Announcement
Collapse
No announcement yet.
Red Bull U.S. Grand Prix MotoGP 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Valentinik Rossifumi View Postsve je to ok ali ne sme Doktor sebi da dozvoli da bude 3. ( recima TRECI!) u trci i da kaze na konferenciji I AM VERY HAPPYi jos je zadovoljan sto je najbrza Jamaha pored povredjenog Lorenca i Cal-a koji ima za nijansu slabiju masinu... A nadam se da zna sta radi i da je sve to osmisljeno jer svojim ponasanjem dize malom samopouzdanje u nebesa a posle ce biti kasno, treba da ga lomi dok je zelen, bilo bi to lepo i simpaticno da ga oduva na svakoj trci pa da su kao dobri
Rekao je i da ce imati jos jedan duel do kraja godine sigurno i da namerava da ga pobedi...
Originally posted by ValeBefore the end of the season we will have another battle where I will be faster and I will give back the overtake for sure!
Pardon, sigurno ce ga pobediti...Last edited by Vanja #66; 22-07-13, 21:42.
Comment
-
mozda ja zivim u proslosti ali ja ga dozivljavam kao neprikosnovenog Doktora koji se zadovoljava samo najvisim stepenikom podijuma... zbog toga mi je malo cudna ta izjava i celo to ponasanje... ocigledno je da je Honda ispred vec neko vreme ali onda nek sedne sa Dzeremijem i nek rese to, uvek im je polazilo za rukom...prosto mi je neshvatljivo da jedan ruki koliko god talentovan bio i jedan Pedrosa bolje prenesu informacije timu i bolje razvijaju masinu u toku sezone od jednog Bogaoca i jednog Lorenca koji je vrhunska klasa vozaca ma koliko ga ne voleomogu samo da se nadam, ustvari svi mi, da ce sto pre resiti probleme koje imaju a imaju ih podosta...
mozda sam malo negativan ovaj vikend ali tako nesto naletelo, pardoniram seVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Pa sta on ima da sedne sa Jeremy-em kad se njih dvojica malo sta ptiaju u razvoju? Zizeli je dato da bira sta i kako, Rossi radi sa onim sto dobije... I da ne bude zabune, ovo je posledica toga sto je Rossi otisao u Ducati na 2 godine, novac u toku 210. je isao za razvoj 2011, koji je bio minimalan zbog promene pravila, tako da je veci deo toga otisao za proslu godinu. A te iste prosle godine su imali najmanje sponzora u zadnjih, pa mozda i 15 godina, za pre toga ne znam ni da li je uopste bilo toliko mnogo novca u MotoGP-u generalno... Stoga je razlog za ovogodisnji motor slabiji, a opet treba razmisljati i o sledecoj godini, kad se opet menja svasta nesto...
Comment
-
http://www.motogp.com/en/news/2013/s...h+HRC...Stoner testirao Hondu...sigpic
Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!
Comment
-
Testirace...
Naisao sam sad na tekst u kom se pominje i Rossijeva zafrkancija na racun Livia Suppa, koji je u paketu sa Stonerom osipao vatru na Rossija zbog trke u 2008. maltene sve do kraja prosle godine... Sad kad je Suppo zaduzen za Marqueza, koji je to isto ucinio, Rossi ga je, uz sirok kez preko lica pitao da li i sada misli da je potez bio nelegalan... Sve se vraca, sve se placa...
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostTestirace...
Naisao sam sad na tekst u kom se pominje i Rossijeva zafrkancija na racun Livia Suppa, koji je u paketu sa Stonerom osipao vatru na Rossija zbog trke u 2008. maltene sve do kraja prosle godine... Sad kad je Suppo zaduzen za Marqueza, koji je to isto ucinio, Rossi ga je, uz sirok kez preko lica pitao da li i sada misli da je potez bio nelegalan... Sve se vraca, sve se placa.......Pa lepo sam ja rekao Markez malo bolji copy-paste hahahaha
sigpic
Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!
Comment
-
“I am going to be 100% at Indy and I am just getting ready. I’m feeling good…it’s the first time I haven’t really been in pain and I am looking forward to getting back on the bike. The start of my season is at Indy.”
e nek se on nama vratiospiz,naravno
don't be scared homiesigpic
Comment
Comment