Announcement

Collapse
No announcement yet.

2013-14 Turkish Airlines Euroleague

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bolje pogledaj kada igraju.

Comment

• Auuuu

Comment

• Brose prisao na 69-72 i od tada Real napravi 17-0 za 3:30 minuta..:S
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Nekada su nase ekipe te penal zavrsnice,uopste zavrsnice uvjek resavali.Jugoslavija na EP 95 protiv Grcke i Litvanije,pa SP 2002,pa SP 98.pogotovo ono protiv hrvata pa trojka Djordjevica 92 protiv Huventuda..a sad sasvim suprotno,sve zavrsnice,i Zvezda i Partizan..interesantno.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
          sigpic

Comment

• Originally posted by Duka View Post
            Nekada su nase ekipe te penal zavrsnice,uopste zavrsnice uvjek resavali.Jugoslavija na EP 95 protiv Grcke i Litvanije,pa SP 2002,pa SP 98.pogotovo ono protiv hrvata pa trojka Djordjevica 92 protiv Huventuda..a sad sasvim suprotno,sve zavrsnice,i Zvezda i Partizan..interesantno.
            Mozda zato sto su uglavnom uvek bili kvalitetnija ekipa od protivnika, a ne kao sada. Zvezda je u oba meca pruzila dobru igru u prvom poluvremenu ali to nisu pretvorili u dobar rezultat i tu su gubili meceve.
            sigpic

Comment

• pa da..kvalitet obicno presudjuje..mada 2002 ono finale sa argentincima je bilo pakleno...i tu smo dokazali bili ko smo!Zaadnji put,nazalost!

sigpic

Comment

• EUROLEAGUE 2013-14
                -trenutno stanje-

PRVA FAZA

GRUPA A

GRUPA B

GRUPA C

GRUPA D

DRUGA FAZA

GRUPA E

GRUPA F
                It is not the violence that sets a man apart.
                It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Nesrecna Zvezda ne ide dalje.Partizan ide dalje,srecom sto je imao mec sa Zeljkom

sigpic

Comment

Nesrecna Zvezda ne ide dalje.Partizan ide dalje,srecom sto je imao mec sa Zeljkom
                    prvo igramo revijalne utakmice, sad smo srećom imali Željka. Aj keve ti okani nas se već jednom i prati tvoju voljenu Zvezdu. Ne moraš baš uvek da nas uzimaš u usta.
                    Originally posted by Brajkula
                    Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Meni je drago sto Partizan ide dalje,da se razumijemo.

sigpic

Comment

• Zeljko pustao Bogdana da pogadja sa 8-9 metara preko ruke, kakvo zlo od coveka.
                        sigpic

Comment

• Ironija,Partizan sa 2 pobjede i jednim poklonom ide dalje,(kazem poklon,jer da je Zeljku trebala pobjeda,sami znamo kako bi se to zavrsilo)a mi sa 4 pobjede i sa nesrecom na drugim utakmicama ne idemo dalje!Partizan nije zasluzio prolaz dalje!Budimo realni..tim koji gubi preko 40 razlike i izgubi od amatera(mislim na Nanter) i onda dodje i kao razbiju turke u sred Istanbula,sve je to diskutabilno i u najmanju ruku smijesno.Drago mi je sto su prosli,ali nacin? da li je zasluzeno? Rekao bih da nije!

sigpic

Comment

Ironija,Partizan sa 2 pobjede i jednim poklonom ide dalje,(kazem poklon,jer da je Zeljku trebala pobjeda,sami znamo kako bi se to zavrsilo)a mi sa 4 pobjede i sa nesrecom na drugim utakmicama ne idemo dalje!Partizan nije zasluzio prolaz dalje!Budimo realni..tim koji gubi preko 40 razlike i izgubi od amatera(mislim na Nanter) i onda dodje i kao razbiju turke u sred Istanbula,sve je to diskutabilno i u najmanju ruku smijesno.Drago mi je sto su prosli,ali nacin? da li je zasluzeno? Rekao bih da nije!
                            Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

Ironija,Partizan sa 2 pobjede i jednim poklonom ide dalje,(kazem poklon,jer da je Zeljku trebala pobjeda,sami znamo kako bi se to zavrsilo)a mi sa 4 pobjede i sa nesrecom na drugim utakmicama ne idemo dalje!Partizan nije zasluzio prolaz dalje!Budimo realni..tim koji gubi preko 40 razlike i izgubi od amatera(mislim na Nanter) i onda dodje i kao razbiju turke u sred Istanbula,sve je to diskutabilno i u najmanju ruku smijesno.Drago mi je sto su prosli,ali nacin? da li je zasluzeno? Rekao bih da nije!
                              sigpic

Comment

• ok bjezi se od istine i realnosti;)

sigpic

Comment

Working...
                                X