Tek sad vidim , otkud ovo da ja navijam za Sarajevo , u uvodom postu ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Sarajevo
Collapse
X
-
-
Stojcev, Jajalo, Delac, Baric, Kouadi, Puric, Krsto i Bilbija (iako je dosao na ljeto, sad tek moze igrati) sve novi igraci i gotovo svi ce uletit u prvih 11. Pa kakav smo mi skart imali u ekipi jesenas
Ono sto sam vidio protiv Partizana, dosta lose u odbrani. Stoperi prespori, dolaskom Barica nista novo na desnom beku. Ostalo nije lose, a za nase lige dovoljno za titulu.
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostStojcev, Jajalo, Delac, Baric, Kouadi, Puric, Krsto i Bilbija (iako je dosao na ljeto, sad tek moze igrati) sve novi igraci i gotovo svi ce uletit u prvih 11. Pa kakav smo mi skart imali u ekipi jesenas
Ono sto sam vidio protiv Partizana, dosta lose u odbrani. Stoperi prespori, dolaskom Barica nista novo na desnom beku. Ostalo nije lose, a za nase lige dovoljno za titulu.
Bilo je OK, sto se tice igre, Jajalo pokazao klasu a mnogima je bila cak prva tekma zajedno, mislim da je ovo dovoljno
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostDa je Partizan igrao u prvom sastavu, slicna bi i sa nama situacija bila. Nije ni nama poceo najbolji sastav, ali realno oni su jos uvijek za nas stepenica vise.
Comment
-
Vidi danasnjeg sastava
PARTIZAN: Lukač, Vulićević, Trajković, Stanković, Volkov, Drinčić, Brašanac, Pantić (od 69. minuta Luka), Malbašić, Škuletić i Lazović.
Klupa: Živko Živković, Fofana, Ninković, Marković, Obradović, Andrija Živković, Gulan.
Comment
-
Tek sad vidim da je fina razlika ali to je daleko od bitnog Titula se mora uzeti 2 boda nije puno a moguc je odlazak igraca vec na kraju ove sezone posto cak neki imaju uguvor na 6 mjeseci
EDIT: Zeljo nikad nije ovako slabiji bio u zadnji par godina, Olimpik i Siroki ce sigurno biti konkurentniLast edited by DinoFC; 11-02-14, 23:19.
Comment
-
Originally posted by soe View PostStojcev i Jajalo su igraci koji donose prevagu u ovoj ligi ali vidjecemo jos kako ce to izgledat,misljenja sam da nam treba jos jedan napadac i da se rijesimo 3,4 igraca.
Samo me hastra , kakve god igrace imao, moras neku igru slozit, ne moze na silu
Comment
Comment