Announcement

Collapse
No announcement yet.

Red Bull U.S. Grand Prix MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Vanja #66 View Post
    http://www.motogp.com/en/news/2013/l...at+laguna+seca

Jedno je hrabrost, ovo je teska glupost...
    ma koga briga (mene sigurno ne,jer mi ne pada na pamet da zbog njega menjam sastav)
    don't be scared homie
    sigpic

Comment

A quick stat-up before the action starts at the Red Bull US Grand Prix...

Moto2 and Moto3 have started the summer holidays early and won't be at Laguna Seca this weekend, but that doesn't mean there will be any shortage of things to talk about or action to action to digest.

The MotoGP class flies solo at the Red Bull US Grand Prix – as is tradition – this weekend, and Laguna Seca has been the site of some of the most exciting races of recent years.

Ahead of Round 9, redbull.com counts down some of the numbers...

14 - There have been 14 MotoGP races held at Laguna Seca, with exactly half of them won by riders from the US. Nicky Hayden was the most recent, in 2005 (check out that race here) and 2006.

36 - However, it's been 36 MotoGP races since a rider from the US won. That was Ben Spies, at Assen in 2011, and he'll be missing this weekend through injury.

6 - The US has been a Honda hunting ground in recent times. The last six MotoGP races there have been won by riders on the Japanese factory's machinery.

4 - Jorge Lorenzo is making his way across the Atlantic to see how he can fare this weekend, despite having another metal plate put in his collarbone. The defending World Champion has qualified on pole at Laguna Seca for the last four years on the trot.

0 - No rider has ever won at Laguna Seca in their rookie season. With all the records Marc Márquez has knocked over this year, would you bet against him breaking this one as well?

don't be scared homie
      sigpic

Comment

Originally posted by Vanja #66 View Post
        http://www.motogp.com/en/news/2013/l...at+laguna+seca

Jedno je hrabrost, ovo je teska glupost...
        Mlad, zdrav covek , a lud p.... mu materina
        sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Znaci Vale je kralj , a kaska i Cal

Comment

Davno bese kad je Edwards pitao zasto oni ne smeju da psuju, a Vale sme da kaze: Eeee, fuck!

Dobra atmosfera - samo jos jedna od stvari koja se vratila u MotoGP od kako je Vale ponovo kako i treba da bude...

Comment

joooj preslatki sulorenco i dani se jednostavno ne uklapaju
              don't be scared homie
              sigpic

Comment

Hayden definitivno napusta Ducati... Steta, bas im je lojalni radnik, pravi fabricki ratnik...

To znaci 2 stvari... Prvo, Spies ce definitivno ostati, u Pramacu ili ce preci u fabricki tim, to cemo videti. Treba ima Amerikanac zbog trzista, a otpustice jednog... Drugo, Iannone mi je blizi tom sedistu, ne samo zbog toga sto je Italijan i sto je vec bilo prica o tome, vec i zato sto kao njihov projekat mora biti motivisan i sa njim se mora dosta raditi... Ako krenu na bolje uskoro sa Lab Bike-om, moguce da ce Pirro preci u Pramac, ali nisam bas tako siguran...

Comment

Vanja gdje će onda da završi Nicky sledeće godine?
                  If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

u teoriji bi trebalo da bude borba za njega jer je realno jedini pristojan Americki vozac koji belezi kakve takve konstantne rezultate i kao takav je najbolji predstavnik iz SAD a znamo svi koliko je to trziste i imamo tamo sjajne trke kao sto su Ostin i Laguna Seka... medjutim, sa ovakvom slobodno mogu da kazem guzvom u motoGP kakvu imamo i kakvu cemo tek imati, ne vidim neko resenje, bar ne za sad za ugovor se grcevito bore i jaci vozaci, recimo Cal tako da je vrlo tesko naci kvalitetan angazman...

nisi pitao mene ali ajde da odgovorim jer ni Vanja nije vidovit
                    VALENTINO ROSSI #46

Comment

Nesam vidovit, ali se informisem... Sanse su da ce biti u Superbike-u, ali kaze da pregovara sa nekim drugima, medjutim ne mislim da ce od toga nesto biti... On je solidan, svetski sampion ipak (kolko god cudan nacin bio na koji je uzeo tu titulu - uzeo je ), ali vec ima 32 godine, ima puno momaka koji zele da dodju i treba da dodju (Redding, Espargaro, mozda je vreme i za Zarca/Rabata), a broj motora je 24 i to postaje ogranicavajuce, jer na vecini CRT-ova voze momci kojima su plate minimalne, a koji imaju neke sponzore zbog nekog razloga. Takodje, ti CRT timovi i nisu zanimljiv Nickyju...

Ipak, Dorna je malo prezasicena Spancima u MGP-u, Espargaro ako se provuce bice to ako uzme titulu, to je neko moje vidjenje... Tako da, sa te strane, to moze ici u prilog Nickyju... Ali, 75% sam siguran da prelazi negde u SBK, ne bi me cudilo da nastavi sa Ducatijem...

Cal mozda ovim bude nesto blize fabrickom Ducatiju, ali mislim da vise nije tako zagrejan za tu opciju... Yamaha mu ne moze pruziti ono sto on trazi, nude vise nego sad, ali ne ono sto on hoce. Sad izgleda zele da isforsiraju Smitha van, kako bi ubacili Espargara... Stvarno zele da imaju nekog ko ce parirati Marquezu, a ja sam ubedjen da ce i on preci kod njih jer ce se smoriti kad-tad na Hondi...
                      Last edited by Vanja #66; 19-07-13, 16:11.

Comment

Salim se, to sam rekao zbog pitanja koje je formulisano kao da si ti brat ili otac Nikija pa znas sa sigurnoscu

sto se tice Cala, mnogo je on tvrdoglav, hoce na silu u fabricku Yamahu a jednostavno to mesto zauzimaju 2 ako ne bolja onda svakako isplativija vozaca... Verujem, koliko god voleo i favorizovao Doktora, da bi Cal ostvarivao bolje rezultate na fabrickom motoru, ali opet voznja je samo jedan aspekt, u svakom drugom smislu je Doktor svetlosnim godinama daleko... mislim da cak i celnicima Yamahe to odgovara, imaju Lorenca kom je dosta toga podredjeno i od koga ocekuju rezultate i Doktora koji je suvo zlato i masina za pravljenje novca uz naravno uvek respektabilne rezultate... Zato mislim da Cal treba da zadrzi poziciju u Tech3 i prihvati poboljsanja koja bi dobio za sledecu sezonu, time bi se jos priblizio fabrickim masinama tako da bi ta razlika bila gotovo zanemarljiva, to je najbolje sediste koje mu je dostupno u ovom trenutku, jednostavno je tako, surovo ali istinito

ako Yamaha vidi Pola u buducnosti kako parira Markezu, nek im je Bog u pomoci
                        VALENTINO ROSSI #46

Comment

Ja sam apsolutno ubedjen da bi Cal vrlo brzo potonuo na fabrickoj M1... Prvo, nije sampion. Ne Sampion, to jeste, ali nije sampion. I to je kraj... To je sve sto neko treba da bude da bi bio jasan broj 2 u ekipi. Pedrosa nije sampion u GP klasi, da jeste, Marquez bi dobijao naredbe. Ovako, Nakamoto zna da je ovo Danijeva biti ili ne biti godina i pusta klinca da jaca jer u Pedrosu vise nema svrhe ulagati. Ili ce ove godine vratiti ulozeno ili posle sledece (a mozda i ove, nikad se ne zna) sezone moze da trazi drugo mesto...

Zato, Cal bi ili sagoreo u zelji da se dokaze i padao i razbijao se i vise nego sad, zbog cega bi kad tad potonuo psihicki (hej, to se i Doktoru desilo, tu nema zbora) ili bi prosto prihvatio tu poziciju i prosto bi prirodno bio slabiji zbog toga, a to je varijanta u koju jako, jako sumnjam. Ovako, ponavljam - covek izvlaci bar 2 desetinke na tu zelju i motivaciju... I pitanje je koliko ce to dugo jos moci da traje... Nazalost u takvim situacijama, gadna povreda moze biti kod sledece krivine, a emotivno praznjenje ce svakako uslediti. Da li nakon sto dobije neki ugovor ili zbog neceg drugog, to cemo videti...

Sa druge strane, Doktor se vidno popravio, mislim da je realno vozio obazrivije u Nemackoj nego sto bi inace, prosto i dalje vuce repove iz Ducatija i u stiuaciji sa Lorenzom i Danijem vidi sasnsu da se vrati u borbu za titulu. Iz tona izjave koju je dao posle trke se to jasno vidi... Nije ta zadnja mogla bas toliko da odjednom naprasno ode, jer nisu mislili da je previse strasno u subotu, a na to je stavio galvni akcenat posle trke...

Comment

mislio sam na to da mu daju fabricku masinu u Tech3 inace slazem se da bi propao u fabrickoj ekipi jer za to treba imati glavu pored umeca koje ima i koje se podrazumeva
                            VALENTINO ROSSI #46

Comment

Aha, nismo se razumeli... Da, to bi bila bolja situacija za njega svakako... Ali to tesko da cemo doziveti, Yamaha je vrlo precizna po tom pitanju - nema sanse... Nazalost.

Comment

deluje mi da je Doktor kaparisao 107....

Comment

Working...
                                X