Ne da se Interica,ne da se godinama
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Radja klasa .
Sad je on trebao igrati za Inter , a ne zagoracavati sudbinu Interu , ali sta je tu je .. ima januar da ga dovedu
Comment
-
Steta sto Kambijaso nije zahvatio loptu to bi verovatno bio gol.
Mogu slobodno da kazem da volim Macarija, kakav gospodin. Ubaci Milita umesto Ranokije i to je odlika velikih ekipa i trenera.
Sto se mene tice, na ovakvom terenu X je kao kuca. Steta sto smo primili gol ali Boze moj prosle sezone smo izgubili 2:0.
Odlicno je ovo, imamo kontinuitet u igri samo neka se ovako nastavi <3
Comment
-
Кажем ја мом брату и великом пријатељу Кондицији, мора Интер да проспе бодове негде па нису Барселона он се чуди чуду. Баш тешко гостовање је Каљари, ради се о одличној екипи, Косу и Конти никад боље нису играли, Екдал стандардно солида, Наинголан класа, горе ови лудаци у нападу сви некако чудно неугодни играчи - Сау, Ибарбо и Пиниља, и доле Астори да затвара са овим полутанима.
Све мени ово очекивано данас, мислим на резултате, Саусоло опет окрњио бод враћају се људи у живот, гризу борба, Катанија прва победа код куће, Верона три бода након серије тежких мечева, једино је питање било за Аталанту, али брат Шифоњер видим то рутински поклопио, стара кајла је тоLast edited by Brajkula; 29-09-13, 18:02.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostКажем ја мом брату и великом пријатељу Кондицији, мора Интер да проспе бодове негде па нису Барселона он се чуди чуду. Баш тешко гостовање је Каљари, ради се о одличној екипи, Косу и Конти никад боље нису играли, Екдал стандардно солида, Наинголан класа, горе ови лудаци у нападу сви некако чудно неугодни играчи - Сау, Ибарбо и Пиниља, и доле Астори да затвара са овим полутанима.
Све мени ово очекивано данас, мислим на резултате, Саусоло опет окрњио бод враћају се људи у живот, гризу борба, Катанија прва победа код куће, Верона три бода након серије тежких мечева, једино је питање било за Аталанту, али брат Шифоњер видим то рутински поклопио, стара кајла је тоZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment