Ситуација полако постаје забрињавајућа.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Mene najvise brine sto su ovako ljudi mislili za onu prvu sezonu Juventusa,ma past ce,ma ovako ce onako ce Milan sigurno prvak i svi znamo kako je ta prica zavrsila...
27 bodova dovidjenja prijatno,da ne govorim da ne moze niko go da im zabije
Mislio sam da im je domet trece mjesto,ali ovome se nisam nadao ni u ludiluZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
-
Ou Parma 3-2 u sudijskoj , tezak udarac za Milan , definitivno ..
Benatia ja doktor , a ni Castan ne zaostaje puno .
U srijedu kuci sa Chievom , sto ce reci 10 0 0 , 30 bodovaLast edited by Dale; 27-10-13, 16:54.
Comment
-
Nema nam Mike da nam pokaze buducnost Kad ce oterati Rudy-ija ? Kad ce Roma poceti da bori za opstanak i prestane zajebavat Juve i Napoli na vrhu tabele ? Gde li je Miko da nam oci otvori jer ne mozemo da verujemo sta odgledasmo u ovih 9. kola.
Nema ga jer izdmonirao ovaj topic kako samo on to ume
Comment
-
Primi ga Milan u 95' ahhahah
Gledam malopre na rezultatima klupu Rome i vidim Bredlija i kazem sebi vidi ga ovo je lik sto prosle sezone nije nista znao,ja mislio prodali ga,kad on dade gol za pobedu.
Roma se ne sali u opste videcemo sta ce biti do kraja polusezone.
Juve lagano zavrsio posao u drugom poluvremenu sada sledi Katanija.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Doktor.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Comment