Милан у топ3 је једнако сензацији, колико они погубљено изгледају, па лагано су могли за три минута три гола да приме.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Mozda ne bi bilo lose da prodje Milan kao Sasuolo, dobro malo blazepa da oteraju Alegrija, jedna shock terapija bi legla kao budali samar... pa ovi ljudi su pretrcali za 10 minuta koliko Milanovi igraci nece za poluvreme, ubise ih
VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostА када је асистирао Бехрамију мајсторски, то се не сабира ?
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSve se sabira,ali nakon toga 5,6 lopti je izgubio
Originally posted by Condition23 View PostSabirala jutros moja braca na ekskurziji...brojali do 7 <3
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostРегуларно, ђуска ок Интерица, мада и Сасуоло + два гола из офсајда, но неибитни су 5:0 или 7:0 иста ђока. И да додам да одговорно тврдим да си ти бољи играч од овог Мунтарија, нзм како играш и никада те нисам гледао али како год од овог што Мунтари ради горе не може, као играч сеоске лиге, прост пас он шутне у аут.Zao mi sto dadose jos ova 2 gola ali ajde oprosteno im je.
Evo dozivao sam te:
Ima Muntari bolji sut punom od mene, mozda je i brzi ali protnem mu kroz noge kad 'oces i izbijem u autLast edited by Condition23; 22-09-13, 21:32.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostMilito brate Milito kakva klasa <3 Kakav pristup igre, cim smo poveli videlo se da brojimo do 5 odmah sam te prozvao i napisao da ocekujem tolikoZao mi sto dadose jos ova 2 gola ali ajde oprosteno im je.
Иначе, мислим да је судија оштетио Милан за пенал, како се бацио Зунига у Полија као да играју Амерички фудбал па га обара да не буде тач-даун.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostНајјача ми је прича за Икардија, да гол у дебију Италије и у следећем мечу не види терен
Uci malo od Milita...rekao mu Walter ,,Evo sad ce da udje Diego, ti ustani sa klupe i samo njega gledaj, nauci to sve i onda u sledecem kolu da mi pokazes kako to izgleda''
Comment
-
Comment