Jel igra Zaha?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by KingEric7 View PostUbedjen sam da ce Celzi osvojiti. Cak i da ne osvoji, bice tu malo poena na kraju od Sitija, bez nekog normalnog napadaca i sa prosecnim srednjim redom pola sezone. Zamisli na sta ce da lici sledece uz nekog Kostu, Falkaa, Kavanija, ili nekog cetvrtog+jos jedan vezni+Zuma... Dominirace kao Junajted ako ostane toliko dugo u klubu sigurno.
Ucenik i ucitelj ce verovatno napraviti jedno od najvecih rivalstava u fudbalu kroz godine.
Ocajno igramo, sreca pa izjednacismo iz jedine sanse.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostBrendan to nece dozvoliti.
Ucenik i ucitelj ce verovatno napraviti jedno od najvecih rivalstava u fudbalu kroz godine..
I to mislim, dosta ozbiljne.sigpic
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostRealno izvukao je Brendon mnogo, obzirom kako neizbalansiran tim ima. Ali da biste konkurisali Celziju, bice vam potrebne finansije.
I to mislim, dosta ozbiljne.
Ovo danas opet ide u 7+, a mogli bi i "pravi" crveni da slave na kraju.....Last edited by somborac; 22-03-14, 15:59.¡Si Señor!
Comment
-
SSS!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Gledaj ga Škrtel, rešio da preokrene
Ovo Yaya oba puta iz penala pogodioLast edited by Lord Aleksoni; 22-03-14, 16:15.
Comment
Comment