Originally posted by KingEric7
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by KingEric7 View PostJa iskreno mislim da je Sitijev tim ubedljivo najjaci u ligi. Cak su se resili Teveza/Bala koji su, iako vrhunski igraci, tempirane bombe kada je u pitanju atmosfera na terenu i van njega.
EDIT: John Obi Mikel,da li je moguceLast edited by AK47; 21-09-13, 19:15.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostKad bratic stavi velike pare na tiket mora i on da ga da, ne pita se nista.
Evo gledam tabelu i imam sta vidjeti,Roberto Martinez jedini neporazen
Moraju samo da ga istrpe jednu sezonu sta god bilo jer je ostao bez najboljeg igraca ipak,car je toZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Dok se City, Chelsea i United svadjaju, Wengerica sa Ozil-om uzima titulu.<3sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ne brinem se ja za Martineza. Bit ce on poprilicno konkuretan za tu 5. poziciju ove godine gotovo sigurno. Jos uvijek namece svoj sistem, al kad ga implementira to ce da bude brutalno
A za titulu ce se klati City, Chelsea i Arsenal. City ce nekako na srecu, Chelsea na iskustvo, a Arsenal na timsku hemiju ako ne bude jos vise povreda i ovi svi sto su povrijedjeni vrate se na vrijeme..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNe brinem se ja za Martineza. Bit ce on poprilicno konkuretan za tu 5. poziciju ove godine gotovo sigurno. Jos uvijek namece svoj sistem, al kad ga implementira to ce da bude brutalno
A za titulu ce se klati City, Chelsea i Arsenal. City ce nekako na srecu, Chelsea na iskustvo, a Arsenal na timsku hemiju ako ne bude jos vise povreda i ovi svi sto su povrijedjeni vrate se na vrijeme..Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Igraju ljudi ponovo dovoljno dobro da tako kazem,ranije su imali losiji vezni red pa su osvajali(ova tekma sad pod Moyesom im je jedna od boljih zadnjih sezona sto se tice grupne faze LS,znaci bez SAF-a)...gledaj malo realno rekao sam ti da skines te euforicne naocale i spustis se na zemlju kao i mi svi ovdjeLast edited by AK47; 21-09-13, 19:32.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment