Mnogo drzi kod sebe loptu,svaki put duze nego sto treba...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Naravno, to se samo tako kazeJaja sinonim za davljenje lopte. Uzme je, pa je primiri, pa oce li pas-nece, pa se okrene, pa zagradi, pa fintira i onda doda kratki pas prvom do sebe. Jedan od mrzih igraca mi je Jajson.
Ni kod mene ne bi prosao probuCuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostNaravno, to se samo tako kazeJaja sinonim za davljenje lopte. Uzme je, pa je primiri, pa oce li pas-nece, pa se okrene, pa zagradi, pa fintira i onda doda kratki pas prvom do sebe. Jedan od mrzih igraca mi je Jajson.
Bez zajebancije umije Honda lopte ima i fin sut i tehniku,ali u vise od pola slucajeva tajming mu je ocajan,nikad se ne rijesi lopte na vrijeme...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostAko je slucajno izgubi ide krkanski faul i okrece se u cudu sta hoce sudija nije mu jasno
Bez zajebancije umije Honda lopte ima i fin sut i tehniku,ali u vise od pola slucajeva tajming mu je ocajan,nikad se ne rijesi lopte na vrijeme...
Dok je jaja klasican davez-mesarCuj prvi maj
Comment
-
Na vreme ih nacesmo sto je veoma bitno... kakav je vampir ovaj Dzonatan nebo i zemlja u odnosu na pre.
edit: Rodrigo macka, opet cemo 7 da damo :/Last edited by Condition23; 26-10-13, 21:01.
Comment
-
Originally posted by Il Capitano View PostMacari hteo da udavi Žuana i to posle 3. gola Intera!
Krleta reci ti meni sto su Belfo i onaj nebitan lik dobili crvene? Samo sam video kad su se bunili :/
Comment
-
neverovatno, sad gledam neku statistiku, Napoli nije dobio Torino na svom terenu u Serie A od sezone 95/96, a dobili su ih od tad samo 2 puta i to na gostujucem terenu... eto sanse da se prekine ovaj neugodan niz za Napolitance
i da
VALENTINO ROSSI #46
Comment
Comment