Nakon razočaravajućeg poraza u prvom kolu (0.48 poena), definitivno sam odlučio da mi ovo bude poslednja sezona u kojoj ću igrati fantasy, bez obzira na psotignuti rezultat. Dosta je bilo nerviranja, hoću da na miru uživam u utakmicama.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL Fantasy
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Bastia33 View PostAghh da se Baldwin nije povrijedio i da je uhvatio par jardi, ili da Conneru nisu na pravdi Boga oduzeli treći TD (pa ga kasnije AB uhvatio), moga sam Đorđe večeras da te ganjam sa kickerom, čak i dobijem. Ali me i Gordon usrao sa onim TD-om na kraju tako da neću puno balaviti, sviđa mi se moj tim.
Dirty je opasan, 109 poena bez Gurleya, leleee
Comment
-
Moj je Polk High 33s al u sustini ne moras me ni opominjati jer nema sanse da mi se desi da napravim propust, pregledam svaki put
Al ovo su koje ja znam:
Powerslave - Powerslave
Jack - Bizoni
Crni Djordje - Go Steelers
Radulov 47 - Purple Pain
Mr. M - Banjaluka Gravediggers
Jevta 1992 - Kaludjerica
E jedino Sinovi Nasledinci nisam siguran ko je.
Comment
-
Tri WR-a mi u outu bila, opet nema vezeMahomes i Conner najlakši waiveri ikada, Gordon najlakši osmi pik u istoriji.
Sad kad Billy raspali Flasha, ima Tommy da napravi 1st roundera od njega sledeće godine.
Originally posted by Ol' Dirty Bastard View PostMoj je Polk High 33s al u sustini ne moras me ni opominjati jer nema sanse da mi se desi da napravim propust, pregledam svaki put
Al ovo su koje ja znam:
Powerslave - Powerslave
Jack - Bizoni
Crni Djordje - Go Steelers
Radulov 47 - Purple Pain
Mr. M - Banjaluka Gravediggers
Jevta 1992 - Kaludjerica
E jedino Sinovi Nasledinci nisam siguran ko je.
Comment
Comment