Announcement

Collapse
No announcement yet.

Motorrad Grand Prix Deutschland MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sjajni obilasci Rinsa i Korsija...cekamo GP!!!
    sigpic http://caseystoner.com.au/

Comment

Jebes ti Doktora kada je Kal brzi od njega na satelitskoj Yamahi
      sigpic

Comment

Covek zavrsi treci i odma cestita Calu i MM doktor

Dobro je nije lose..
        Originally posted by Vladan
        SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
        :vinjaksmajli:

Comment

pa dooobrooooo -.-

Comment

videlo se da Doktor nece imati spektakularnu trku jos na pocetku kada nije uspeo da se odvoji od Bradla, naprotiv, Stefan ga je pritiskao i na kraju obisao... no dobro, sta da se radi, ovo je Hondina staza a Cal je posebna prica... svima nam je malo porastao apetit nakon one pobede u Asenu ali i ovo je solidan rezultat, podijum, jeste da bi bio tek 5. da su tu i ovi povredjeni ali to je sta bi bilo kad bi bilo prica

KO SE SLAZE DA SE OD NAREDNE TRKE UVEDE TRAKA NA DNU ILI PRI VRHU EKRANA GDE CE TOKOM CELE TRKE ICI PORUKA "KEJSI STONER JE JEDINI KOJI JE USPEO DA SE IZBORI SA TIM DUKATIJEM" ?
            VALENTINO ROSSI #46

Comment

Pedrosa ga ja ispušio za sva vremena, Titulu MGP neće osvojiti, ovo mu je bila poslednja sezona tj. šansa, a za sve vas koji ste se tako obradovali u napred još jednoj valeovoj pobedi ..lepo je to...samo da nije njegov klon na stazi na hondi,18 godina mlađi, možda bi i pobedio...Marquez je i dosadašnje trke manje više vozio tako, da je imao direktivu da ne dira pedrosu , ako je ovaj prvi i ima brzinu, koja neće ugroziti i jednog i drugog, tj. ako počne rapidno da usporava tek onda marquez može da ga obilazi...ali neću više o tome..pobedio je Najtalentovaniji mladi vozač i kraj,

Comment

Originally posted by kolega View Post
                ovde na forumu sam sebi nadenuo nick kolega jer se pogodilo da sam sa Acom Dzankicem nekada radio u istoj firmi,i inace radim u medijima.pa,ono,kao,kolega,medijski radnik,novinarstvo,blabla..kazem ovo jer,radeci u medijima,znam dobro sta su sponzori,rejting,gledanost,sherovi,i sl.tako da se svim srcem pridruzujuem kritikama sto smo umesto svetskog prvenstva u moto trkama gledali cuveni turnir u tenisu,u nekom gradu za koji nikad cuo nisam,i kako neko rece,gde je bilo cak 5 gledalaca u publici.podseca me to na one divne dane kada su kojekakve televizije prenosile F1,sa pocetkom na pola prvog kruga,a ako trka traje duze,prekidana u 15 I 30 jer pocinje neko nedeljno popodne.(podrazumevalo se da trka traje sat ipo).I tako,kad na programskoj semi S.K. na 10 njihovih kanala vidim tenis,fudbal,reprizu tenisa,tenis,tenis,fudbal I reprizu tenisa,tacno mi se povraca.Bogu hvala za live streamove,pa se nekako I snalazimo,mi koji ne volimo lopte I gomile oznojenih muskaraca koji trce za tom loptom..I tako..o trkama cu kasnije ili sutra,kad me prodje nervoza.
                Ja opet tvrdim, da je razlog tome Djok(a)ović-a za PREŠEDNIKA, a bože moj, i jeftinije i zdravije, kako je rekao pomoćnik sekretara za omladinu i sport, (pre jedno tri godine na SOS kanalu), na postavljeno pitanje o eventualnom ulaganju u razvoj (mladih talenata u Auto/Moto sportu) ..."Ja moram reći da mi je drago što TO ZLO, kod nas nije uFatilo korene" e pa vi sada i dalje razmišljajte odakle je stigla direktiva da se prenosi turnir iz "Cerklja , kod DOmžaleca" a mi da gledamo snimke...nema to veze ni sa Sk, taj poremećaj (kao i svi ostali u nas) ima mnogo dublje korene koji su se nažalost UF'ATILI

Comment

Originally posted by Toecutter71 View Post
                  lepo je to...samo da nije njegov klon na stazi na hondi,18 godina mlađi, možda bi i pobedio...
                  e pa nije rosi bas toliko mator
                  a markez je ovu trku odvozio kao da je vec minimum 20 godina u motogp-ju,odradjuje sve sto mu alzamora pokaze,kako kod njih to savrseno funkcionise a kalove voznje me vise ne iznenadjuju,odavno je on pokazao od cega je napravljen
                  ovaj vikend su trke bile fenomenalne....rins,tores....kakvi su to vozaci
                  don't be scared homie
                  sigpic

Comment

Originally posted by Toecutter71 View Post
                    Pedrosa ga ja ispušio za sva vremena, Titulu MGP neće osvojiti, ovo mu je bila poslednja sezona tj. šansa, a za sve vas koji ste se tako obradovali u napred još jednoj valeovoj pobedi ..lepo je to...samo da nije njegov klon na stazi na hondi,18 godina mlađi, možda bi i pobedio...Marquez je i dosadašnje trke manje više vozio tako, da je imao direktivu da ne dira pedrosu , ako je ovaj prvi i ima brzinu, koja neće ugroziti i jednog i drugog, tj. ako počne rapidno da usporava tek onda marquez može da ga obilazi...ali neću više o tome..pobedio je Najtalentovaniji mladi vozač i kraj,
                    za Pedrosu se slažem, ali što se tiče klona, spreman sam da se kladim da neće završiti jednu od sledeće 2 trke u SAD-u a minimum 2 od presostalih 10. e sad videćemo kako će se stvari dalje razvijati. mislim da su u "igri" za osvajanje ovogodišnje titule Markez, Kračlov i Rosi, s tim što Rosiju (navijam za njega) dajem najmanje šanse jer mi ta Jamaha ne deluje uopšte ubedljivo.....

Comment

ali kakva je atmosfera u park fermeu kada su tu njih trojicadrugarska,fenomenalna....ne bih ja tu nista dirala
                      don't be scared homie
                      sigpic

Comment

Ja bih otpustio Pedrosu iz Honde, a umjesto njega doveo Crutchlowa
                        If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

Jel iko na ovom forumu prati NASCAR?
                          If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

Originally posted by Nikoletina View Post
                            Jel iko na ovom forumu prati NASCAR?
                            informisao sam se o tome mnogo i znam da nije klasicna glupost i vrtenje u krug vec je iza svega toga daleko vise stvari i mnogo respektabilne tehnologije ali opet nekako ne mogu sebe da nateram da gledam tako nesto... jednostavno su afiniteti evropljana i amerikanaca drugaciji, oni od svega toga prave porodicnu celodnevnu zabavu sa gomilom hrane, pica itd... Ovaj neki nas fazon podrazumeva daleko vise krivina i sve je to nekako manje sirovo i sofisticiranije... nekako mene licno vise privlaci DTM ili recimo WTCC mada nisam redovan pratilac, uglavnom MGP i F1
                            VALENTINO ROSSI #46

Comment

Mislim da je isuvise rano za poredjenja sa Doktorom,talenat je ocigledan ali ima jos mnogo da drnda onaj motor da bi se kvalifikovao za njegovog naslednika

Comment

“It's a good result, to stay on the podium is always a good result but I expected something more and to do a better race.
                                During the weekend we made some choices, yesterday we decided to set up the bike in one way and today after some laps I started to suffer too much. The first ten laps were not so bad but after I started to have problems and it was too difficult to turn the bike, especially on the left I was sliding too much. We have to work to try and make another step to stay with the top guys. Next we will have Laguna, a very special track, and we will try to have better results there. We are five very fast riders and we are closer now because unfortunately Dani and Jorge are injured and we have another race next week. If I want to fight for the Championship I have to go faster and I have to be constantly faster so I have to make another step.”
                                Rosijeva izjava sa njegovog zvaničnog sajta

Comment

Working...
                                X