Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bundesliga 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • To Jojic dao gol?

    Comment


    • Jojic je pucao na gol i loptu je skrenuo neko od igraca Gladbacha u gol , ocekivao sam autogol da ce biti , ipak evo upisano je Jojic.

      Comment


      • Nisu mogli jos jedan jebeni gol da daju,a ove nemacke sudije su najgore u svetu

        Comment


        • Comment


          • Ter Stegen 13 odbrana (H)

            Skoro svako kolo dvocifren broj odbrana doktor ima
            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

            Comment


            • Originally posted by Dale View Post
              Ter Stegen 13 odbrana (H)

              Skoro svako kolo dvocifren broj odbrana doktor ima
              Kakvu odbranu ima ispred sebe nije ni cudo

              Comment


              • Bayern ima lagani trening protiv Levera.

                Comment


                • Originally posted by HeadBurn3r View Post
                  Neće ni 2. završiti ove sezone iako je konkurencija užasno slaba. Rekoh ja jednom davno da je to ekipa sa par dobrih igrača, fenomenalnim trenerom sa ludim sistemom, ostalo mediokritet.
                  Uvreda je nazvati Kubu, Subotica, Pisceka, Sokratisa, Obamejanga, Mahitarijana i Bendera prosecnim igracima.Dovoljno je samo videti ko nije igrao pre nego sto se donosi ovakav sud.

                  Comment


                  • Ne znam, nisu oni neka klasa sem tu možda Subotića i još Ilkaja. Jesu gorenabrojani igrači dobri koji uz dobru predstavu cele ekipe znaju da zasijaju, ali u dosta mečeva su prosek. Dovoljno su dobri za Bundesligu gde je konkurencija Bajernu i Borusiji smešna, a opet Borusija se muči za to drugo mesto. Ide im Levandovski, ako ode još Rojs, crta mi se pred oči neki raspad. A ne dao Bog da im ode još trener nad trenerima Klopara, ne vidosmo mi više staru Borusiju dok se ne uloži neka dobra lova.

                    Comment


                    • Ja pravim razliku izmedju prosecnih i iznadprosecnih kao i izmedju iznadprosecnih i vrhunskih.Mislim u vrhunske ja svrstavam Humelsa, Gundogana(i pored toga sto je povredjen), Rojsa, Levandovskog.Piscek ako povrati formu od prosle sezone, medju 5 najboljih desnih bekova u Evropi.Bender je najpotcenjeniji(a i veoma zahvalan) igrac i u ovom trenutku sigurno spada u TOP 10 na svojoj poziciji.Ovi ostali tesko da ce da igraju na tom nivou, ali ne mozes ih reci da su prosek kada su neke od njih zeleli najveci evropski klubovi.Ja njih svrstavam u iznadprosecne, jer su se u klubu/reprezentaciji oni bili ti koji su pravili razliku.Izmedju ostalog trzisna cena je zasnovana na tome kakva partije pruzaju i u zavisnosti od toga ona ce da im raste/pada.Mislim svi ti igraci su pravili razliku u svojim klubovima, Sent Etjen jeste prosecan klub i ko je tu odskakao?Slicna situacija i za Sahtjor, a znamo kakvu reputaciju oni imaju.Nisu oni nikako prosecna ekipa.Kuba uvek u repki pravi razliku koja vazi za prosecnu u Evropi.U redu je reci za Smelcera, Sahina, Groskrojca, Kela i Vajdenfelera da su prosek jer po svojim igrama oni samo to potvrdjuju.Kada im bolje pogledas klupu ne poseduju oni kvalitet i po tome toliko zaostaju jer kada se povredi bitan igrac ulazi ''dosta slabija'' zamena jer je velika razlika u kvalitetu izmedju startera i igraca koji greje klupu.Slozio bih se sa tobom da si rekao klupa im je prosek ako izuzmes Sokratisa i Aubu.Izmedju ostalog zbog toga su izgubili kuci protiv Bajerna, jer je presudila duza i kvalitetnija klupa.Pridodas tu gomila povreda koja ih je zadesila kao i to da ih jednostavno boli dupe za ligu od momenta kad su ispali iz borbe za titulu i da je normalno da ce da se okrenu LS, jer donosi vise para nego liga.Rojs ako ode, bankrotirace jer ce drasticno da padne cena akcija.Ovako su se spremili na odlazak Levandovskog(pricam iz ugla akcionara i na njihove potencijalne gubitke, treba uzeti u obzir da je Rojs rodjen u Dortmundu i da je emotivno vezan za grad tako da ne bi tek tako otisao).Ako ce neko da ode na leto, to ce biti Humels ili Gundogan a atmosfera se takva stvorila ko da su spremni za odlazak Gundogana.

                      Comment


                      • Originally posted by HeadBurn3r View Post
                        Ne znam, nisu oni neka klasa sem tu možda Subotića i još Ilkaja. Jesu gorenabrojani igrači dobri koji uz dobru predstavu cele ekipe znaju da zasijaju, ali u dosta mečeva su prosek. Dovoljno su dobri za Bundesligu gde je konkurencija Bajernu i Borusiji smešna, a opet Borusija se muči za to drugo mesto. Ide im Levandovski, ako ode još Rojs, crta mi se pred oči neki raspad. A ne dao Bog da im ode još trener nad trenerima Klopara, ne vidosmo mi više staru Borusiju dok se ne uloži neka dobra lova.
                        Nisam ovo video Brat moj kratko ti pamćenje, pa prošle godine su samo igrali finale LŠ, ove su u top8 LŠ, na osnovu merila si napisao ovaj post iz kojeg se izvlači da su dobri eto da budu u vrhu samo BL. U vrhu su oni evropskog fudbala, veruj bratu, odličan sistem uveo Klopara, odličan fudbal, nema greške, melem za oko, evo kada su kompletni jači su mi od celog vrha PL, no to je samo moje mišljenje (ovo za ceo vrh PL) da se ne hvata masa na moje reči.

                        Comment


                        • Originally posted by Brajkula View Post
                          Nisam ovo video Brat moj kratko ti pamćenje, pa prošle godine su samo igrali finale LŠ, ove su u top8 LŠ, na osnovu merila si napisao ovaj post iz kojeg se izvlači da su dobri eto da budu u vrhu samo BL. U vrhu su oni evropskog fudbala, veruj bratu, odličan sistem uveo Klopara, odličan fudbal, nema greške, melem za oko, evo kada su kompletni jači su mi od celog vrha PL, no to je samo moje mišljenje (ovo za ceo vrh PL) da se ne hvata masa na moje reči.
                          Kompletan Dortmund peske izbacuje svakog iz PL, nema sta da se lazemo.
                          sigpic

                          Comment


                          • Originally posted by Maric91 View Post
                            Ja pravim razliku izmedju prosecnih i iznadprosecnih kao i izmedju iznadprosecnih i vrhunskih.Mislim u vrhunske ja svrstavam Humelsa, Gundogana(i pored toga sto je povredjen), Rojsa, Levandovskog.Piscek ako povrati formu od prosle sezone, medju 5 najboljih desnih bekova u Evropi.Bender je najpotcenjeniji(a i veoma zahvalan) igrac i u ovom trenutku sigurno spada u TOP 10 na svojoj poziciji.Ovi ostali tesko da ce da igraju na tom nivou, ali ne mozes ih reci da su prosek kada su neke od njih zeleli najveci evropski klubovi.Ja njih svrstavam u iznadprosecne, jer su se u klubu/reprezentaciji oni bili ti koji su pravili razliku.Izmedju ostalog trzisna cena je zasnovana na tome kakva partije pruzaju i u zavisnosti od toga ona ce da im raste/pada.Mislim svi ti igraci su pravili razliku u svojim klubovima, Sent Etjen jeste prosecan klub i ko je tu odskakao?Slicna situacija i za Sahtjor, a znamo kakvu reputaciju oni imaju.Nisu oni nikako prosecna ekipa.Kuba uvek u repki pravi razliku koja vazi za prosecnu u Evropi.U redu je reci za Smelcera, Sahina, Groskrojca, Kela i Vajdenfelera da su prosek jer po svojim igrama oni samo to potvrdjuju.Kada im bolje pogledas klupu ne poseduju oni kvalitet i po tome toliko zaostaju jer kada se povredi bitan igrac ulazi ''dosta slabija'' zamena jer je velika razlika u kvalitetu izmedju startera i igraca koji greje klupu.Slozio bih se sa tobom da si rekao klupa im je prosek ako izuzmes Sokratisa i Aubu.Izmedju ostalog zbog toga su izgubili kuci protiv Bajerna, jer je presudila duza i kvalitetnija klupa.Pridodas tu gomila povreda koja ih je zadesila kao i to da ih jednostavno boli dupe za ligu od momenta kad su ispali iz borbe za titulu i da je normalno da ce da se okrenu LS, jer donosi vise para nego liga.Rojs ako ode, bankrotirace jer ce drasticno da padne cena akcija.Ovako su se spremili na odlazak Levandovskog(pricam iz ugla akcionara i na njihove potencijalne gubitke, treba uzeti u obzir da je Rojs rodjen u Dortmundu i da je emotivno vezan za grad tako da ne bi tek tako otisao).Ako ce neko da ode na leto, to ce biti Humels ili Gundogan a atmosfera se takva stvorila ko da su spremni za odlazak Gundogana.
                            Au, ni ovo nisam video. Ispade da Dortmund zavisi od Rojsa, preterao si Mariću91. Isto se za Bendera ne bih složio da je top10 na svojoj poziciji.

                            Originally posted by S-Nash View Post
                            Kompletan Dortmund peske izbacuje svakog iz PL, nema sta da se lazemo.
                            Tako je, tako je, sve je rečeno.

                            Comment


                            • Gledao sam ih protiv Borusije Ajde napad jos i nekako,ali sta je ono u odbraniJbt pa uce li ih treneri tamo,kako se igra odbrana,umeto da stanu na loptu,oni samo trce...

                              Comment


                              • Preterao sam ga, mada bice drastican pad akcija i smanjen interes akcionara

                                Nabroj mi 10 boljih razbijaca od njega.Martinez, Buskets, Matic, de Rosi, Fernandinjo/Ture(ne gledam Siti, pa ne znam ko u odnosu na njih igra povucenije), Alonso i to je to.Larsa Bendera ne racunam zato sto igra na specificnoj poziciji, a i defanzivno je Sven bolji od njega.Ovaj je svestraniji i to mu ide u korist jer moze da pokrije vise pozicija.I kada spominjes igrace govori za one koji su uglavnom u ovoj sezoni igrali DMF.

                                Comment

                                Working...
                                X