Announcement

Collapse
No announcement yet.

Iveco TT Assen MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
      Ma ja znam da je tako bilo,Spanci su to,mada iskren da budem ni Italijani nisu daleko od njih..ali to je njihov problem,ne nas.. a sto se tice Markeza,slazem se sa tobom da uci neverovatnom brzinom,medjutim njegov najveci nedostatak je mladost i strpljenje,sto je za coveka tih godina apsolutno razumljivo,i to je po meni njegov najveci hendikep,sve ostalo je nesporivo..licno po meni,ako se Lorenco ne oporavi dovoljno brzo,ovo ce biti definitivno Markezova sezona i njegov sampionat,pod samo jednim malim uslovom,a to je da ga posluzi sreca da ne pada..Dani tu nema sta da trazi,i tu se slazem sa Italijanima da je on prava pusy,i da on titulu ne zasluzuje,kao sto je nije zasluzio a ima je,Niki..
      ...takodje sto si to prokomentarisao u vezi Lorenca i Rossija,apsolutno si u pravu kad kazes da se ipak nece videti da li ima pomaka ili ne..ako bude suva staza,i Rossi vozi onako kako treba,znacemo da pomaka ima,ali ako bude kise kao sto su je najavili,necemo znati..Rossi je bio i na tupavom Dukatiju brz po kisi,odnosno imao dobar tempo..po meni je sutra Rossi,ako bude mokra staza,apsolutno favorit br 1 za prvo mesto,bez obzira koliko god drugi bili dobri,ili mozda bolji u ovom trenutku..msm tu prevashodno na Markeza i Cala..Dani po kisi,moze samo da skuplja poene i nista vise,cak sta vise msm da ce biti iza Bradla..

edit
      ..bitno je samo jedno,a to je da je Bautista 8-mi..hvala bogu da je tako..
      Originally posted by Rossini View Post

..genitalijama se ne osvaja sampionat,vec gubi mnogo toga..a da se napravio pametan,jeste,i sta je dobio time??umanjio je sebi sansu za pobedu sutra..tako ce umanjiti opet negde drugde,pa jos jednom opet negde drugde,i??izgubice sansu za titulu..kada bi samo malo poslusao i primenio preporuke,koje sigurno postoje bez daljeg,bio bi vozac bez premca u ovom trenutku..
      Originally posted by Rossini View Post
      ..nemogu da verujem..opet ce ona stara izreka stupiti na scenu,ako se ruki ne prisabere u glavi-"..i corava kokoska ubode zrno kukuruza"....dakle zalosno,po meni!..inace sam pratio trening iz jednog kafica u jednom gradicu u Italiji,gradica koji niti je manji,niti ima poznatijeg od njega u svetu auto sporta..ostavicu sve ono sto me je tamo fasciniralo po strani,sem jedne stvari,a to je koliko su ljudi u Italiji(ili bar u tom gradicu,nzm)zaslepljeni Rossijem i koliko ne vole Lorenca,Pedrosu,Markeza,Bautistu ma sve spance,da ne upotrebim neku drugu rec,koja je mnogo prikladnija za odnos prema njima samima,a to je mrznja..prilikom pada Lorenca,hladno su svi skocili na nogice lagane i poceli da aplaudiraju,da se ljube,da masu i lome ruke ko njihov papa itd..ja gledam i ne mogu da verujem sta vidim..mama mia....iskreno bilo mi je zao Lorenca..u razgovoru kasnije na moje pitanje cemu sva ta radost i ushicenja kad se covek polomio,a ne neki tamo kengur ili gnu,dobio sam odgovor..bog sve vidi i pamti,i da je doslo vreme naplate,jer su se spanci radovali kad se Rossi polomio i time(po njima,a doduse i po meni )poklonio titulu Lorencu 2010..ja im kazem,bice prvak Pedrosa ili Markez,na sta su oni svi odmahivali rukama i totalno samouvereno svi izgovarali da je ovo jedinstvena sansa za Rossija i da on to mora da iskoristi..,ja opet kazem,ejj ljudi 60 poena razlike??!!,vecina njih je rekla da Pedrosa nema .... i da mu se nogice tresu,da ce se sigurno pogubiti kad Rossi bude pobedio u Assenu,a da ce Markez biti lak plen za Rossija do kraja sampionata....tifozi jbg..,mada iskreno nisam ni ja daleko od njih,bar ne u onom delu sto se tice optimizma....nazalost,ova Lorencova povreda ce sigurno uticati na sampionat,ali kako kaze nas narod "dok se jednom ne smrkne,drugome ne moze da svane"..
      ..mozda ovi Italijani stvarno vise znaju..
      sigpic

Comment

• THIS IS MY PASSION, I LOVE RIDE RACE MOTORCYCLE

EDIT: suze su same krenule...
        Last edited by Miletić; 29-06-13, 15:14.
        VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Vaaaaaleeee, Vaaaaaleeeee, Vaaaaaleeeeeee, Vaaaaaleeeeee

Smejem se i pune mi oci suze od srece.. Kakav je to BOG!
          Originally posted by Vladan
          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
          :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Ben Spies 11 View Post
            zao mi sto nismo bili u mogucnosti to da vidimo ;)
            ..bices u prilici..bices..polako..
            sigpic

Comment

• Meni najjaci utisak, sreca onog lika sto je predavao Valeu trofej, slavi covek kao onaj cisti navijac. Na stranu vozacke sposobnosti, nijedan trenutni to nikada nece imati.
              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Uf...

Ajmo od Najveceg... Sta je do sad bilo, da li je samo balans kocenja, generalni osecaj na motoru ili sta god, rekao je i posle testa da je sve dosta bolje... Ocigledno da jeste. Sumnja u meni ostaje, da li Jarvis mulja ispod zita ili ne, ali to mi sad nije bitno. Bitno da je Najveci na najvisem stepeniku podijum, bitno je da se himna ponovo cula, bitno da je osmeh ponovo tu i bitno da je akcenat nepromenjen! Sjajna trka, poput onih u starim dobrim vremenima, naredjao je tri vozaca u tri kruga sa strasnim potezima, sve je to izgledalo kao pre 3 godine, kao najprirodnija i najlaksa stvar na svetu... Velika stvar, veliksa stvar je danas ucinjena i mislim da sada moze konstantno da napada pobede. Samopouzdanje ce dobiti veliku infuziju, motor ce mu sve bolje lezati... Nadam se jos nekoliko pobeda ove sezone, jer sam posla Bautiste i Italije od titule skoro pa odustao. Neka me Doktor razuveri, kao toliko puta do sad...

Marquez? Jel treba jos nesto reci o njemu? Kakvo crno popustanje zbog povreda, manite se tih misli... Momak je sampion u dusi, srcu i na motoru... Presao je Pedrosu kao da prolazi nekog iz Moto2. Pedrosu, ej, Pedrosu! Sa sve povredama koje vuce. Poptuno je nadrealno videti ga kako gleda Cala i Rossija pred dodelu pehara koji se smeju i on se smeje sa njima, gledajuci ih kao starijeg brata i njegovog drugara. Iskrenost i detinja sreca je danas bila na podijumu, na sve tri mesta...

Cal, Iron Man 35, kako god ga zvali - sjajno! Ima u sebi cistu zelju da dokaze da moze vise, da moze bolje, da moze da parira najboljima, steta je i sto realno nema masinu. Ali ponovicu, da je ima, motivacija bi ipak bila manja. Ako ne bi, onda je to cist Sampion. Iako bez trofeja... Ne znam, iskreno - ne bih voleo da smo ga ove godine videli na nekoj fabrickoj masini, propustili bismo ovu jurnjavu, ovo ludilo, ovaj mentalitet bulldoga koji juri i ne staje kad padne, vec sizi zbog toga, ljuti se na sebe i pogonjen je cistom zeljom i adrenalinom. Sledece godine bi to lako moglo nestati, mogao bi se dogoditi antiklimax, zato bih voleo da dobije M1 koju voze Najveci i Lorenzo, samo u drugim bojama. Ducati mu ne bi odgovara, a u Hondi ga ne mogu nikako videti, sve i da se uprazni mesto.

Pedrosa... Veliko, veliko, veliko razocaranje. Ono sto sam rekao - da moze da vozi pametno ili da juri za pobedom je vazilo u slucaju da Lorenzo ne vozi trku. Ali Jorge se vratio, tu je i zavrsio je iza njega. U tom i takvom scenariju, Pedrosa je poptuno podbacio. Ovde nije smelo da bude taktiziranja, morao je da zakuca prednost sad i da je na sledece 2 trke fiksira i da drugi deo sezone, sa stazama koje vise odgovaraju Hondi odveze sa pola gasa... Popustio je i razocaran sam. Videcemo kako ce se sve razvijati kasnije, znamo da mu Sachsenring lezi kao dupe na nosi, ali morao je da ode tamo sa vise od 20 poena prednsoti, bez obzira sto je Lorenzo bio nazad na trci.

Jorge... I dalje ne mislim da je bilo pametno sto vozi, ali sam isto tako siguran da ta povreda nije ni priblizno toliko teska kao sto je izgledalo. Naravno da je to kljucna kost, to ne moze biti prijatno, najveci deo opterecenja se kroz nju prebacuje... Ali doktori su odradili odlican posao, sve je to trajalo jako kratko (2 sata ako sam razumeo), sto opet treba da bude naznaka koliko je on u stvari dobro prosao... Ne treba nista oduzeti danasnjoj voznji, ali osim ovoga, podseticu na Le Mans 2008. Mene je taj momak tad kupio, ali me je izgubio 2010, kukanjem i durenjem... Ni jedna od te dve stvari se nisu promenile do sad, sto je i dobro i lose...

Comment

• 1000 reci...

Comment

• @Vanja, videsmo izgleda u isto vreme onu sjajnu sliku na naslovnoj motogp sajta pa odmah na avatar
                    VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Drzi se Djakomo. Doktor dolazi.
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Ne pratim nesto mnogo sportove na dva i cetiri tocka, ali bacim pogled s vremena na vreme. Vale je zasluzio konacno ovu pobedu i jos mu nije vreme za penziju, jos ce on da ocitava lekcije ovoj mladjariji .
                        Last edited by Lord Aleksoni; 29-06-13, 15:51.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post

Drzi se Djakomo. Doktor dolazi.
                          Race winning overtake

ja ne mogu da gledam TDF od uzbudjenja, neverovatno...
                          VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
                            @Vanja, videsmo izgleda u isto vreme onu sjajnu sliku na naslovnoj motogp sajta pa odmah na avatar
                            Tu sam facu cekao 2 i po godine. Jasta nego da ce odmah na avi...

80 pobeda u najjacoj klasi ima taj covek... Zacice i u 9 dekadu, sigurno... Jos 16 do izjednacavanja sa Agostinijem, ali samo cu jos jednom reci - druga vremena i 2 trke u danu, obe na ubedljivo najboljim masinama tokom 4 godine... Samo da je ostao sa Hondom i posle 2003. ne smem ni da mislim sta bi bilo... Ironije li, mislim da ni jednom njegovom navijacu to ipak ne bi bilo draze nego sto je presao na krs i bio u timu ljdui koji je od krsa bez podijuma napravio sampionsku spravu...
                            Last edited by Vanja #66; 29-06-13, 15:52.

Comment

• Koliko mi je presela trka, rucak, dan, onda kada je Bautista bio pametan toliko sam danas srecan kao da sam ja pobedio .

A sta pisati o ostalim vozacima kada je Vale prvi!? Uz duzno postovanje dzaba im sve, klasa su svi ali Vale je Vale.

Cini se da je Rosi konacno uspeo da namesti masinu. Sto moze da nas raduje. Ali opet nit' je bila kisa, nit' vrucina mogu reci (neka me neko ispravi ako gresim) idealni uslovi. Cak mislim da je imao najmanje podrhtavanja u jednoj od brzih (da ne kazem najbrzih staza), bas je to lepo islo, onako sve kako treba. Ona kocenja kod obilaznje, izlazak na prvo mesto i voznja do kraja sve bez greske..
                              Kolika je on klasa vidi se kako ih je obisao kao da su cunjevi. Tako da mi ona prica da nema motivacije ne pije vodu, bar ne meni.

MM koja je on sila klinac.. Vozi kao da je tu vec 10 godina.
                              Kal, sto rece Vanja pitbul, covek je fenomen, bilo bi zanimljivo njega videti na jacoj masini ali otom potom. Naravno samo da ta masina nije Dukati, mislim da bi to bila propast. Ne znam zasto ali eto..

Pedrosa gubitnik/pobednik. Skroz mi je cudan. I ostacu na tome. Lorenco, ne gotivim coveka, deluje mi kao prevelika smradina, ali kako je vozio danas svaka cast skidam kapu. Ne znam ako je neko primetio kako je lomio on onaj motor, meni je srca par puta stalo, mislio sam da nece napadati i rizikovati kod nekih stvari uospte ali rizikovao je ne malo ali ni mnogo. I isplatilo mu se.

Reakcija posle trke kada Karl cima MM-a i zagrljaj Vezano za onaj kontakt..

I da reakcija publike kada Vale pretekne nekoga, kao da je osvojio sampionat..
                              Last edited by l1m4r; 29-06-13, 17:02. Reason: Karl
                              Originally posted by Vladan
                              SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                              :vinjaksmajli:

Comment

• Kal limare ne karl ime mu je calvin pa skraceno cal

Comment

Working...
                                X