Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sada ide mnogo tezak raspored za Liverpul tako da neka nam je Bog na pomoci.

Comment

• Cisto covek da ne poveruje da je ovo Chelsea kojeg trenira Mourinho, nekada su bili beton pozadi.

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
        Ma koji X, neka uzima to Arsenal, da ne brinemo i za Everton posle...
        Mogu karamele sutra da iznenade Arsenal.
        Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Jel sve u redu sa Dzerardom ?

Comment

• Originally posted by mareliverpool View Post
            Apsolutno.Titula je u ovom trenutku nerealna,LS je prioritet.
            Nemoj da smo skromni.

Niste me baš shvatili, mislio sam na to da je vrlo moguć X, što nam ide na ruku jer neće biti lagano Arsenalu protiv zahuktalog Evertona. Ja od početka sezone naglašavam da je top4 ogroman uspjeh i da je titula nešto za šta još uvijek nismo zreli.
            sigpic
            Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
            don't support us when we win."

Comment

• Pa fino,fino.mislim sto se Arsenala tice a City neverovatno kako igra kuci a kako na strani,nije da se zalim i za celzi se moze reci,samo kod njih se ni ne zna gde dobro igraju,samo nek nastave
              sigpic

Comment

• I posle neki kazu kako je Arsenal prvi na tabeli zato sto je imao lak raspored. Valjda je sada svima jasno da u Engleskoj nema lakih protivnika.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                  Ja se nisam toliko iznervirao jer sam znao da kiks mora da dodje prije ili kasnije,jednostavno previse su se provlacili i to je moralo negdje da ih stigne...

Vec dvije i po godine se nadam zadnjem veznom,nastavljam i dalje
                  Морало је, али ми је криво јер смо изгубили од ових, ових дрвосеча.
                  Онај Џон Волтерс гадни се радује, уу ал' га не волим..

Аспи се слабо враћао, Кејхил лик до пола терена изађе, онај ћелави замало и други гол да нам да.
                  Два пута после корнера лопта пада у казнени, не може то тако. Ај да кажемо да нас је умор стигао..

Ми ако хоћемо да узмемо ПЛ, у јануару мора доћи неко на средини.

Comment

• Valjda je svima jasno da ove jake ekipe nemaju nimalo konstatnosti osim Arsenala. Ono sto City radi je meni pravo nejasno, kuci predominantni a u gostima veze nemaju. Chelsea toplo-hladno od pocetka sezone, Manchester u kanalu, Liverpoolu nedostaju jedan ili dva igraca da bude jos kompaktniji. Upravu je onaj sto je rekao da je Arsenalu golgeter kao Suarez prvenstvo bi bilo reseno vec u decembru.

Comment

• Nisam znao da je on sposoban za ovo.

sigpic

Comment

• United, Chelsea, Tottenham pa čak i City zaista ne pamtim kad su bili ovako loši, ovo ako Arsenal i Liverpool ne iskoriste onda su stvarno nesposobni.

Liverpool mora završiti u top 4 dok se Arsenal mora dokopati nekog trofeja možda čak i onog najvažnijeg, realno kad će ako ne ove sezone.

Comment

• Dokle ide ova sprdnja...
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• Sto kaze Murinjo Siti bi morao da osvoji titulu. Morao kad ih ne bi trenirao bezmudi Pelegrini. Ali ima neko i od njega gori.
                            Meni je stvarno nevjerovatno dje je bila pamet Arapima, imati ovakav igracki kadar i odluciti se za njega, a mogli su da dovedu koga su god sceli maltene.
                            sigpic

Comment

• Evo Lloris, opet kiks...
                              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                              -Jürgen Klopp

Comment

• Hugo u opasnom kanalu.

Mignosave najjaci golman ove sezone definitivno.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X