno, sad gledam neku statistiku, Napoli nije dobio Torino na svom terenu u Serie A od sezone 95/96, a dobili su ih od tad samo 2 puta i to na gostujucem terenu... eto sanse da se prekine ovaj neugodan niz za Napolitance
i da
VALENTINO ROSSI #46
Comment

Comment