Mislim na trenutne igrace, a posebno ove koji su spanci/portugalci, ne znam do cega je do mentaliteta ili cega
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2013-14 Turkish Airlines Euroleague
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sinisa Kun View PostNe znam zbog cega ali bilo kosarkasi bilo fudbaleri cim igraju za real, odma imaju neki karakter Boze sacuvaj, ne mozes igrati za real a da ne budes smece od covjeka
Inače Real baš ugazio ove firgoše i to sve sa kamatom, neka neka
Comment
-
Iskustvo igraca Pao, narocito Dijamantidisa neprocenjivo, kod ovakvih neizvesnih zavrsnica.
Mislim da je Pao u u prednosti. Najvece razocarenje u Parga, tuga od igraca, a trebao kod ovakvih situacija da pravi prevagu. Izuzev Vimsa i donekle Hajnsa , svi ostali ispod proseka
Sta ce da smisli Mesina, bar da izbore produzetke-i uspevaju* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Sonny tatica"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Da li je moguce, da ce i ova druga utakmica da bude onako neizvesna kao prvaCSKA uopse ne deluje kao sampionska ekipa , cak iako prodje PAO, ne vidim da ima sanse u F.F.
* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Originally posted by jovan View PostDa li je moguce, da ce i ova druga utakmica da bude onako neizvesna kao prvaCSKA uopse ne deluje kao sampionska ekipa , cak iako prodje PAO, ne vidim da ima sanse u F.F.
Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..#HeatLifer DWade
Comment
Comment