@kimi Nemamo mi tolike pare kako neki misle. Mi prvo trebamo iz nase lige poceti kupiti i tu pokazati moc, a da sad uzimamo igrace iz Srbije (iz top klubova) je smijesno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Sarajevo
Collapse
X
-
Do sada Stojcev dosao ja se nadam jos desnom beku i u veznom redu jednog igraca i ja sam zadovaoljan.
A moja neka luda zelja je da nam dode Berberovic ili Arsenijevic na pozicij desnog beka i Kojasevica i uz Bilbiju bili bi nezaustavljivi.Jedan Grad Dva Kluba Jedan Špica Drugi Truba. HZ 1987
Comment
-
Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
-
Koliko je razocarenja bilo, da sam i ovu vijest sa oprezom uzeo, ali izgleda da smo napokon uspjeli. Sad kvalitetno potrositi pare na pojacanja i sve je moguce do kraja prvenstva.
Ako je moguce oslabiti konkurente ili dovesti jednog od reprezentativaca kojem trebaju minute (velik je broj takvih) za SP
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostKoliko je razocarenja bilo, da sam i ovu vijest sa oprezom uzeo, ali izgleda da smo napokon uspjeli. Sad kvalitetno potrositi pare na pojacanja i sve je moguce do kraja prvenstva.
Ako je moguce oslabiti konkurente ili dovesti jednog od reprezentativaca kojem trebaju minute (velik je broj takvih) za SP
Comment
Comment