Bolje pogledaj kada igraju.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2013-14 Turkish Airlines Euroleague
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Brose prisao na 69-72 i od tada Real napravi 17-0 za 3:30 minuta..:Ssigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Nekada su nase ekipe te penal zavrsnice,uopste zavrsnice uvjek resavali.Jugoslavija na EP 95 protiv Grcke i Litvanije,pa SP 2002,pa SP 98.pogotovo ono protiv hrvatapa trojka Djordjevica 92 protiv Huventuda..a sad sasvim suprotno,sve zavrsnice,i Zvezda i Partizan..interesantno.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View PostNekada su nase ekipe te penal zavrsnice,uopste zavrsnice uvjek resavali.Jugoslavija na EP 95 protiv Grcke i Litvanije,pa SP 2002,pa SP 98.pogotovo ono protiv hrvatapa trojka Djordjevica 92 protiv Huventuda..a sad sasvim suprotno,sve zavrsnice,i Zvezda i Partizan..interesantno.
sigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View PostNesrecna Zvezda ne ide dalje.Partizan ide dalje,srecom sto je imao mec sa ZeljkomOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Ironija,Partizan sa 2 pobjede i jednim poklonom ide dalje,(kazem poklon,jer da je Zeljku trebala pobjeda,sami znamo kako bi se to zavrsilo)a mi sa 4 pobjede i sa nesrecom na drugim utakmicama ne idemo dalje!Partizan nije zasluzio prolaz dalje!Budimo realni..tim koji gubi preko 40 razlike i izgubi od amatera(mislim na Nanter) i onda dodje i kao razbiju turke u sred Istanbula,sve je to diskutabilno i u najmanju ruku smijesno.Drago mi je sto su prosli,ali nacin? da li je zasluzeno? Rekao bih da nije!
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View PostIronija,Partizan sa 2 pobjede i jednim poklonom ide dalje,(kazem poklon,jer da je Zeljku trebala pobjeda,sami znamo kako bi se to zavrsilo)a mi sa 4 pobjede i sa nesrecom na drugim utakmicama ne idemo dalje!Partizan nije zasluzio prolaz dalje!Budimo realni..tim koji gubi preko 40 razlike i izgubi od amatera(mislim na Nanter) i onda dodje i kao razbiju turke u sred Istanbula,sve je to diskutabilno i u najmanju ruku smijesno.Drago mi je sto su prosli,ali nacin? da li je zasluzeno? Rekao bih da nije!Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Duka View PostIronija,Partizan sa 2 pobjede i jednim poklonom ide dalje,(kazem poklon,jer da je Zeljku trebala pobjeda,sami znamo kako bi se to zavrsilo)a mi sa 4 pobjede i sa nesrecom na drugim utakmicama ne idemo dalje!Partizan nije zasluzio prolaz dalje!Budimo realni..tim koji gubi preko 40 razlike i izgubi od amatera(mislim na Nanter) i onda dodje i kao razbiju turke u sred Istanbula,sve je to diskutabilno i u najmanju ruku smijesno.Drago mi je sto su prosli,ali nacin? da li je zasluzeno? Rekao bih da nije!sigpic
Comment
Comment