Announcement

Collapse
No announcement yet.

Motorrad Grand Prix Deutschland MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

uffff kakav gadan pad

i ostali današnji padovi

Last edited by Jack Sparrow; 13-07-13, 10:08.

Comment

Ne razumem sto se neko ne oglasi sa SK i kaze nam u cemu je problem sto po 1000 put nema direktnog prenosa stvarno ste sosonska televizija,taman i danas QP neka bude snimak od 22h!!!!!

Comment

Jos jedna pobeda i titulaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Aleix Espargaro na kraju FP3 drugi sa 2 desetinke zaostatka-RESPECT
          If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

Uh Pedrosa, nastavljaju se padoviiii.....
            sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

ovde na forumu sam sebi nadenuo nick kolega jer se pogodilo da sam sa Acom Dzankicem nekada radio u istoj firmi,i inace radim u medijima.pa,ono,kao,kolega,medijski radnik,novinarstvo,blabla..kazem ovo jer,radeci u medijima,znam dobro sta su sponzori,rejting,gledanost,sherovi,i sl.tako da se svim srcem pridruzujuem kritikama sto smo umesto svetskog prvenstva u moto trkama gledali cuveni turnir u tenisu,u nekom gradu za koji nikad cuo nisam,i kako neko rece,gde je bilo cak 5 gledalaca u publici.podseca me to na one divne dane kada su kojekakve televizije prenosile F1,sa pocetkom na pola prvog kruga,a ako trka traje duze,prekidana u 15 I 30 jer pocinje neko nedeljno popodne.(podrazumevalo se da trka traje sat ipo).I tako,kad na programskoj semi S.K. na 10 njihovih kanala vidim tenis,fudbal,reprizu tenisa,tenis,tenis,fudbal I reprizu tenisa,tacno mi se povraca.Bogu hvala za live streamove,pa se nekako I snalazimo,mi koji ne volimo lopte I gomile oznojenih muskaraca koji trce za tom loptom..I tako..o trkama cu kasnije ili sutra,kad me prodje nervoza.

Comment

Originally posted by kolega View Post
                ovde na forumu sam sebi nadenuo nick kolega jer se pogodilo da sam sa Acom Dzankicem nekada radio u istoj firmi,i inace radim u medijima.pa,ono,kao,kolega,medijski radnik,novinarstvo,blabla..kazem ovo jer,radeci u medijima,znam dobro sta su sponzori,rejting,gledanost,sherovi,i sl.tako da se svim srcem pridruzujuem kritikama sto smo umesto svetskog prvenstva u moto trkama gledali cuveni turnir u tenisu,u nekom gradu za koji nikad cuo nisam,i kako neko rece,gde je bilo cak 5 gledalaca u publici.podseca me to na one divne dane kada su kojekakve televizije prenosile F1,sa pocetkom na pola prvog kruga,a ako trka traje duze,prekidana u 15 I 30 jer pocinje neko nedeljno popodne.(podrazumevalo se da trka traje sat ipo).I tako,kad na programskoj semi S.K. na 10 njihovih kanala vidim tenis,fudbal,reprizu tenisa,tenis,tenis,fudbal I reprizu tenisa,tacno mi se povraca.Bogu hvala za live streamove,pa se nekako I snalazimo,mi koji ne volimo lopte I gomile oznojenih muskaraca koji trce za tom loptom..I tako..o trkama cu kasnije ili sutra,kad me prodje nervoza.
                Brate kolega jesi ga srocio svaka cast bas onako novinarski xaxaxa tenis,fudbal,reprizu tenisa,tenis,tenis,fudbal i reprizu tenisa xaxaxaxax nego vidis da ih boli bulja niko da se javi da nesto kaze(vise nema prenosa zbog toga i toga bice ga nece ga biti) bla bla od njih tuzno i zalosno fudbal,tenis,tenis,tenis pa repriza Bartoli-Lisicki po 79 put xaxaxaxaxxaxxa a na pocetku sezone mi sve nasa televizija DIREKTNO I EXKLUZIVNO.......................
                Last edited by meca; 13-07-13, 12:05.

Comment

E jeste liko ovaj Srdjan na pola treninga kaze lose je sto Rossi vozi tvrdu komponentu nema povratne informacije nema ovo nema ono a na kraju kade je Doca na P1 kazed samo on sad zna i za tvrdu i za meku komponentu pa valjda tamo sedi Doktor(Rossi) i doktor(Jeremy Burgess) i znaju sta rade axaxxaxa jesi lik.......bez ljutnje nista lose nisam mislio samo smesno bre!!!!!!!! axxxxxxa

Comment

Originally posted by meca View Post
                    Ne razumem sto se neko ne oglasi sa SK i kaze nam u cemu je problem sto po 1000 put nema direktnog prenosa stvarno ste sosonska televizija,taman i danas QP neka bude snimak od 22h!!!!!
                    http://www.sportklub.info/forum/show...013-2014/page6

evo,kreni odavdeobjasnjavaju oni to,ali bice da je za neke pametnijei posle 100 objasnjenja ja i dalje ne razumem zasto ne mogu normalno da gledam motogp i f1
                    don't be scared homie
                    sigpic

Comment

odgovor je vrlo prost: zato što su jedan najobičniji bahati monopolista!! koji živi u ubeđenju da ako je nekog jednom prevario, da će to moći da radi doživotno!!

Comment

Kako je Simeon došao dp p1(nisam gledo kvalifikacije)
                        jel nekog pratio ili je sam postavio vreme
                        If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

po mnogima najjznacajniji trenuci ovog vikenda za sad, kazem za sad jer sutra moze da dodje do smene na vrhu generalnog plasmana vozaca, do druge uzastopne pobede Doktora, prve u motoGP karijeri za Crutchlow-a, domace pobede za Stefana Bradla itd... bez obzira gde idete veceras, sutra vredi ustati rano i pratiti kompletnu akciju!
                          VALENTINO ROSSI #46

Comment

Svaka cast na komentaru,nemam sta da dodam osim da JEDVA CEKAM TRKE!!!
                            sigpic http://caseystoner.com.au/

Comment

Lorenco ne zeli da rizikuje , ne vozi ni Laguna Seku ... Ovim je verovatno izgubio titulu...Ali bolje jer Valo ima sad sansi za titulu
                              Tweets All / No replies
                              Jorge Lorenzo ‏@lorenzo99 13h
                              To the people asking me about Laguna, I would like to say that I don't want to take more risk and have a good recovery. See you in Indy!
                              Expand

Jorgeov twitter

Comment

ni Pedrosa neće voziti danas.....napokon nešto pametno i od njega.....

izgleda da još ima nade za desetu titulu ideeemooooo Doktore!
                                Last edited by Jack Sparrow; 14-07-13, 11:30.

Comment

Working...
                                X