Announcement

Collapse
No announcement yet.

2013-14 Turkish Airlines Euroleague

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• U jebote 804 poena... barem ces imati sta da gledas na Youtube-u. Ja pajser moram sad da gledam uzivo moj tim u Areni Hocu Pionir!
    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
      U jebote 804 poena... barem ces imati sta da gledas na Youtube-u. Ja pajser moram sad da gledam uzivo moj tim u Areni Hocu Pionir!
      Ma Arena je kurton realno, oko mene onda sve neki fenseraj, samo blicevi sevaju kao da sam u wc-u neke klinke. Mada bolje i to nego da se smrzavam pored Arene mastajuci o TOP16.
      sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
        Ma Arena je kurton realno, oko mene onda sve neki fenseraj, samo blicevi sevaju kao da sam u wc-u neke klinke. Mada bolje i to nego da se smrzavam pored Arene mastajuci o TOP16.
        E moj Nesko...da li je bolje? Ovako imas 848 indexa korisnosti da te greju, a da ti ne pricam o pozitivnom kos kolicniku

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
          E moj Nesko...da li je bolje? Ovako imas 848 indexa korisnosti da te greju, a da ti ne pricam o pozitivnom kos kolicniku
          Zavisi koje mesto u Areni imas, ja imam najbolje moguce, pustio mi ga Zeljko.
          sigpic

Comment

• Najgori smo

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
              Zavisi koje mesto u Areni imas, ja imam najbolje moguce, pustio mi ga Zeljko.
              Standardno

Comment

• meni se najvise svidja taj vas odbrambeni mehanizam za Zeljka...kao 'Zeljko nas pustio,namestio Tole'....a svi znamo sta se dogodilo te noci u Istanbulu,ljudi moji

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                sigpic

Comment

• Jel je Barselona-Nanter namesteno?

Comment

• Originally posted by Duka View Post
                    meni se najvise svidja taj vas odbrambeni mehanizam za Zeljka...kao 'Zeljko nas pustio,namestio Tole'....a svi znamo sta se dogodilo te noci u Istanbulu,ljudi moji
                    Meni se najvise svidja taj vas odbrambeni mehanizam od realnosti zasnovan na teorijama zavere. Ono tipa - ako zvezda ne osvoji prvenstvo, prvenstvo je neregularno. (:

Comment

• ma,sad si ti otisao kod boga oca daleko i na kraju krajeva tu se sad ne radi o tome,nego o ovome

sigpic

Comment

• Originally posted by PRINCE View Post
                        Meni se najvise svidja taj vas odbrambeni mehanizam od realnosti zasnovan na teorijama zavere. Ono tipa - ako zvezda ne osvoji prvenstvo, prvenstvo je neregularno. (:
                        Oni se vode onom da 1000 puta izgovorena laz postaje istina i forsiraju to do maksimuma dok u narodu bukvalno ne zazive ti neki trendovi tipa PSD gepekuje sudije, Zeljko pusta i slicno. Mala deca krenu to da govore iako ne znaju sta znaci.
                        sigpic

Comment

• @S-Nash

Zasto to radis?Zasto ste tako drski i da se pravite da je sve normalno,plus sto niste da sportski kazete da smo vise pruzili u EL od vas,sto govore svi parametri,a da ste vi prosli zahvaljujuci srecnom faktoru,koji je bio uz vas,eto banalizujem!Ponekad covjek pozeli da se nikad ne radujete nicemu,samo zato sto ste takvi jbt!

sigpic

Comment

• Pa sve i jeste normalno, vi igrate Evrokup, mi igramo Top16.
                            Pogledaj malo prethodne godine, sve je isto...

Comment

• Originally posted by K.Garnett 5 View Post
                              Pa sve i jeste normalno, vi igrate Evrokup, mi igramo Top16.
                              Pogledaj malo prethodne godine, sve je isto...
                              Ma sta mi naprica...ako je normalno da sa ovakvim brojkama partizan ide dalje u odnosu na Zvezdu,da vas dobije jedan budiveljnik ili kako se vec cita i zove,onda imas jedan nanter koji vas je takodje dobio,izgubite preko 40 razlike i pri svemu tome vi dodjete i razbijete Fenerbahcce u Turskoj hahhahha,ma daj molim ako je to normalno ja sam Petar Pan.I neka sve to,nego vidite statistiku ko je kako radio ove sezone u EL i tu se jasno vidi kakvi smo bili u odnosu na vas i opet neka ironija i bezobrazluk.

sigpic

Comment

• Originally posted by Duka View Post
                                Ma sta mi naprica...ako je normalno da sa ovakvim brojkama partizan ide dalje u odnosu na Zvezdu,da vas dobije jedan budiveljnik ili kako se vec cita i zove,onda imas jedan nanter koji vas je takodje dobio,izgubite preko 40 razlike i pri svemu tome vi dodjete i razbijete Fenerbahcce u Turskoj hahhahha,ma daj molim ako je to normalno ja sam Petar Pan.I neka sve to,nego vidite statistiku ko je kako radio ove sezone u EL i tu se jasno vidi kakvi smo bili u odnosu na vas i opet neka ironija i bezobrazluk.

Sve si u pravu. Bez sarkazma, bez zajebavanja sve se slazem, namesten je mec, vi ste bolje igrali, mi smo bahato imali srece, ne znamo da dajemo koseve, lake smo protivnike imali, vi brutalno teske, ssrece uopste niste imali. I sta ces sad? Jel ti lakse? Idi bre dete uci, treniraj, napreduj umesto sto ovde ne znam ni ja sta radis ili ocekujes. A bogami mogao bih i ja, umesto sto se ovde bespotrebno objasnjavam

Comment

Working...
                                X