Announcement
Collapse
No announcement yet.
Motorrad Grand Prix Deutschland MotoGP 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ovde na forumu sam sebi nadenuo nick kolega jer se pogodilo da sam sa Acom Dzankicem nekada radio u istoj firmi,i inace radim u medijima.pa,ono,kao,kolega,medijski radnik,novinarstvo,blabla..kazem ovo jer,radeci u medijima,znam dobro sta su sponzori,rejting,gledanost,sherovi,i sl.tako da se svim srcem pridruzujuem kritikama sto smo umesto svetskog prvenstva u moto trkama gledali cuveni turnir u tenisu,u nekom gradu za koji nikad cuo nisam,i kako neko rece,gde je bilo cak 5 gledalaca u publici.podseca me to na one divne dane kada su kojekakve televizije prenosile F1,sa pocetkom na pola prvog kruga,a ako trka traje duze,prekidana u 15 I 30 jer pocinje neko nedeljno popodne.(podrazumevalo se da trka traje sat ipo).I tako,kad na programskoj semi S.K. na 10 njihovih kanala vidim tenis,fudbal,reprizu tenisa,tenis,tenis,fudbal I reprizu tenisa,tacno mi se povraca.Bogu hvala za live streamove,pa se nekako I snalazimo,mi koji ne volimo lopte I gomile oznojenih muskaraca koji trce za tom loptom..I tako..o trkama cu kasnije ili sutra,kad me prodje nervoza.
Comment
-
Originally posted by kolega View Postovde na forumu sam sebi nadenuo nick kolega jer se pogodilo da sam sa Acom Dzankicem nekada radio u istoj firmi,i inace radim u medijima.pa,ono,kao,kolega,medijski radnik,novinarstvo,blabla..kazem ovo jer,radeci u medijima,znam dobro sta su sponzori,rejting,gledanost,sherovi,i sl.tako da se svim srcem pridruzujuem kritikama sto smo umesto svetskog prvenstva u moto trkama gledali cuveni turnir u tenisu,u nekom gradu za koji nikad cuo nisam,i kako neko rece,gde je bilo cak 5 gledalaca u publici.podseca me to na one divne dane kada su kojekakve televizije prenosile F1,sa pocetkom na pola prvog kruga,a ako trka traje duze,prekidana u 15 I 30 jer pocinje neko nedeljno popodne.(podrazumevalo se da trka traje sat ipo).I tako,kad na programskoj semi S.K. na 10 njihovih kanala vidim tenis,fudbal,reprizu tenisa,tenis,tenis,fudbal I reprizu tenisa,tacno mi se povraca.Bogu hvala za live streamove,pa se nekako I snalazimo,mi koji ne volimo lopte I gomile oznojenih muskaraca koji trce za tom loptom..I tako..o trkama cu kasnije ili sutra,kad me prodje nervoza.Last edited by meca; 13-07-13, 12:05.
Comment
-
E jeste liko ovaj Srdjan na pola treninga kaze lose je sto Rossi vozi tvrdu komponentu nema povratne informacije nema ovo nema ono a na kraju kade je Doca na P1 kazed samo on sad zna i za tvrdu i za meku komponentu pa valjda tamo sedi Doktor(Rossi) i doktor(Jeremy Burgess) i znaju sta rade axaxxaxa jesi lik.......bez ljutnje nista lose nisam mislio samo smesno bre!!!!!!!! axxxxxxa
Comment
-
Originally posted by meca View PostNe razumem sto se neko ne oglasi sa SK i kaze nam u cemu je problem sto po 1000 put nema direktnog prenosa stvarno ste sosonska televizija,taman i danas QP neka bude snimak od 22h!!!!!
evo,kreni odavdeobjasnjavaju oni to,ali bice da je za neke pametnije
i posle 100 objasnjenja ja i dalje ne razumem zasto ne mogu normalno da gledam motogp i f1
don't be scared homiesigpic
Comment
-
po mnogima najjznacajniji trenuci ovog vikenda za sad, kazem za sad jer sutra moze da dodje do smene na vrhu generalnog plasmana vozaca, do druge uzastopne pobede Doktora, prve u motoGP karijeri za Crutchlow-a, domace pobede za Stefana Bradla itd...bez obzira gde idete veceras, sutra vredi ustati rano i pratiti kompletnu akciju!
VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Svaka cast na komentaru,nemam sta da dodam osim da JEDVA CEKAM TRKE!!!sigpic http://caseystoner.com.au/
Comment
-
Lorenco ne zeli da rizikuje , ne vozi ni Laguna Seku ... Ovim je verovatno izgubio titulu...Ali bolje jer Valo ima sad sansi za titulu
Tweets All / No replies
Jorge Lorenzo @lorenzo99 13h
To the people asking me about Laguna, I would like to say that I don't want to take more risk and have a good recovery. See you in Indy!
Expand
Jorgeov twitter
Comment
-
ni Pedrosa neće voziti danas.....napokon nešto pametno i od njega.....
izgleda da još ima nade za desetu tituluideeemooooo Doktore!
Last edited by Jack Sparrow; 14-07-13, 11:30.
Comment
Comment