Announcement

Collapse
No announcement yet.

Iveco TT Assen MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• To je to!!!!

Comment

• Mislio sam da nikad vise necu videti ovo. Stvarno sam se bojao. Sram me bilo.
      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Legenda... Jedan jedini, neponovljiviji, Najveci!

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
          Placem. Evo priznajem. Placem.
          ..nisam ni ja bolji..
          sigpic

Comment

• Da ne zaboravim.

Lorenco
            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Meni malo fali... Ali nikad mi to nije islo...

Comment

• Eto meni na rodjendan Doktor pobjedio,nema ljepseg poklona! deri ih matori jossss dugoooo,sve su to djeca za tebe gromado!

Objasnio si neke stvari,care!
                sigpic

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post

Lorenco
                  Cal..
                  sigpic

Comment

• Bravo za doktora!!!
                    sigpic

Comment

• e pa mnogobrojni rossijevci cestitam napokon smo svi docekali pobedu rossija (i ako nisam njegov navijac :P ) i nazalost nikada nisam imao priliku da ga gledam kako pobedjuje i evo sad mi je prvi put mislio sam da ce ga mozda markez stici ali ipak nije mogao, calvin ima problema na startu trke ali pred kraj uvek dobar... pedrosa je ispao teska sisa i nece biti sampion on ako ovako vozi i kad ne moze da iskoristi to sto je horhe povredjen i nadoknadi samo 2 boda. lorencu svaka cast jer je i povredjen bio peti i stvarno vozi sampionski i zato ima 2 titule u najjacoj klasi a pedrosa nijednu... ne bih da umanjujem pobedu rossija ali mislim da ne bi pobedio da se horhe ne bi povredio

Comment

• negde proslog oktobra sam dosao u ono stanje kad posle pet piva sednem pa kazem-ok,ajd sad,sta cemo da popijemo?pa,da djavo ne bi odneo salu,od tada nisam popio ni kap alkohola.ali danas,sada,odoh po dva komada da se kucnem sa doktorom,da nazdravimo I da mu pozelim da ovo nije bila tek slucajnost,nego da nastavi dalje I ostavi agostinijevih 100 I koliko vec..kakav dan,svaka cast!!!

Comment

• Originally posted by Ben Spies 11 View Post
                          ne bih da umanjujem pobedu rossija ali mislim da ne bi pobedio da se horhe ne bi povredio
                          ..ne bih reko..napredak je ocigledan,i kada se Lorenco oporavi,imace velikih problema..pisacu kasnije,kad se slegnu utisci..
                          sigpic

Comment

• Od svega mi je najvise nedostajao engleski sa italijanskim naglaskom,jedva cekam konferenciju
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
                              ..ne bih reko..napredak je ocigledan,i kada se Lorenco oporavi,imace velikih problema..pisacu kasnije,kad se slegnu utisci..
                              zao mi sto nismo bili u mogucnosti to da vidimo ;)

Comment

• povratak '' OTPISANOG '' ... bravo za Kala I toliko o mitoloskom bicu Makez . Lorenco pokazao da je stasao u pravog ratnika .

Comment

Working...
                                X