Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by S-Nash View Post
    Naravno ali cinjenica je da je gol neregularan, nema sta da se zajebavamo.

Cini mi se da uprkos svemu dadosmo 2 komada na Tatine lopte i da je igra dosta losa opet, mora da se vrati ona od decembra do maja prosle sezone podhitno.
    Ne brinem se ja za igru Rodgers ce natempirati formu i igru kad on to zamisli. Sve dok padaju golovi ja sam zadovoljan.
    Ko zna mozda za promenu u drugom poluvremenu budemo imali neku igru.

Comment

• Gol jeste neregularan, nema govora.

Igra i nije bila toliko loša, bolja je nego ranije, ali je odbrana dosta nesigurnija. Ofanzivno to izgleda jako dobro sa 3 raspoložena igrača - Mosesom, Suarezom i Sturridgeom, još kada ih kapiten hrani loptama...

Edit: Ovoga sam se bojao, kako igramo u defanzivi u stanju su da ovo prokockaju...
      sigpic
      Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
      don't support us when we win."

Comment

• Ne odma da primamo gol...
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ode cista mreza, ajmo Suljo sad jos dva gola i asistencija da se posprdam s ligom na fantaziju
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ђакерини немој да се спрдаш са лигом више !

Comment

• Ajde bre trgnite se...

Comment

• Lucasa nigdje, ako nas nešto zajebe ove sezone to će biti pozicija zadnjeg veznog, gdje pored Gerrarda koji je već u godinama nemamo nijednog pouzdanijeg igrača.
                sigpic

Comment

• Очајан је играч Хендерсон, баш онако за Кока Кола лиге, или евентуално овај Сандерленд, Ђакерини за њега Меси лично.

Comment

• Opet ista kombinacija ;)

Ju ju , kako ce mi na Fantasyu uletiti ovo

Sturridge go + 2 asistencije , Sule 2 gola .. plus bonusi , mjerica
                    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Gotovo je, napokon. Povratak Suareza u velikom stilu, a i ova igra Sturridgea ulijeva nadu, trčao je svih 90 minuta, to nam je potrebno, konstantni pritisak, a ne povlačenje odmah nakon gola.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Merlin View Post
                        Gotovo je, napokon. Povratak Suareza u velikom stilu, a i ova igra Sturridgea ulijeva nadu, trčao je svih 90 minuta, to nam je potrebno, konstantni pritisak, a ne povlačenje odmah nakon gola.
                        Trci on uvek, druga je stvar sto zbog povrede je 2-3 puta stao u drugom poluvremenu i sto ga Brendan nije menjao.
                        sigpic

Comment

• Koliko znaci Suarez...

Comment

• Fino je vidjeti tabelu.

@Nash

Nakon one prve utakmice protiv Stokea počeo je sredinom drugog poluvremena ostajati bez snage, što je automatski značilo da nema nikakvog pritiska, a protivnici su to koristili. Sada je već drugačija situcija, tu je i Suarez sa kojim smo dobili još više na toj agilnosti i presingu, demonstrirano je to danas.
                            sigpic

Comment

• Henderson drvo, mada njemu mu mozda bolje prijala pozicija zadnjeg veznog, a ne ova jer ima ocajne centarsuteve.

Comment

• Originally posted by Merlin
                                @Nash

Nakon one prve utakmice protiv Stokea počeo je sredinom drugog poluvremena ostajati bez snage, što je automatski značilo da nema nikakvog pritiska, a protivnici su to koristili. Sada je već drugačija situcija, tu je i Suarez sa kojim smo dobili još više na toj agilnosti i presingu, demonstrirano je danas.
                                Ma sad je vec sredio fitnes i 90% oporavljen od zajebane povrede. Alav jeste ali uvek daje 100%, a imamo jos jednog takvog.

Mozes je car, pravi timski igrac, presrecan sam sto je dosao.

Brendo opet sa Hendom desno. To ne ide, taj samo u sredini moze nesto da odigra. Vadi Mozesa i uvodi Sterlinga a ne vadi najgoreg na terenu uz Lukasa.

Ne kapiram ovo sa 4-4-2 ali ajd' valjda to se isprobava malo dok nema Kutinja, bar se nadam. Ako ce se igrati tako, onda daj Glendzu na krilo kad se vrati a Ture moze da ostane na beku i Skrtel stoper. Kidaju jedan pored drugog. Sako pliva mnogo a Hoze je posebna prica. Uskoro se i Ali oporavlja i nadam se ulazi u prvu.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X