Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne da se Interica,ne da se godinama
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Radja klasa .

Sad je on trebao igrati za Inter , a ne zagoracavati sudbinu Interu , ali sta je tu je .. ima januar da ga dovedu
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Proklet bio Brajkula
        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Mnogo glup gol...
          IO NON RUBO IL CAMPIONATO
          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
          C'E SOLO L'INTER

Comment

• Postaje zajeban i Sassoulo,kakav povratak jbt

#the return

Comment

• Steta sto Kambijaso nije zahvatio loptu to bi verovatno bio gol.

Mogu slobodno da kazem da volim Macarija, kakav gospodin. Ubaci Milita umesto Ranokije i to je odlika velikih ekipa i trenera.

Sto se mene tice, na ovakvom terenu X je kao kuca. Steta sto smo primili gol ali Boze moj prosle sezone smo izgubili 2:0.

Odlicno je ovo, imamo kontinuitet u igri samo neka se ovako nastavi <3
              sigpic

Comment

• Dobar tim ima Kaljari ali ovo je neuspeh za Inter. Nema veze, pašće Roma!
                IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ja bio ubedjen da lopta pri sutu Naingolana nikog nije dirala kad ono medjutim :/
                  sigpic

Comment

• Кажем ја мом брату и великом пријатељу Кондицији, мора Интер да проспе бодове негде па нису Барселона он се чуди чуду. Баш тешко гостовање је Каљари, ради се о одличној екипи, Косу и Конти никад боље нису играли, Екдал стандардно солида, Наинголан класа, горе ови лудаци у нападу сви некако чудно неугодни играчи - Сау, Ибарбо и Пиниља, и доле Астори да затвара са овим полутанима.

Све мени ово очекивано данас, мислим на резултате, Саусоло опет окрњио бод враћају се људи у живот, гризу борба, Катанија прва победа код куће, Верона три бода након серије тежких мечева, једино је питање било за Аталанту, али брат Шифоњер видим то рутински поклопио, стара кајла је то
                    Last edited by Brajkula; 29-09-13, 18:02.

Comment

• Jedva cekam Roma da pocne! Forza Roma bre!!!

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                        Кажем ја мом брату и великом пријатељу Кондицији, мора Интер да проспе бодове негде па нису Барселона он се чуди чуду. Баш тешко гостовање је Каљари, ради се о одличној екипи, Косу и Конти никад боље нису играли, Екдал стандардно солида, Наинголан класа, горе ови лудаци у нападу сви некако чудно неугодни играчи - Сау, Ибарбо и Пиниља, и доле Астори да затвара са овим полутанима.

Све мени ово очекивано данас, мислим на резултате, Саусоло опет окрњио бод враћају се људи у живот, гризу борба, Катанија прва победа код куће, Верона три бода након серије тежких мечева, једино је питање било за Аталанту, али брат Шифоњер видим то рутински поклопио, стара кајла је то
                        A ne spominjes sto Juve guraju vec drugo kolo u nizu,sramota mogu ti reci

#the return

Comment

• Florenzi ponovo pocinje utakmicu, znaci 0:0 u drugom ulazi Adem i gotova prica

Vidio sam danas kvotu na Romu i malo potcijenjivanje Bologne.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                            A ne spominjes sto Juve guraju vec drugo kolo u nizu,sramota mogu ti reci
                            Шта да кажем, шта да слажем сад

Comment

• Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                                Шта да кажем, шта да слажем сад
                                Sudijska posla

Comment

Working...
                                X