Originally posted by Ol' Dirty Bastard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL Fantasy
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ol' Dirty Bastard View PostA cek tvoji su GoSteelers, ja mislio igramo sledece kolo Ne mogu nikako da pohvatam cije su ekipe. Cestitam na pobedi onda al provukao si se kljucni igraci mi na bye plus Fornet IA I naravno Votson propo. Imao si srece sad, nego sto je najgore od svega sto I za Stilerse navijas...
Ma odrao bih te svakako.sigpic
Comment
-
meni je ovaj Perfect Chalenge najzanimljiviji ali mi ovaj prvi bezi 200 bodova, ja imam 916.28 a on 1104.14, znaci sad samo rizik, pa sta bude... a te lige imam dve ekipe i obe imaju skor 7 2 ili 8 2 cini mi se. Pa to niko ne igra, iz kola u kolo protiv mene nastupaju igraci kojima su po 3,4 igraca ili povredjena ili imaju bye week i pobedjujem ladno...
Comment
-
doduse ni timovi mi nisu losi 1.Maratonci TPK - QB Wentz, RB - Gurley,Camara, WR - Cooks,Hill, TE - Brate , W/R - Bell, K - Succop i DEF Pittsburgh a 2.Neznalica QB Prescott, RB bio je Ziki sad je Alfred Morris i opet Camara, WR ova dvojica iz Pittsburgha Brown i Ju Ju Schuster, TE Vernon Davis, W/R Chris Thompson, K Zuerlein i DEF Jackonville...
Comment
-
Pun pogodak se ispostavilo uzimanje odbrane Cardzersa sa FA, 25 poena.
Posle povrede OBJ i 2-5 sam digao ruke od ove sezone, ali 4 vezane pobede i primarni cilj je ostvaren, opstanak u elitnoj diviziji [emoji4]
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Comment
Comment