Idemoo bre,bravo Arturo legendo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Centarsut po levoj strani skace Vidal brani Handanovic ide lopta na desno i Isla parazit sa 10-ak metara ukoso sutira kod navijacaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Od 1-1 Juventus zaigrao odlicno i da su igrlai ovako celu utakmicu pobeda bi bila zagantovana,ovako neresen rezultat,pa ajde,Inter nista specijalno,Alvarez ih je vukao celu utakmicu,Juventus bezidejan bio i pomalo nezainteresovan ali trgnuo ih je onaj gol.
Bice bolje nije strasno.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ne znam sta ste poludeli sa Alvarezom kao da je sam igrao... Slazem se da je na pocetku sezone onakav igrac kao sto se i ocekivalo kad je doveden ali mora da nastavi ovako i da konstantno bude dobar. Jedno 10 puta je nerezonski izgubio loptu i u situacijama kad je mogao bez problema da doda na bok on zabije kao volina u 2 igraca, izludjuje ponekad ali ok oprosteno mu je, asistirao je i generalno je ok tekma za njega
U Ikardiju imamo novog Milita lagano <3
Evo za kumaru jedna stvar
SpoilerRe: Odg: Odg: Odg: Odg: Odg: Odg: Odg: Odg: Odg: Odg: Odg: asd
Quote Originally Posted by AK47
Jeste i meni nekako neugodno zbog njega,kako onako ne zna jbt...
Mazzari veceras iz X/1 da se ne lazemo
1 1 kraj <3
Comment
Comment