Announcement

Collapse
No announcement yet.

Iveco TT Assen MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ben Spies 11 View Post
    Kal limare ne karl ime mu je calvin pa skraceno cal
    Ma ja ga zovem Karl

I hiljadu puta video, jednostavno mi ide da se zove Karl! Al ispravicu
    Originally posted by Vladan
    SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
    :vinjaksmajli:

Comment

• gde moze da se pogleda repriza trke

Comment

• VRATIO SE KRALJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
        If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

• Originally posted by darkooo View Post
          gde moze da se pogleda repriza trke
          bice sutra na sport klubu posle formule idu reprize svih trka

Comment

• sta reci...
            VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Tek sad shvatam koliko mi je nedostajalo sve ovo. Vale vozi totalno drugacije od drugih, Vale vozi totalno drugacije...
              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                Tu sam facu cekao 2 i po godine. Jasta nego da ce odmah na avi...

80 pobeda u najjacoj klasi ima taj covek... Zacice i u 9 dekadu, sigurno... Jos 16 do izjednacavanja sa Agostinijem, ali samo cu jos jednom reci - druga vremena i 2 trke u danu, obe na ubedljivo najboljim masinama tokom 4 godine... Samo da je ostao sa Hondom i posle 2003. ne smem ni da mislim sta bi bilo... Ironije li, mislim da ni jednom njegovom navijacu to ipak ne bi bilo draze nego sto je presao na krs i bio u timu ljdui koji je od krsa bez podijuma napravio sampionsku spravu...
                Vanja, nije fer, neces verovati ali upravo sam hteo da napisem o tome da je ostao u Hondi do sada bi pali Agostinijevi rekordi.

Comment

• Ako sutra pobede Luis Hamilton i Marko Melandri, osecacu se ka da je 85 godina.

Ma dosta je samo Hamilton.

Comment

• Originally posted by Alen P View Post
                    Vanja, nije fer, neces verovati ali upravo sam hteo da napisem o tome da je ostao u Hondi do sada bi pali Agostinijevi rekordi.
                    Da je ostao u Hondi ne bi bio ovakva legenda.
                    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Mozda ne bitno u ovom trenutku ali me zanima dal je Dovi kaznjen zbog sutiranja Barbere?
                      sigpic http://caseystoner.com.au/

Comment

• Sa Sport Klub fb fan page-a

Nakon današnje Rosijeve pobede na trci u Asenu, zabeležena je rekordna količina suza radosnica u istoriji auto-moto prenosa na Balkanu.

Comment

• Pa da pocnemo polako da sumiramo..neke stvari polako pocinju da dolaze na mestu gde treba da se nalaze..krenulo je sa vanrednim testiranjem na ovoj istoj stazi,sa isprobavanjem neceg za koje je,po mom misljenju vecina ljudi mislila da nece promeniti stanje stvari na terenu..jedan od njih sam bio i ja,mada iskreno da priznam nadao sam se bljesku,gromu..kako su moto 3 i moto 2 odmicali i kako se priblizavala satnica za Mgp,a sunce onako lepo prijatno greje,moja neka nada za gromom je polako utihnjavala..medjutim,grom iz vedra neba msm da je danas pogodio Assen..testiranja nekih inovativnosti su urodila plodom,i napokon posle nekih 2,5 godina Valentino Rossi na podijumu i to onom najvisem..sa punim pravom smem da kazem apsolutno zasluzeno,sto zbog same voznje i umeca danas,vec i zbog svih ovih meseci i godina lutanja,sikaniranja,podmetanja,saplitanja,nepostov anja,praznih prica pa cak i ponizavanja,doduse od malobrojnih,ali velikih "poznavaoca" moto sporta,kako na balkanu,tako i sire...kako neko rece ovde,da je ostao u hondi i nije presao u trulez,ne bi bio to sto jeste..apsolutno se slazem..u trulezu su ga poslusali i radili sa njim,projektovali,unapredjivali,podizali nesto sto je u tim trenucima bilo tesko zamislivo..prelazak u Dukati koji je postao trulez,doziveo je sve ono gore sto sam naveo,i jednu po mom nekom subjektivnom milsjenju,najgoru stvar koju je mogao doziveti,a to je posumnjati u samog sebe i svoje sposobnosti..agonija se napokon zavrsila posle 2,5 god i hvala bogu da je tako,ne zbog Rossijevih fanova,vec zbog same serije-Mgp..sa njim i bez njega u vrhu,su dve dijemetralno suprotne stvari..jedan i neponovljiv,u to nema dileme..DOKTOR-FENIX..ako bih mogao naci neku mrlju na njegovu danasnju pobedu,onda bi ta mrlja nosila ime Horhe Lorenco..vozac koji je odavno presao u klub velikih vozaca spreman da istrpi sve samo kako bi ostao u borbi..steta sto mu se desilo sve sto jeste,jer bi se danas videlo koliko je velik postao u odnosu na do pre 3 godine i koliko su FENIXU narasla krila..nadam se da ce se svima nama ta prilika pruziti sto pre,pa samim tim i Horheu zelim sto pre ozdravljenje,jer je jedini vozac koji trenutno moze pokazati pravo stanje stvari na terenu-pisti...
                          ....Mark Markez,decko koji je takvom silinom pocistio konkurenciju u moto 2-ci,omogucio je sebi situaciju,da se nadje sa najvecima i ukrsti svoj mac..steta sto jedan od tih najvecih nije tu,bilo bi jos zanimljivije nego sto jeste..umesto "maca",covek je izabrao stap,mozda i s pravom,jer ima osnovane sumnje u samu organizaciju zvanu Dorna..vreme ce pokazati da li je bio u pravu..a upravo je i taj decko doprineo sumnjama da nesto tu nije u redu,jer je izgleda vanserijski talenat poput DOKTORA,stim jednim pitanjem da li bi i on mogao postati FENIX..ja licno mu ne zelim da dozivi Rossijevu sudbinu.Ja sam jedan od tih koji je sumnjao,doduse jos uvek sumnjam,ali me on polako vraca u pravu liniju i nagoni svojim voznjama da razmisljam o njemu onako kako treba..povredjen i sa tom i takvom povredom,ma kakva da je ipak se zove povreda i sa njegovim godinama i ne popustiti,je za svako divljenje..
                          ....Cal je danasnjom voznjom,a i ne samo danasnjom,po mom nekom misljenju kaparisao fabricki motor..greske koje mu se potkradaju s vremena na vreme su samo posledica velike zelje da izvuce maximum iz onoga sto ima,po meni,msm da izvlaci i vise od maximuma..da nije bilo toga,nasao bi se danas na podijumu na mestu br 2.Sto neko rece mozda je i bolje tako,kako za njega tako i za druge,jer cvrsto verujem da nece stati na ovome,a i drugi shvatiti da se radi takodje o velikom borcu,ukoliko vec ne shvataju,ali malo je takvih..
                          ....Dani..veliki talenat i borac koji se nekako sticajem okolnosti,nasao u zapecku,koji polako pocinje da ga razjeda..nemogucnost da uradi nesto vise ili manjak borbenosti,pa moze se reci i jedno i drugo..imati svih ovih godina besprekornu masinu,i ne uraditi ono za sta se svi bore,je ipak mozda posledica nedostatka srece,jer je imao tu cast a samim tim i nesrecu da vozi medju zaista vecim vozacima nego sto je on sam..nazalost po njega samog,nije te srece kao Niki Hejden..
                          ....Bradl je posle nekog vremena pokazao da nije slucajno sampion moto 2-ke..Gresini mi se cini nekako najslabijim od kada su tu..nzm mozda gresim,ali takodje jedna lepa i kvalitetna voznja nemca..
                          ....i na kraju ne mogu a da se ne osvrnem na trulez...izgleda da je trulez toliko jaka da cak ni pesticid zvani Audi ne moze tu mnogo pomoci..strasno a ujedno i tragikomicno..mozda kad bi pecaros resio da ostavi ribolov,i vrati se u tu trulez,pokazao svima nama pa i meni,kako se vozi,jer naravno,samo on zna da vozi taj motor..cudan je taj splet okolnosti,zar ne??
                          sigpic

Comment

• Meni je danas sa konferencije jedna stvar zapala za uho/oko a to je kada je Dr izjavio da je napokon nasao balans i da ovo ne bi trebalo da je samo "sreca" kako je danas vozio nego da ce nastaviti u istom ritmu.Prvi put posle toliko vremena sam vidio da je vratio samopouzdanje,da kida od adrenalina,sigurno jedva ceka sledecu trku,napokon je "ukrotio" tu Yamahu koja je 125% krojena po Horheovom receptu i ne mogu da se otmem utisku da je mozda danas Rosi dobio neki Horheov setup jer kao sto Dr kaze,danas je uspio svaki krug da bude bar stotinku brzi na nekim djelovima staze od ostalih (sjecate se prosle trke,Horhe kada je presao u vodstvo na pocetku isto je vozio kao Rosi danas,svi blizu al on ipak koji metar ispred svih).
                            Mozda teorija zavjere al nisam siguran da njih dvojica imaju isti tretman i da je ovo danas bio "Horhe podesena Yamaha" za Doktora a Lorenco je dobio "spori Rosi setup" da se ne bi jos vise polomio znajuci kako zna da srlja a ipak je vozio pod povredom,neko moje misljenje.
                            Last edited by Dexteroza; 29-06-13, 22:46.
                            sigpic

Comment

• evo malo horhea koji je stvarno odlicno danas odvezao povredjen. nadam se da ce biti spreman sto pre da vidimo borbu izmedju njega i rossija i da vidimo da li sam bio u pravu kada sam rekao da je mnogo sazreo i vozi stvarno sampionski. jedva cekam sledecu trku kao i da se vrati spies vise

Comment

• Ljudi, Jorge je vozacki sazreo jos 2010... Ali je nazadovao istom prilikom u pogledu stava prema sebi i okolini. Nikada necu zaboraviti kukanje sto ga Rossi nije pustio na podijum u Japanu 2010. da bi uzeo titulu, a o nekim sitnicama ranije u toku godine da i ne govorim, nikada necu zaboraviti slikovnicu za decu do 3 godine sa prepotentnim naslovom Kralj MotoGP-a, nikada necu zaboraviti Swarovski kacigu i nikada necu zaboraviti konstantno kukanje na Simoncellija... A iz ove godine mu necu zaboraviti nepruzanje ruke Marquezu u Jerezu... Dovoljno je za ovu godinu, a nekako mislim da ce slicnih stvari biti jos...

Daniju, osim sto Simi nije pruzio ruku onomad, sto recimo da u nekoj meri i mogu da razumem, ipak su njegove frustracije zbog totalnog manjka srece tad bile na vrhuncu, nemam u pogledu ljudskosti i sportskog stava sta da zamerim. Drugo je sto je na stazi cesto bio metiljav, a i sad nije sav svoj...

Comment

Working...