Announcement

Collapse
No announcement yet.

Red Bull U.S. Grand Prix MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by denia_el View Post
    hahaha al si lud
    samo postavljaj te slicice u normalnoj velicini da ne moram svaki put da ih otvaram

zeza me komp trenutno pa samo ovako mogu
    sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Originally posted by tasa01 View Post

zeza me komp trenutno pa samo ovako mogu
      e onda u redu,ali cim prestane sa zezanjem sve da si ispraviosteta je da ostanu onolicne
      don't be scared homie
      sigpic

Comment

Originally posted by denia_el View Post
        e onda u redu,ali cim prestane sa zezanjem sve da si ispraviosteta je da ostanu onolicne
        Razumeo
        sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
          sve je to ok ali ne sme Doktor sebi da dozvoli da bude 3. ( recima TRECI!) u trci i da kaze na konferenciji I AM VERY HAPPY i jos je zadovoljan sto je najbrza Jamaha pored povredjenog Lorenca i Cal-a koji ima za nijansu slabiju masinu... A nadam se da zna sta radi i da je sve to osmisljeno jer svojim ponasanjem dize malom samopouzdanje u nebesa a posle ce biti kasno, treba da ga lomi dok je zelen, bilo bi to lepo i simpaticno da ga oduva na svakoj trci pa da su kao dobri
          Pa sta da kaze kad Yamaha nije mogla bolje od toga? Da bude nezadovoljan jer mu je motor takakv kakav je?

Rekao je i da ce imati jos jedan duel do kraja godine sigurno i da namerava da ga pobedi...

Originally posted by Vale
          Before the end of the season we will have another battle where I will be faster and I will give back the overtake for sure!
          http://www.yamahamotogp.com/news/21-...-laguna-battle

Pardon, sigurno ce ga pobediti...
          Last edited by Vanja #66; 22-07-13, 21:42.

Comment

jedva cekam da vidim tu borbu
            don't be scared homie
            sigpic

Comment

mozda ja zivim u proslosti ali ja ga dozivljavam kao neprikosnovenog Doktora koji se zadovoljava samo najvisim stepenikom podijuma... zbog toga mi je malo cudna ta izjava i celo to ponasanje... ocigledno je da je Honda ispred vec neko vreme ali onda nek sedne sa Dzeremijem i nek rese to, uvek im je polazilo za rukom...prosto mi je neshvatljivo da jedan ruki koliko god talentovan bio i jedan Pedrosa bolje prenesu informacije timu i bolje razvijaju masinu u toku sezone od jednog Bogaoca i jednog Lorenca koji je vrhunska klasa vozaca ma koliko ga ne voleo mogu samo da se nadam, ustvari svi mi, da ce sto pre resiti probleme koje imaju a imaju ih podosta...

mozda sam malo negativan ovaj vikend ali tako nesto naletelo, pardoniram se
              VALENTINO ROSSI #46

Comment

Pa sta on ima da sedne sa Jeremy-em kad se njih dvojica malo sta ptiaju u razvoju? Zizeli je dato da bira sta i kako, Rossi radi sa onim sto dobije... I da ne bude zabune, ovo je posledica toga sto je Rossi otisao u Ducati na 2 godine, novac u toku 210. je isao za razvoj 2011, koji je bio minimalan zbog promene pravila, tako da je veci deo toga otisao za proslu godinu. A te iste prosle godine su imali najmanje sponzora u zadnjih, pa mozda i 15 godina, za pre toga ne znam ni da li je uopste bilo toliko mnogo novca u MotoGP-u generalno... Stoga je razlog za ovogodisnji motor slabiji, a opet treba razmisljati i o sledecoj godini, kad se opet menja svasta nesto...

Comment

http://www.motogp.com/en/news/2013/s...h+HRC...Stoner testirao Hondu...
                  sigpic

Comment

Testirace...

Naisao sam sad na tekst u kom se pominje i Rossijeva zafrkancija na racun Livia Suppa, koji je u paketu sa Stonerom osipao vatru na Rossija zbog trke u 2008. maltene sve do kraja prosle godine... Sad kad je Suppo zaduzen za Marqueza, koji je to isto ucinio, Rossi ga je, uz sirok kez preko lica pitao da li i sada misli da je potez bio nelegalan... Sve se vraca, sve se placa...

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                      Testirace...

Naisao sam sad na tekst u kom se pominje i Rossijeva zafrkancija na racun Livia Suppa, koji je u paketu sa Stonerom osipao vatru na Rossija zbog trke u 2008. maltene sve do kraja prosle godine... Sad kad je Suppo zaduzen za Marqueza, koji je to isto ucinio, Rossi ga je, uz sirok kez preko lica pitao da li i sada misli da je potez bio nelegalan... Sve se vraca, sve se placa...
                      daa testirace,pogresno sam naveo.. ....Pa lepo sam ja rekao Markez malo bolji copy-paste hahahaha
                      sigpic

Comment

• “I am going to be 100% at Indy and I am just getting ready. I’m feeling good…it’s the first time I haven’t really been in pain and I am looking forward to getting back on the bike. The start of my season is at Indy.”

e nek se on nama vratiospiz,naravno
                        don't be scared homie
                        sigpic

Comment

Working...
                        X