Slab Tottenham skroz, očekivao sam da će imati dominaciju na sredini, ali za sada je obrnuto. Jedino se ističe mesar Naughton, čudi me kako nije popio žuti karton još uvijek. Sterling jako dobar, do sada najbolji u ekipi, valjda nastavi u ovom ritmu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vrlo dobar Sterling.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
LUIS!!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bas je puno trebalo najboljem igracu lige da nastavi s terorom
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostPa kada ih vodi majstor Rene. Jeste malo ogorcen od kad je otisao iz kluba, ali je i dalje veliki znalac.
Suarez najjači igrač lige sa pola gasa, na kvačilu, laganezi, karaj najlošiji fudbal u ligi.
Comment
-
Kakav cirkus od ekipe ova skupina plaćenika, ne mogu se sastaviti sa loptom. Odlično drže vezu Lucas i Allen, čak je i Flanagan prilično dobar. Zreli su Spursi za još jedan.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
Comment