Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martínez on Lukaku: "He is the final piece of the jigsaw for Everton. We are doing everything in our power to bring him here permanently."
    Good luck with that.
    sigpic

Comment

• Nije nemoguce, posebno sto je Murinjo na klupi Celsija.
      sigpic

Comment

• Pa kapiram da je jedina opcija trampa Barkli-Lukaku.

Ili jedino da im mi pomognemo da finansiraju, tako sto cemo im capiti Rosa .
        sigpic

Comment

• Zamjenu Lukaku - Barkli bi svako pjeske prihvatio
          Nesto ne bih rekao da je Murinjo odusevljen Belgijancem. Priglup igrac jbg.
          sigpic

Comment

• Manchester City FC ‏@MCFC 1m
            TEAM NEWS: Pantilimon, Zabaleta, Demichelis, Nastasic, Clichy, Navas, Fernandinho, Yaya Toure (C), Nasri, Negredo, Aguero
            Hart i dalje na klupi. Najjaci golman lige, mnogi pricase.
            sigpic

Comment

• Ross me i juce odusevio, kako mu ne mozes uzeti loptu, kako se samo gradi, i kako je eksplozivan, ima jos da uci i jos da napreduje, najbolje ce to ici pod Martinezom. Sto da ne, mislim da Lukaku moze ostati tamo, samo kako ce to ovi finansirati pitanje je. Ja bi voleo da Ross bar jos i sledecu ostane tamo zbog napretka i da ne ode na leto, ali tesko, treba Everton od necega da zivi.

Bio nekad najbolji Hart, sada ga je ipak stigla ona kletva "engleskog golmana".

Spurs starting XI vs Man City: Lloris, Walker, Dawson, Kaboul, Verthongen, Sandro, Paulinho, Lennon, Holtby, Lamela, Soldado.
              Kaboul u prvoj, zanimljivo, opet nema Mousse, i ova trojka iza Soldada skroz promenjena, nema ni Androsa, niti Gylfia niti Eriksena, mada njega nema duze vreme.
              Last edited by Freshman; 24-11-13, 13:40.
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• Dobija City ovo, da gledamo bar upola dobar mec kao juce Liverpulski derbi. Voleo bih da Adebayor dobije sansu, a na klupi je.
                Originally posted by maliajnstajn
                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Ti si pravi navijac Arsenala. Volis i postujes sve igrace koje je Venger napravio i koji su se Vengeru oduzili na najljepsi nacin.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
                    Dobija City ovo, da gledamo bar upola dobar mec kao juce Liverpulski derbi. Voleo bih da Adebayor dobije sansu, a na klupi je.
                    Jel ti i Adebayor gotivan,on i Nasri?
                    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ovo je inace prvi start Lamele u PL, da vidimo sta zna...
                      sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Adebayorov dres imam i dan danas, a Nasrija sam obozavao dok je igrao u Arsenalu, a sada ga samo postujem zbog par dobrih sezona u klubu.
                        Originally posted by maliajnstajn
                        Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Ne verujem ni ja da ce Everton da zadrzi Lukakua.Greota bi bilo da takav igrac ostane tamo, kada pokazuje da je spreman za prelazak na visi nivo i da je za bolji i veci klub od Evertona.Tako da je samo pitanje kakvi su Celzijevi planovi sa njim.U neku ruku mogu i da razumem zasto su ga poslali u Everton, bez obzira sto je prosle sezone kidao u VBA.Posle Evertona, Celzi ne bi trebao da ga salje vise na pozajmice(jer nijedan klub koji je iznad Evertona nece takve uslove da prihvati) nego da ga gura u startnih 11.

Comment

• Да се ја питам, трампа Баркли-Лукаку одмасадодма, ал' нешто не верујем да ће до тога доћи.
                            Свеједно бих продао Лукакуа било ком клубу, као и Дембу. Нису то играчи за Челси.
                            Ал' опет некако мислим да ће Демба отићи на лето, а то место ће попунити Лукаку.

Comment

• Ajmo iksic.
                              sigpic

Comment

• Ahahhahaa, kakav gol...
                                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X