Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• je li to zbog ovih cepica sa strane...stvarno nije u redu da to sada rade
    sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Sad bi trebao da se zainati i da izadje na teren u ovim patikama! U inat bagri...

Comment

• Originally posted by Daruvar View Post
        Pozdrav svima, da li neko mozda zna koja je muzicka numera u spici emisije o Wimbledonu na SportKlubu?
        Shazamuj ;)

Originally posted by Vladan View Post
        Pocelo je

http://www.telegraph.co.uk/sport/ten...-on-grass.html

Kako to patike nisu bile problem do polufinala
        Jesu, promenio je pre cetvrtfinala.

Originally posted by MarRF View Post
        Da li je istina da su Novakove patike banovane od strane organizatora, jeli to istinita informacija?
        Aha

Comment

• Originally posted by Torima View Post
          Kad Novaku stane BH DTL, on je počeo u 2013 da forsira FH CC ili FH In-side-out, što je Nadal provalio u 4 na RG i onda uvek ostajao u tom ćošku i plasirao vinere u prazno. Isto to je juče radio DelPo, pogotovo posle uzimanja trećeg seta, kad se digao mentalno do meksimuma.
          Sto mu drugo ostaje nego da forsira FH. Kada Novaku ne funkcionise BH DTL on gubi 15-20% svoje efikasnosti. To je cudo da bez njega uopste moze nesto da ucini.

Comment

• Originally posted by NI View Post
            Sto mu drugo ostaje nego da forsira FH. Kada Novaku ne funkcionise BH DTL on gubi 15-20% svoje efikasnosti. To je cudo da bez njega uopste moze nesto da ucini.
            Ostaje FH In-side-in, ali pošto je tu mreža najviša, a svi se sećamo kako je imao fantastične uglove sa BH CC/skraćena 2011, onda mu ostaje da malo proba ovo jer ja to baš ne viđam često
            Last edited by Torima; 06-07-13, 14:26.

Comment

• Torima,

Napisao si In-side-out u prvom postu.

I Rafa i DP imaju strasan FH. Ako Novak igra in-side-out, radje kad ga igra, ostavlja puno polja otvorenog sto je idealna meta i za DP-ov razorni FH iz trka i za Rafin top spin FH.

I onda ide nadmudrivanje ili ako hoces blefovanje, kao kod penala u fudbalu, kao kod servisa. Ako Novak igra In-side-in a oni ocekuju in-side-out, Novak je u prednosti. A ako oni ocekuju in-side-in onda su oni u prednosti. Nema dobrog resenja nego zavisi od slucaja do slucaja.

Jedini pravi lijek je BH DTL koji funkcionira. U tom slucaju se Novak moze centralnije postavljati i protivnicki FH nije vise toliko opasan. Zato kazem, bez BH DTL, Novakova efikasnost pada 15-20%.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                Torima,

Napisao si In-side-out u prvom postu. .
                Tačno, uvek je išao na FH CC ili se nameštao na In-side -out (pogotovu protiv Nadala na Rg) ako loptica ide na BH Novaka.

Jednostavnije je da tresne ravan FH In -side-in ako je na BH, ili FH DTL ako LOPTICA ide na FH Novaka.
                Ali ne, on uvek vrati protivniku na reket i gubi tempo i agresivnost.

Kao da ide na sigurnost preacivanja pa misli da može tu da ih dobije...

Comment

• Mislim da je svima iz Novakovog staba jasno da baziranje igre samo na servisu i riternu protiv Marija nece doneti prevagu u mecu, vec treba osmisliti pravu taktiku u gradjenju poena.Siguran sam da servis nece igrati toliku ulogu kod Novaka protiv Marija, pre bih rekao da ce ritern igrati vazniju ulogu jer sa tim udarcem moze naterati Marija u defanzivu i plasiranom igrom ostrih uglova terati Marija u beskrajni trk i zavrsavanje poena na mrezi kad god je to moguce.Novak ce pobediti u mecu, ako napravi manji broj neiznudjenih grasaka bez obzira kako ih na Wimbledonu racunali ,to je po meni kljuc pobede,plasirana pametna igra sa manje gresaka.

Comment

• I treba mu banovati patike, ovo sto radi travi je bas bezveze

Comment

• Novak retko igra taj F iz trka po paraleli, pa gotovo uvek igra po dijagonali iz sve snage na protivnicki forhend, a to ce Murray sutra da ceka, i da uzima poene, jer kod njih te duze razmene dodju na neki bitan poen i tu ce stalno Mari da bude u prednosti, zbog nizeg odskoka na travi. Ja dajem Noletu 30% sansi za pobedu, jer nije siguran u razmenama kao 2011 god. pa i na travi.

Comment

• Originally posted by juventus View Post
                        Mislim da je svima iz Novakovog staba jasno da baziranje igre samo na servisu i riternu protiv Marija nece doneti prevagu u mecu, vec treba osmisliti pravu taktiku u gradjenju poena.Siguran sam da servis nece igrati toliku ulogu kod Novaka protiv Marija, pre bih rekao da ce ritern igrati vazniju ulogu jer sa tim udarcem moze naterati Marija u defanzivu i plasiranom igrom ostrih uglova terati Marija u beskrajni trk i zavrsavanje poena na mrezi kad god je to moguce.Novak ce pobediti u mecu, ako napravi manji broj neiznudjenih grasaka bez obzira kako ih na Wimbledonu racunali ,to je po meni kljuc pobede,plasirana pametna igra sa manje gresaka.
                        Novak ne mora da radi ista drugo nego je radio prosle godine na Olimpijadi. Treba mu psiholog da poradi na strpljenju kad ima BL i to je sve.

Comment

• Koliko god Novak nema prednost u relijima, nema je ni Andy...Ok, bolje se snalazi na travi, bolje se krece, odlicno koristi slice...ali to nisu segmenti koji ce mu donijeti neku veliku prednost. Mec na OI je spasio super agresivnom igrom u nekim dijelovima meca...a ove godine je par puta pokazao da to nije u stanju raditi. Protiv Verdasca je cak period igre u kom je bio agresivan nazvao vrlo losim periodom u kom je pravio lose odluke. Ostaje mu da se nada dobrom servisu, Novakovim greskama i eventualnom umoru. To su stvari koje se mogu desiti, ali apsolutno ne moraju.

Po meni je idalje sve u Novakovim rukama

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                            Koliko god Novak nema prednost u relijima, nema je ni Andy...Ok, bolje se snalazi na travi, bolje se krece, odlicno koristi slice...ali to nisu segmenti koji ce mu donijeti neku veliku prednost. Mec na OI je spasio super agresivnom igrom u nekim dijelovima meca...a ove godine je par puta pokazao da to nije u stanju raditi. Protiv Verdasca je cak period igre u kom je bio agresivan nazvao vrlo losim periodom u kom je pravio lose odluke. Ostaje mu da se nada dobrom servisu, Novakovim greskama i eventualnom umoru. To su stvari koje se mogu desiti, ali apsolutno ne moraju.

Po meni je idalje sve u Novakovim rukama
                            Slažem se, kao i uvek, sve zavisi od Novaka

Comment

• Sve dok s druge strane nije tata

Comment

• Paaaa, Borg više ne igra

Comment

Working...
                                X