Announcement

Collapse
No announcement yet.

Red Bull U.S. Grand Prix MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bradl je najzad uspeo do postolja i prevazisao je moja ocekivanja ,Markez sjajan Bradl nije imao nikakve sanse protiv njega,kako je samo obilazio zaostale vozace ...sto se tice Rosija nekako mi deluje da jos uvek nije sklopio sve kockice i da ce tu i tamo neki put da zasija sve zavisi kako mu koja staza legne,za duel sa Markezom ne znam sta da kazem i on je to NEKAD radio do sada je bilo nezamislivo da se to njemu desi...gde je Cal??? njegov najlosiji vikend nista mu nije islo....nedostaju njegove ludorije ali ne brinem se ja za njega vec sledecu trku ce on da KIDA
    sigpic http://caseystoner.com.au/

Comment

Originally posted by Dexteroza View Post
      Definitvno se vidi da je Marc klasicno deriste,mogao je sad kostati trke i sebe i Dr-a ovim "hrabrim" potezom po pjesku,koji debil
      samoo ga je kopirao ...;)
      Attached Files
      Last edited by tasa01; 22-07-13, 19:40.
      sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Originally posted by dzoni gp View Post
        Bradl je najzad uspeo do postolja i prevazisao je moja ocekivanja ,Markez sjajan Bradl nije imao nikakve sanse protiv njega,kako je samo obilazio zaostale vozace ...sto se tice Rosija nekako mi deluje da jos uvek nije sklopio sve kockice i da ce tu i tamo neki put da zasija sve zavisi kako mu koja staza legne,za duel sa Markezom ne znam sta da kazem i on je to NEKAD radio do sada je bilo nezamislivo da se to njemu desi...gde je Cal??? njegov najlosiji vikend nista mu nije islo....nedostaju njegove ludorije ali ne brinem se ja za njega vec sledecu trku ce on da KIDA
        Yamaha se mucila na ovoj stazi prilicno, Cal narocito iz nekog razloga, zato je Rossi bio jako zadovoljan podijumom... O cemu pricamo, Pedrosa koji je tokom celog vikenda izgleda kao da ce da se srusi u sledecem trenutku je zavrsio peti, Hondi ova staza izuzetno odgovara...

Comment

Andrea Antonelli -R.I.P
          Evo našao sam na netu jedan snimak njegove nesreće
          http://goalshighlights.com/andrea-an...e-moscow-2013/
          If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

Originally posted by dzoni gp View Post
            bravo dzoni,nem sta da dodam

taso za fotografiju,prava jeherez,laguna seka....mali je postao opasan plagijator

a rosijevo ponasanje posle trke....eh.....veliki sampion ostaje veliki i kada nije sampion
            don't be scared homie
            sigpic

Comment

Originally posted by denia_el View Post

taso za fotografiju,prava jeherez,laguna seka....mali je postao opasan plagijator

a rosijevo ponasanje posle trke....eh.....veliki sampion ostaje veliki i kada nije sampion
              Kako je i sam Markez rekao ucim od najboljih .. ;) i evo pokazuje .... i naravno svaka cast doktoru za ponasanje posle trke...
              Last edited by tasa01; 22-07-13, 15:48.
              sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Rosijev potez na kraju trke!? Nije dzabe dr.

Da je imao priliku da ga stigne nemoj da mislite da bi Rosi tako lako odustao. Ali i sam je rekao mnogo su bili brzi od njega. I jos mu je ova staza najgora A i polako ovo je tek prva sezona sada kada se vratio, i vec polako on "namesta" taj motor. Sledeca godina je sprdnja ;) Sa pola snage ce da ih oduva

Iskreno ja bih voleo jos ove da uzme ali veoma tesko.. Mada.. 3 zadnje 3 postolja. Sad je red da do ostatka Dr zaredja na prvom mestu
                Originally posted by Vladan
                SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                :vinjaksmajli:

Comment

Nije sigurno ucio od Stonera ili Pedrose kako se vozi preko sahta
                  Doktor je Sampion, Istorija i Licnost kakva se retko ponavlja u sportu, ima takvu harizmu da se to ne moze kopirati, zato me Lorenco i nervirao jer je pokusavao da kopira taj njegov duh i sva ta zezanja, glupiranja, sva sreca pa je prestao jer se sa time radjas, to se ne moze plagijati
                  Od njega sam i ocekivao onakvo zezanje sa Markezom posle trke.
                  On je mnoge stvari u ovom sportu izmislio i drago mu je da se pojavio neko tako luckast i prgav u voznji kao sto je on.
                  Da nije takvih vozaca ovaj sampionat bi bio dosadan kao sto je dosadan i sam Pedrosa
                  Originally posted by tasa01 View Post
                  Kako je i sam Markez rekao ucim od najboljih .. ;) i evo pokazuje .... i naravno svaka cast doktoru za ponasanje posle trke...

Comment

Doktor je doktor ..jedan jedini, u pravu si za Lorenca, mene je poceo nervirati kada je posle svake pobede poceo imitirati Valeta proslavljajuci pobede na njegov jeinstveni nacin ..bilo je to veoma loce copy -paste
                    Attached Files
                    Last edited by tasa01; 22-07-13, 19:35.
                    sigpic

Comment

sve je to ok ali ne sme Doktor sebi da dozvoli da bude 3. ( recima TRECI!) u trci i da kaze na konferenciji I AM VERY HAPPY i jos je zadovoljan sto je najbrza Jamaha pored povredjenog Lorenca i Cal-a koji ima za nijansu slabiju masinu... A nadam se da zna sta radi i da je sve to osmisljeno jer svojim ponasanjem dize malom samopouzdanje u nebesa a posle ce biti kasno, treba da ga lomi dok je zelen, bilo bi to lepo i simpaticno da ga oduva na svakoj trci pa da su kao dobri
                      VALENTINO ROSSI #46

Comment

samoo ga je kopirao ...;)[ATTACH=CONFIG]10825[/ATTACH]
                        Razlika je u tome sto je Marc otisao bas bas predaleko,skoro preko one prasine,malo je falilo da se polomi,sve ja razumijem zar za pobjedom,maestralan potez al sto je previse,previse je al zelen je i zeljan dokazivanja i bode oci sto je ovo izveo na Rosiju,jbt bilo je 25 krugova do kraja,zna da je brzi,Honde su oduvale ovde Jamahu al on mora da obilazi u onoj krivi,to je uradio samo i samo sto je Rosi bio ispred njega.Sto Bradla nije onde obisao,imao je bar 4 prilike al nije,cekao je siguricu na pravcu.
                        Jos jedan dokaz da se Marc uopste ne razlikuje od debila Bautiste koji kida kada vidi Rosija,sreca sto je Marc miljama talentovaniji i bolji vozac od Bautiste pa je ovo izvukao al moglo je ono da ga kosta trke
                        Dr jeste izvukao maximum iz motora al mi je to nekako jalovo,sve ove podijume sto je osvojio je osvojio kada su Pedrosa i Horhe bili u gipsu inace ne bi vidio postolja sa ovom voznjom i motorom,previse je mlak i nije gladan postolja,mozda zato sto razmislja vec o sledecoj sezoni,ono ok ovo je prva cek da se naviknem na motor pa cu sledecu da ih zajebavam
                        Moje subjektivno misljenje je da bi volio da se Kejsi vrati sledece sezone jer ne mogu da se otmem utisku da Rosi kida kao zivotinja kada je Kejsi ispred njega a kada vidi ove druge nije toliko agresivan,kao sto je kidao na Dzibernaua,mozda ga privlaci crvena boja Kejsijevog Dukatija pa kao bik se zalijece na matadora
                        sigpic

Comment

Razlika je u tome sto je Marc otisao bas bas predaleko,skoro preko one prasine,malo je falilo da se polomi,sve ja razumijem zar za pobjedom,maestralan potez al sto je previse,previse je al zelen je i zeljan dokazivanja i bode oci sto je ovo izveo na Rosiju,jbt bilo je 25 krugova do kraja,zna da je brzi,Honde su oduvale ovde Jamahu al on mora da obilazi u onoj krivi,to je uradio samo i samo sto je Rosi bio ispred njega.Sto Bradla nije onde obisao,imao je bar 4 prilike al nije,cekao je siguricu na pravcu.
                          Jos jedan dokaz da se Marc uopste ne razlikuje od debila Bautiste koji kida kada vidi Rosija,sreca sto je Marc miljama talentovaniji i bolji vozac od Bautiste pa je ovo izvukao al moglo je ono da ga kosta trke
                          Dr jeste izvukao maximum iz motora al mi je to nekako jalovo,sve ove podijume sto je osvojio je osvojio kada su Pedrosa i Horhe bili u gipsu inace ne bi vidio postolja sa ovom voznjom i motorom,previse je mlak i nije gladan postolja,mozda zato sto razmislja vec o sledecoj sezoni,ono ok ovo je prva cek da se naviknem na motor pa cu sledecu da ih zajebavam
                          Moje subjektivno misljenje je da bi volio da se Kejsi vrati sledece sezone jer ne mogu da se otmem utisku da Rosi kida kao zivotinja kada je Kejsi ispred njega a kada vidi ove druge nije toliko agresivan,kao sto je kidao na Dzibernaua,mozda ga privlaci crvena boja Kejsijevog Dukatija pa kao bik se zalijece na matadora
                          vezbao je on taj potez ;)
                          Attached Files
                          Last edited by tasa01; 22-07-13, 19:30.
                          sigpic

Comment

Posle ove slike,sve mu je oprosteno
                            sigpic

Comment

[ATTACH=CONFIG]10827[/ATTACH] vezbao je on taj potez ;)
                              hahaha al si lud
                              samo postavljaj te slicice u normalnoj velicini da ne moram svaki put da ih otvaram
                              don't be scared homie
                              sigpic

Comment

Posle ove slike,sve mu je oprosteno

sigpic

Comment

Working...
                                X