Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ovo se zove derbi,jedna od boljih tekmi ove sezone. I sad mozemo slobodno da kazemo da Everton mnogo bolje igra sa Martinezom nego sa Mojesom .

Comment

• po meni cist crveni je bio ;) Allen mi skratio zivot za 5 godina

Comment

• koja steta sto nismo pobedili

Comment

• Originally posted by nikola_bg View Post
          koja steta sto nismo pobedili
          Ja da sam navijač Liverpula bio bih srećan sa bodom....no ajde nismo svi isti.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
            Ja da sam navijač Liverpula bio bih srećan sa bodom....no ajde nismo svi isti.
            Upravo tako!
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ali kakva utakmica, kakav fudbal.. utakmica sezone sto se mene tice. Bila bi steta da je neko izgubio.. Allen jedna od najvecih prevara u modernoj istoriji fudbala, mislio sam da je lose sto se video nije u prvih 60 minuta, a onda sam shvatio da je takav u najboljem izdanju, jer ne moze nista da zasere. Najkorisnija stvar koju je danas uradio je sto je klepnuo Mirallasa po nogama. Mirallas, koji ce nadam se dobiti debelu suspenziju za ono sto je uradio. Kako i posle onoliko razmisljanja i konsultacija nije dobio crveni ni on sam ne zna.

Comment

• steta jer je slican scenario kao protiv svonsija i njukasla. bolji u obe utakmice, vodimo 2-1 i neshvatljivo dozvoljavamo da padnemo i ne iskoristimo sanse. razumem da su teska gostovanja ali imali smo prilike da uzmemo 9 bodova, a uzeli smo 3. ali nema veze, idemo dalje.

danas isto. vodjstvo od 2-1 iako je everton bio bolji, za nas odlican rezultat. Dzo allen je mogao da resi pitanje pobednika, ali ajde ne treba biti surov prema decku, desava se, medjutim on nikako ne zasluzuje mesto u startnoj postavi. dakle prava steta sto nismo iskoristili sanse koje SMO IMALI.

Comment

• Jedna ekipa je igrala fudbal i na kraju nije dosla do tri boda. To je fudbal.
                  sigpic

Comment

• Kakva majstorija Vilsira
                    sigpic

Comment

• Kakav potez Jacka, ali ne udje kurva

Comment

• 6 komada prosle godine primili Sveci ovdje
                        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                          Kakav potez Jacka, ali ne udje kurva
                          To je genijalac, a ne koje kakvi roboti, kakva inteligencija....ali ne da greda, meni krivo.

Comment

To je genijalac, a ne koje kakvi roboti, kakva inteligencija....ali ne da greda, meni krivo.
                            Lakoca sto bi se reklo

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                              Lakoca sto bi se reklo
                              Si ispratio Ozila brata, kakav car, ladno posmatra kako lopta ide u tripu ma gol, slavimo i na kraju faca "wtf", a da je odreagovao mogao je samo da je ćušne u mrežicu.

Comment

Si ispratio Ozila brata, kakav car, ladno posmatra kako lopta ide u tripu ma gol, slavimo i na kraju faca "wtf", a da je odreagovao mogao je samo da je ćušne u mrežicu.
                                To je njemu ispod casti. Ocekujem neki lob sa 20 metara

Comment

Working...
                                X