Announcement

Collapse
No announcement yet.

2013-14 Turkish Airlines Euroleague

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mladen View Post
    Ne zagadjuj ovu temu Brajki molim te nepotrebnim komentarima.
    Nikad u životu, samo kažem, igrao Brajko na Fener, znaš i sam, nikad u životu.

Večeras ću da zapalim sveću da dogodine nas upare sa Olimpijakosom u grupi, 1 pobeda zagarantovana, da se ne lažemo ti i ja Đomla, okej smo, evo i drugaricu imam da ti zaprosim iako će da me odbije jer je zauzeta, ali žrtvujem ego da tebi udovoljim

Comment

• Nemoj brate, nemoj, ko brata najrodjenijeg te ljubim. Školovan si mladić. Dobro, više si školovan nego što si mladić ali nemoj tu te teorije zavere da mi prosipaš evo, daj Bože da sledeće godine budete sa ekipom iz Pireja, i da im obe uzmete, ne morate 1, obe !
      Originally posted by Brajkula
      Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Originally posted by Mladen View Post
        Nemoj brate, nemoj, ko brata najrodjenijeg te ljubim. Školovan si mladić. Dobro, više si školovan nego što si mladić ali nemoj tu te teorije zavere da mi prosipaš evo, daj Bože da sledeće godine budete sa ekipom iz Pireja, i da im obe uzmete, ne morate 1, obe !
        Podrazumeva se

Comment

• Originally posted by Mladen;1175892[B
          ]Nemoj brate, nemoj, ko brata najrodjenijeg te ljubim[/B]. Školovan si mladić. Dobro, više si školovan nego što si mladić ali nemoj tu te teorije zavere da mi prosipaš evo, daj Bože da sledeće godine budete sa ekipom iz Pireja, i da im obe uzmete, ne morate 1, obe !
          Ja reko ovaj deo za nemoj da se odnosi na prosidbu, odličan 5 i dalje si na mojoj strani, moj brat Đomla prvi do rođenog.

Comment

• Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Originally posted by Casiraghi
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Originally posted by Casiraghi
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Sprdaj se Teo, sprdaj se i pobedi.

Comment

• Sta radi Teo sunce ti jbm
                Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..‪#‎HeatLifer DWade‬

Comment

• A ovaj Braun, zakuca čovek preko Kauna 8 sekundi do kraja

Sad poslednji napad za majstora, lako on to da realizuje, rutinski.
                  Last edited by Brajkula; 28-02-14, 17:43.

Comment

• Jebote, ovo najbolja utakmica koju sam gledao u skorije vreme. Sta pocini Derrick Brown
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Sto neki kazu: nume Teo, sta ce nam on
                      Dayman (a-a-ah...)
                      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                      Champion of the sun (a-a-ah...)
                      You're a master of karate and friendship
                      For everyone

Comment

• Kako meni toplo oko srca kad vidim da se ova Lokomotiva krlja sa ovim favoritima, baš mi fino, a Zvezda ih cedila do poslednje sekunde, milina čoveku bude bez obzira na sve

Originally posted by Johnny View Post
                        Sto neki kazu: nume Teo, sta ce nam ono
                        Košarkaški Pirlo, isto nekako, izmišljanje igre, sprdanje sa pojmom košarke. Samo da se nije povredio sad i da se ne povredi do SP i lepinja.
                        Last edited by Brajkula; 28-02-14, 17:47.

Comment

• Kosarkaski Pirlo Bas tako.
                          Dayman (a-a-ah...)
                          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                          Champion of the sun (a-a-ah...)
                          You're a master of karate and friendship
                          For everyone

Comment

• http://www.sportske.net/vest/kosarka...ne-168924.html
                            Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..‪#‎HeatLifer DWade‬

Comment

• http://www.sportal.rs/news.php?news=121255

Comment

• Fener izvukao pobjedu na mišiće i zadržao se u borbi za četvrtfinale.
                                Dobra partija Bjelice iako je imao neshvatljivih poteza,Bojan Bogdanović van forme totalno..

Comment

Working...
                                X