Sasvim sigurno da ne mogu da se porede Monako i Delpo, ni po teniskom umeću, ni po psihi ... Delpo je bio ''ubijen'' posle meča sa Davidom, ali ga je , verujem, lagana pobeda dubla podigla i nadam se da može da odigra kao što je protiv Noleta u 1. setu u polufinalu ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostE sad da vidimo ima li Delpo snage za jedno ogromno iznenadjenje
Comment
-
Vladane, trebalo je i ti da mu malo pomognes, ugledaj se na mene, vidis da mu pomazem koliko je u mojoj moci.
A stvarno bi bilo ogromno iznenadjenje da Delpo dodje do meca... Nadam se da ce do seta, ali za mec bi trebalo da briljira, a i Rafa malo da mu pomogne... ;)
Comment
-
U Majo dobro me napomenu da promijenim avatar
Brejk vracen,ima Delpo sansu,servis sto bolji koji ce mu otvoriti teren i onda vec iz 2. eventalno 3. udarca da zavrsava poen,koliko god da je sporo ove rakete se ne vracaju.Na mrezu ne smije,niko to ne kaznjava kao Nadalsigpic
Comment
-
U kako igra Delp milna ga gledati.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Evo brejka. Toooooooooooooooo.
Delpo fantastican, kakvo je uzivanje gledati ga kad ovako igra... Ali bojim se da nece izdrzati ovim tempom...
Nadal dosta grijesi, dosta losiji nego u petak...
A sta je ovo bilo sa publikom maloprije, nisu zvizdali nadalu nego se nesto gore desavalo, svi su bili okrenuti ka gore (ledjima prema terenu). ;)
Comment
Comment