Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Biiip, pa zato što si iz CG
Imaš li nekog u Bg ili SRB da to odradi umesto tebe?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostZa Serbia Open se mogu naci super mesta prvih nekoliko dana.. Ja sam bio rezervisao i kupio u februaru mesecu.. Kasnije je teze..
@ivan A1, stavi da si u Beogradu, ako imaš nekog da ti podigne u roku od 48h
Comment
-
Originally posted by ivan piper View PostE da,ovo sam prije rekao Panchev-u,a sada i vama.Kada na mecu cujete Vamos Delpoooo znajte da sam to ja (valjda cu se ziv vratiti kuci)
Moram i ja da smislim nešto...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by ivan piper View PostE da,ovo sam prije rekao Panchev-u,a sada i vama.Kada na mecu cujete Vamos Delpoooo znajte da sam to ja (valjda cu se ziv vratiti kuci)
Ja se nadam da se Nalbi neće nešto povrediti ili slično i da će doći i on, na Delpa kao sigurno računam
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostSačekaj da puste pojedinačne karte pa možeš kupiti samo za jedan dan, ta jeftinija varijanta (gornji nivo) za singlove je 9eura.
A ako neko planira da ide oba dana na singl meceve, onda mu i nije neka razlika da uzme komplet ili ta 2 dana, jer bi ga singlovi izasli 18 eura, a komplet karta je 23 eura. ;)
Comment
-
ja sam sada rezervisala,hvala vam,jer bi mi inače promaklo da nisam videla da pišete o tome..
kaže mi da mogu da podignem karte 2 sata pre početka događaja,što će se verovatno i desiti,jer me mrzi da idem do Arene samo zbog toga..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
Comment