Announcement

Collapse
No announcement yet.

Davis Cup

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evo i mene, da bacim neki komentar na danasnje i jucerasnje meceve, afmosferu, publiku, organizatore itakoto. Nisam pisala 2 dana, pa cu sad vjerovatno oduziti, pa slobodno preskocite post.

Ja juce uopste nisam isla da navijam vec da uzivam u tenisu i totalno sam nekako bila neutralna, tj. ni sama nisam imala pojma kad za koga navijam.
    Ocekivala sam da ce Viktor bolje odigrati juce, a odigrao je veoma lose. Ali sam zato potpuno uzivala u Davidovim majstorijama i presrecna sam sto sam imala priliku da ga gledam uzivo... i zbog njegove prelijepe igre i osjecaja... i borbenosti... mi je bilo bas drago sto je dobio mec.
    A onda su igrali Janko i Delpo. Nakon onog 0-1 mi je pamet govorila da bi bilo normalno da navijam za Jankelu, ali ja protiv Delpa jednostavno nisam mogla da navijam. Sto se njihovog meca tice, prvi set je bio odlican i ja sam stvarno uzivala u tenisu, Janko je igrao opusteno i veoma dobro. A onda se posvadjao sa mrezom, losije je igrao, ne znam sta mu se desilo... Tacnije, i ocekivala sam da ce nakon onako izgubljenog seta losije igrati, ali sam se nadala da ce publika odraditi dobar posao i vratiti ga u mec i da cem bar uzivati u tenisu istog kvaliteta kao u prvom setu... Ali nije. Ali zato sam izbliza gledala Delpa...
    A sada nekoliko rijeci o publici i organizatorima. Moram, ne znam da li me vise razocarala publika ili organizator juce... mada to ima veze jedno s drugim...
    Ja sam htjela da kupim karte za sektor 402 ili 403 (tamo sam sjedila u finalu), otisla sam prvog dana, cim su pustili karte, karata za taj sektor nije bilo, osim za posljednje redove. E pa, prvih 5 redova tih sektora je sve vrijeme bilo PRAZNO. I ne samo tih 5 redova, vec pola najboljih mjesta u areni. Hajde da ljudi nisu mogli da dodju zbog posla, pa su dosli na drugi mec uvece, ali ih uopste nije bilo... Ali nama je to super doslo, jer smo se juce i danas spustili u sektor 200 i sjeli na fenomenalna slobodna mjesta.
    A sto se navijaca tice... to su volonteri (isti oni koji su volontirali na Serbia Openu, ko je citao moje postove tada, zna o cemu pricam... isti organizatori, isti sistem... samo sto na DC imaju i volontere navijace). To su one 2 grupe navijaca sa bubnjevima, u bijelim majicama. E pa oni su potpuno zakazali, pola djevojaka su bili statisti koji su sjedili ili stajali iza. A i ostali ljudi iz arene, ne ti namjenski navijaci... nisu bili na nivou. U Viktorovom mecu su ka zakinuli za 2 poena koja je trebalo da dobije, jedan kad su glupavo poceli da urlaju tokom poena, a drugi onaj lik koji je uzeo mikrofon i poceo da vice 1, 2, 3, 4, 5...
    Eto, prvog dana 0-2, VIktor zakazao, ni Janko se nije bas proslavio, ali ja sam i juce tvrdila da Srbija ima sanse da preokrene.

Dan 2, ja svim srcem uz srpski dubl. Monako i Cela mi ne spadaju medju omiljene igrace, a i zeljela sam neizvijesnost do kraja polufinala, iako nije iskljuceno da poraz Argentinaca u dublu znaci i poraz u polufinalu.
    Nije me iznenadila odluka argentinskog selektora da Monako i Cela izadju na teren, Delpo igra dubl svake prestupne, treba ga cuvati za singl, a njih dvojica su odlicno uigrani.
    A nije me iznenadila ni odluka da Viktor igra dubl, iako me malo razocarala, jer nisam vjerovala u njega nikako. Ali dobro, mogao je Janko na teren, ali da se kojim slucajem povrijedio ili dosta umorio bilo sta, sutra bi protiv Delpa morao Viktor na teren, sto znaci da uopste ne bi imao sanse i Janko sutra mora da igra svoj singl kako zna, tako da je pitanje bilo koliko selektor i momci vjeruju Viktoru za ovaj dubl i svaka im cast na odluci, a i Viktoru na igri danas. I sad sam se uvjerila da Obradovic i tim rade odlican posao, da veoma dobro poznaju igrace i znaju kad je koga najbolje poslati na teren!
    Vica je denas igrao odlicno, stvarno, obojica su usla u mec sa 100% zeljom i spremni da izginu na terenu, ja sam stvarno imala takav osjecaj, za razliku od Janka i Viktora juce... A i publika je bila mnooogo, mnogo bolja nego juce! I oni volonteri (koji su juce popili dosta kritike), a i ostala publika u areni, atmosfera je bila sjajna. Mi opet sisli dole i nasli super mjesta.
    Nakon meca je Nole istrcao na teren da trenira, nakon samo nekoliko minuta i u jos uvijek punoj areni. Upozoravali su nas da izadjemo, jer to nije trebalo da bude otvoreno za gledaoce, pa sm otisli, ali je mnogo njih ostalo na tribinama.
    Ja sam sigurna da sutra nece biti nikakvih promjena u sastavima, igrace Nole i Delpo, nakon njih Janko i David i ja ocekujem potpunu ludnicu.
    Na Noletu se nije vidjelo da ga nesto muci danas i vjerujem da ce on biti potpuno spreman, valjda ce i ovaj moj uci 100% u mec i bice spektakl.
    Sto se Janka i Nalbija tice, i taj mec ce biti potpuna ludnica, pogotovo ako bude odlucujuci mec. Znamo da David igra i na jednoj nozi za reprezentaciju i sa ce igrati dok ne padne na terenu, a i Janko ce, sigurno. Mislim da bi Janko mogao da bude covjek odluke ponovo, u odlicnoj je formi, ako ga publika podrzi, dace svoj maksimum... David igra stvarno prelijepo, ali moze Janko da mu parira, bar trenutno mislim da moze. ;)
    Eto, ja bih voljela da dalje prodju i Srbija i Argentina i sutra cu opet samo uzivati u tenizu, bez nekog veceg navijanja... Ako vec od Janka i Novaka neko treba da izgubi, neka to bude Djokovic od Del Potra , a Janko neka dobije Nalbandiana u svakom slucaju.
    I, da, nadam se punoj areni, ali da ce bar koje mjesto dole ostati prazno, da mozemo da se prebacimo, mnogo je dobro gledati odozdo...
    Sto se slika tice, imam ih super, postavicu kad se vratim u Banjaluku, ovdje nemam ni vremena ni uslova. ;)

Comment

• Ja sam za razliku od Maje iz sektora 200 otišla u sektor 400 kod svojih prijatelja, gde sam i juče bila povremeno. Danas nisam izlazila iz tog sektora iz dva razloga: zato što sam imala fantastičan pogled na teren i sve linije, a i valjda navika sa TV, a drugi razlog je mnogo trivijalniji... pa kako smo dobro igrali dobili prvi, nisam htela da baksuziram i menjam srećno masto. Mada sa tolike daljine moj foto-aparatić nije ispunio baš neke kriterijume.

DSCN0352.jpg DSCN0212.jpg DSCN0218.jpg DSCN0255.jpg DSCN0273.jpg DSCN0252.jpg DSCN0240.jpg DSCN0238.jpg DSCN0236.jpg DSCN0235.jpg DSCN0234.jpg DSCN0223.jpg DSCN0224.jpg DSCN0279.jpg DSCN0278.jpg

A ovo je sa treninga Noleta i Janka

DSCN0346.jpg DSCN0337.jpg DSCN0340.jpg DSCN0339.jpg

Opet malo o navijačima i navijanju.
      Očigledno da ljudi koji kažu da je juče bilo loše navijanje, a danas bolje, ne idu na utakmice, one fudbalske, košarkaške i dr. gde je izraženo navijanje i gde postoje navijačke gupe.

Danas je bila mnogo bolja atmosfera, jer je dubl igrao odlično i na kraju pobedio. Na svakom fudbalskom, košarkaškom ili nekom drugom meču, navijanje zamre, kada ekipi ne ide.. Ne mislim na one najvatrenije u kopovima. Nema poena, nema vođstva, ni pobede, nema skakanja, urlanja, vrištanja, lupanja o one glupe palice, nema ni pevanja-skandiranja. I to tako funkcioniše.

Da nema tih volontera, ne bi bilo navijanja uopšte. Jednostavno ne bi postojalo. Kako-tako omladina sasvim pristojno odrađuje posao.

A na onoj dvojici je sutra da navijanje bude još bolje. Sve zavisi kako će ući u meč. Naelektrisanost i pozitivna atmosfera na početku sigurno postoji. Bude li takva i njihova igra, nema problema.
      Čekamo Rafu, Felija i društvo početkom decembra.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Još 2 do preokreta i finala.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Hvala,to mi bas odgovara ;)
          Taj mec se ne smije propustiti,nadam se samo da necu biti jedini koji ce gledati
          tu sam ja,propratio sam sve meceve,taj termin ti je za mene kao obicnim smrtnicima 8 uvece
          sutra je kljuc da li igra nole,ako ne igra gotovo je a ako igra onda tipsa ulazi sa 40-60 u peti mec ali bi mogao uz vrhunsku igru i malo podbacivanje nalbandiana prouzrokovano pritiskom i publikom da izgura taj peti mec....videcemo suska se da ne igra nole,valjda su samo glasine
          Cuj prvi maj

Comment

• Originally posted by notorious View Post
            Još 2 do preokreta i finala.
            Ti si covjek koji bolje poznaje Davis cup reprezentaciju cak i od selektora

Proracunalo se i prije pocetka duela da ce odlucujuci segment biti Jankov servis u nedjelju navecer

Comment

• Originally posted by shminka View Post
              Ti si covjek koji bolje poznaje Davis cup reprezentaciju cak i od selektora

Proracunalo se i prije pocetka duela da ce odlucujuci segment biti Jankov servis u nedjelju navecer

Već danima se zna da taj meč odlučuje, svjesno smo kreirali parove, i sklonili Viktora od 5 meča. Koliko poznajem reprezentaciju, pokazala je procjena da Viktor danas neće igrati što je bilo logično nakon konferencije gdje izjavljuje, nemam samopouzdanja. Mnogo bolje je da Tipsar igra 5 meč protiv Nalbandian-a, nego 1, ima više šansi, takav mu je sklop u glavi, što bi rekao Darko Pančev nekada u Zvezdi, ja volim kad odlučujem
              i da, Novak sutra 100% igra, u to ne treba niko da sumnja
              Last edited by notorious; 17-09-11, 22:03.

Comment

• Ja želim da čestitam Nenadu i Viktoru odigrali su odličan meč protiv Argentinaca i smatram da je Viktor bio dobar odabir,on ima jak servis koji može biti opasan i fine volleye a o Nenadovim sposobnostima u dublu je suvišno i pričati.Takođe Francuzi su imali fin dubl meč protiv Španaca,naravno iskusni Llodra i Tsonga u sastavu ,nijr bilo baš puno šanse za špance što je pokazao i rezultat.I nadam se da će Nole sutra da zaigra ,pa da svima vama navijačima ,koji će te uživo pratit a i oni preko mali ekrana ,pruži odličnu igru .
                Last edited by Adin; 17-09-11, 22:17.
                http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
                Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

• novak ne igra sutra. snima reklamu

Comment

• Nadam se da Stan moze dobiti Lleytona, nadam se.
                    Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• Originally posted by retro View Post
                      Nadam se da Stan moze dobiti Lleytona, nadam se.
                      Stan može da dobije bilo koga ako je njegov dan,ali znamo da on zna da izgubi veoma lagano,vidjet ćemo ja bih volio da hoće.

Comment

• Ajde stavite jos slika Federera kako gleda u nebo, kako sapuce, kako se smeska, kako je zabrinut.. Noc necemo preterati bez njih.

Comment

• Nije Stan nikad bio fan travnate podloge i to je veliki problem,gubio je od smijesnih igraca na travi,da ne kazem da cak i pripremu za WB nekako izbjegava

Ova podloga njemu ne lezi nikako,a Hewitt je najvise voli
                          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Big Nole View Post
                            Ajde stavite jos slika Federera kako gleda u nebo, kako sapuce, kako se smeska, kako je zabrinut.. Noc necemo preterati bez njih.
                            Mislim da nisi uopće prinuđen da ih gledaš,a što se tiče toga i ti možeš da staviš slike od tvog ljubimca ,mislim da niko od nas neće shvatiti to na takav način kao što si ti.

Comment

• Slike su prebacene u fan temu
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• http://www.flashscore.com/detail/Sp0...#match-summary

http://www.flashscore.com/detail/fsm...#match-summary je li ovi nešto znaju što mi ne znamo ma nemaju oni pojma

Comment

Working...
                                X