Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma nisam ja mislio na to nego na uobicajeno peckanje

Ja sam iskreno priznao da ne volim Arsenal nikako,ali vise od Arsenala ne volim Wengera i milina mi kad se on obruka bas mi drago

#nastavnik #treci
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
      Ja nisam idiot pa da zovem ljude okolo kad im klub gubi s namjerom da im se nasladjujem. Ako sjedimo kafu pijemo onda malo bocnem, ali u granicama normale, ali sigurno ne zovem ljude na telefon imam pametnijeg posla..
      Ako bocnes kao sto bockas na forumu onda mi je sve jasno.

Comment

• Gdje mi je batica

Savrsenih 20 minuta fudbala,na nivou finala LP protiv Milana.Covjek kojem se divim svakim danom sve vise:

Od mrtvog Liverpool-a napravio je Liverpool koji uziva gledati svaki navijac,a uz to idu i odlicni rezultati.
        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Mene ne interesuje vase misljenje po pitanju mog sarkazma, ironije i nacina izrazavanja. Moj problem je sto sam ja veliki majstor dvosmislenog govora, a ovako kao sto ja bockam, to je presmijesno kakva je zajebancija uzivo medju rajom i sa mnom i sa njima...
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• hahahh veliki majstore oprosti nama obicnim smrtnicima

#the return

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
              Gdje mi je batica

Savrsenih 20 minuta fudbala,na nivou finala LP protiv Milana.Covjek kojem se divim svakim danom sve vise:

Od mrtvog Liverpool-a napravio je Liverpool koji uziva gledati svaki navijac,a uz to idu i odlicni rezultati.
              Ne bockaj..

Spoiler
              Zajebajem se buraz moj

Rodgers ocitao lekciju Wengeru danas..
              Last edited by Rossonero; 08-02-14, 22:04.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                Mene ne interesuje vase misljenje po pitanju mog sarkazma, ironije i nacina izrazavanja. Moj problem je sto sam ja veliki majstor dvosmislenog govora, a ovako kao sto ja bockam, to je presmijesno kakva je zajebancija uzivo medju rajom i sa mnom i sa njima...
                Veliko breme je na tebi

Ako bi morao da se smisli antonim za tebe i tvoje ime, to bi svakako bila - skromnost
                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• @prskaj

Nemoj se upustati u razgovor sa velikim majstorom dvosmislenog govora..

Spoiler
                  O Boze dragi...

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                    Veliko breme je na tebi

Ako bi morao da se smisli antonim za tebe i tvoje ime, to bi svakako bila - skromnost
                    Mah sta me briga hahahaha

Ja nisam skroman, megaloman sam i necu da se kitim laznom skromnoscu, to je to.

Danas LFC bolji, Arsenal ostao u Londonu, nadam se boljem izdanju protiv Uniteda..
                    sigpic
                    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ceh

Zaba Mertezaker Jagelka Bejns (sa ovom pozicijom imam najveci problem)

Jaja Remzi

Azar Runi Aguero

Suarez

?
                      sigpic

Comment

• Skroman i objektivan kao sto smo navikli...

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
                          Ceh

Zaba Mertezaker Jagelka Bejns (sa ovom pozicijom imam najveci problem)

Jaja Remzi

Azar Runi Aguero

Suarez

?
                          Baines je propustio jedan dio pa bi nekoga drugog,a zbog najmanje primljenih golova ja bi stavio Cahilla na stopera odusevio me ove sezone covjek...ostalo ok

#the return

Comment

• @Sir

Obavezno pogledaj klip , skontat ces zasto ovo postavljam.

OFF je ali moram jednostavno...

Spoiler
                            Last edited by Rossonero; 08-02-14, 22:17.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                              Baines je propustio jedan dio pa bi nekoga drugog,a zbog najmanje primljenih golova ja bi stavio Cahilla na stopera odusevio me ove sezone covjek...ostalo ok
                              Shaw?
                              Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Vala ja bi za desnog beka uzeo Colemana, terorise ove sezone.
                                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                                -Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X