To sto je Runi navodno pred vratima, nije zbog toga jer on ne zeli vise da igra za Junajted.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Funkerman View PostAko Balea prodaju bice losiji nego prosle godine. On im je rijesio 60 % utakmica svojim individualnim kvalitetom.Willian,Lamela,Chadi etc nisu u stanju to uraditi.
67% golova im padalo u drugom poluvremenu, sto znaci Bale rjesavao sam preko 75% tekmi..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostDa je bar 60%
67% golova im padalo u drugom poluvremenu, sto znaci Bale rjesavao sam preko 75% tekmi..Moras mi objasniti kako si dosao do tih brojki.
Imao Totenhem jaci ili slabiji tim od Junajteda, kako god da okrenes Totenhem ce zavrsiti iza zato sto Junajted imati pobednicki mentalitet.Cenim da bi Mojes mnogo bolje vodio ekipu Totenhema nego sto je u prethodnih godinu dana radio AVB.
Comment
-
Neka neko nadje da je Vejn Runi rekao ja hocu da idem a oni nece da me prodaju!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostI opet Lukaku na klupiMa ima da ga izbacim sa fantazija kad nece zabadati pored onih "majstora"...
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Comment