Announcement

Collapse
No announcement yet.

Davis Cup

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ovo vec postaje tesko za gledanje. Mogu samo da zamislim, kako je Nolu u dusi.
    I dalje , nesto steze pesnicu, veselko, kao plasi Rada- "mecku resetom".
    Ali, ima dana, samo nek nam Nola sluzi zdravlje.
    * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Sramota je da se u finalu Davis Cupa jedan igrač bukvalno šprda s drugim. Stepanek namjerno ovo radi, on voli da se poigrava sa protivnicima kada je u mogućnosti. Morao je Ilija da igra, da udara pa neka idu loptice gdje hoće, ovo je ponižavanje.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
        Sramota je da se u finalu Davis Cupa jedan igrač bukvalno šprda s drugim. Stepanek namjerno ovo radi, on voli da se poigrava sa protivnicima kada je u mogućnosti. Morao je Ilija da igra, da udara pa neka idu loptice gdje hoće, ovo je ponižavanje.
        Bas to. Mene je nekako stid da gledam. Ej breeee bruka i sramota. Duci nije kriv, nije on kalibar da dobije Radeka i tacka.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Comment

• najgore je to sto ni Lajovic vise ne veruje da moze da pobedi Stepaneka,steta..

Comment

• Publika vec napusta Arenu. Lajovic me dobrano razocarao iako je imao male sanse za pobedu. Ima igru ali dzabe kad nema srce i inteligenciju.

Comment

• Tehnički to dosta dobro izgleda, ali je sporo i neprecizno (loptice padaju tačno tamo gdje ih Stepanek želi), ničim ne može ugroziti Stepaneka, jednostavno ne ide na ovom nivou.

Comment

• Selektor i ceo vrh TSS-a bi morali podneti ostavku zbog svojih loših odluka! Pa šta, mogli su platiti Janka (bez obzira na njegove niske pobude ali tako se to radi u profesionalnom svetu) ili danas postaviti Iliju da igra peti meč. Mislim, čim je bajni selektor fudbalera počeo da se preserava u petak kako ćemo pobediti ha ha ... Ko bre njega nešto pita!? Jadne li države i timskog sporta.
                Doduše ne razumem ni Novaka i ne dopada mi se njegova izjava da "nije siguran da bi Srbija bila favorit u dubl meču da je on igrao." ceo tekst ovde: http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=778570

Novače možeš ti to i iskrenije, opet počinješ da nas obmanjuješ svojim izjavama kao i tokom cele ove godine.
                Last edited by Maja; 17-11-13, 19:09.

Comment

• A bas je velika steta, ovo smo mogli 'pjeske' osvojiti da je igrao Janko.
                  link

Comment

• Velika greska je napravljena sto Ilija nije izasao na teren.
                    Originally posted by Casiraghi
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ja sam se ipak nadao u Lajovica, igrao je sasvim solidno protiv Berdiha.
                      Svaka im cast, Ceska -Novak 3:2, ali nisu oni krivi.
                      Ko ce da gleda Cehe, kad budu proslavljali, a nama se srce cepa.
                      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Najvise mi zao Novaka. Covek ima niz od 24 pobede, trenutno najbolji na svetu, doneo obe pobede protiv Ceha i sada mora da se oseca kao luzer zbog ekipe.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                          Tehnički to dosta dobro izgleda, ali je sporo i neprecizno (loptice padaju tačno tamo gdje ih Stepanek želi), ničim ne može ugroziti Stepaneka, jednostavno ne ide na ovom nivou.
                          Sve nekako, ali Lajovic je sporiji od Radeka. Losije se krece. Posto nema oruzja, sto ostaje?

Originally posted by skeptik View Post
                          Najvise mi zao Novaka. Covek ima niz od 24 pobede, trenutno najbolji na svetu, doneo obe pobede protiv Ceha i sada mora da se oseca kao luzer zbog ekipe.
                          Valjda ce i Novak nesto nauciti. Valjda nece da dovodi svoje slemove u pitanje, tako da Janko i Nenad mogu da izigravaju velicine.
                          Last edited by NI; 17-11-13, 19:23.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                            Najvise mi zao Novaka. Covek ima niz od 24 pobede, trenutno najbolji na svetu, doneo obe pobede protiv Ceha i sada mora da se oseca kao luzer zbog ekipe.
                            Mislim da je Novak dovoljno pametan da se ne oseća luzerom zbog luzerske ekipe.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                              Sve nekako, ali Lajovic je sporiji od Radeka. Losije se krece. Posto nema oruzja, sto ostaje?
                              Nije toliko spor koliko loše predviđa udarce, sve mu je to presporo, jednostavno 2 nivoa ispod ozbiljnog, vrhuhskog tenisa. Šta ostaje, pa Ilija i lupetanje po loptici

Comment

• Neka im pehar moje zadovoljstvo je vece od njihovog.
                                Najbolji teniser sveta je Tomici i Lepom Radetu u tri seta odrzao predavanje o biti teniske igre.
                                Noleeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X