Кад сте дочекали да га забоде
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Zavrseno 2:4 na kraju...
Poslije reprezentativne pauze kuci igraju sa Atalantom i to vi trebali dobiti,ali imaju vrlo nezgodan raspored ove polusezone jer gostuju Milanu,Romi,Juventusu,Laziu i FiorentiniZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
A sada krece duel 2 meni najdraza evropska tima, Juve kao jedini strani tim za koji sam ikada navijao i Lacio koji mi je zadnjih godina jako drag Nadam se odlicnom mecu i pobedi Juvea, koreografija odlicnaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Tevez decu pravi veceras,odlican potez i trenutno igra odlicno,krece se super,samo sto ej bio malo sebican sad ali dobroDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Kakva lopta za Vidala strasno igramo trenutno,Lazio kao da nista nije naucio od onog prethodnog porazaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment