Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nije bas najlepsi, al onako sasvim solidan dan.
    A shminka
    sigpic

Comment

• Kao sto se i ocekivalo, pobeda u tri seta. Mada bilo je malo problema i mogao je da zavrsi ranije ali ne bi bio Novak kada ne bi produzio mec .

Uzalud shminki vradzbine i navijanja za Tommyja, nista nije pomoglo

Comment

• Berdych najtezi moguci ispit, servira sivonja samo tako

Sjutra slobodan dan, taman da se ode do mora.
        sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Berdych najtezi moguci ispit, servira sivonja samo tako

A Radwanska?

Comment

Berdych najtezi moguci ispit, servira sivonja samo tako

mrzim te
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Odličan tenis, Haas-a sam se najviše bojao nakon žreba, i da nije ispao onako loš prvi set, gledali bi smo mi ovde svih 5.

Haas je bio spreman za duže razmene ali je odigrao loše u "njegovim" poenima, ono što inače dobija, ovde je gubio. Videlo se da nije smeo na S&V u tolikoj meri, jer je Novaka danas išlo sa DTL.

Čestitke Haasu na dobroj igri.

Novak nije odigrao brutalno, znao je ko je sa druge strane, i to se videlo na početku drugog. Bio je sigurniji u kratkim razmenama, manje je grešio... uglavnom, nije grešio u najbitnijim momentima.

sportsman i gentleman Tommy Haas

Comment

• Ziki danas imao dupli program . Nakon pobede u pet setova sa Zilijenom izasao je i u miksu sa Katarinom .

WIMBLEDON 2013 (druga runda)

James Blake (USA) / Donna Vekic (CRO) ___________ 0 (5 - 1)
                Nenad Zimonjic (SRB) / Katarina Srebotnik (SLO) ____ 2 (7 - 6)

Vladane, zavidim ti

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                  A Radwanska?
                  Moze ona bez mene, a i ja bez nje.

Je li to shminka navijao za Haasa? A mi navijamo za Rogera protiv svih bez protiv Novaka i tako nam vraca, koliko smo neiskusni
                  sigpic

Comment

Je li to shminka navijao za Haasa? A mi navijamo za Rogera protiv svih bez protiv Novaka i tako nam vraca, koliko smo neiskusni
                    POKVAREN OVAJ NAROD...

Comment

• Zaboravio shminka da je Role na cobanskom tretmanu.
                      Ajde Role poteci do one vrleti, utekla ti Milka
                      sigpic

Comment

shminka navija za coveka koji igra tenis, a ne za trkaca
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Opet nisam zadovoljna. I to ne iz ne znam kakvih razloga, već prosto me strašno nervira što ima problem da završi meč.
                          Nema opuštanja i od gotovog očas napravi veresiju, dobro malo preterujem, ali ima problem sa realizacijom i završavanjem gotove stvari. I to je ono što me najviše brinulo.. ne Has, već Novak.
                          Servira (uzgred servis nije bio na dosadašnjem nivou) za meč, ima 30:0 i ulazi nepotrebno u problem, samo i isključivo zbog svojih grešaka, nije Nemac morao ništa da radi u tom gemu...
                          I opala je ofanzivna taktika, koja naravno donosi najviše rezultata. Razumem da je teško odigrati na visokom nivou i agresivno sve vreme, ali dobar deo drugog i treći igrao dosta povučeno i čekoa protivnikove greške.
                          Nikada nije dobijao kada igra defanzivno i ostavi da protivnik vodi poen.
                          Dobro, nadam se da može da bude samo bolje dalje... morao je i malo da popusti u nekom meču, a sledeći je Berih kome ima šta da se naplati i to sa više kamata. A valjda će mu i taj servis stati malo.
                          Sjajni Has, ispod svog očekivanja, loše ušao u meč, ali igrao i koliko mu Novak dozvoljavao pogotovu u ključnim momentima drugog.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            shminka navija za coveka koji igra tenis, a ne za trkaca
                            Ne bih rekao da je tako, Haas je igrao kao prilicna pizda, posebno kad se lomilo, slajsovao, usporavao ritam i cekao da mu greska padne sa neba, a "trkac" je imao 20-ak vinera vise
                            sigpic

Comment

• Čujete ovaj "igrao" tenis, a ovaj trkač... Obično onaj koji igra, na kraju i pobedi...
                              Last edited by miloolja; 01-07-13, 22:25.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Mos misliti Tomi igra tenis.
                                ribocuvarska sefica kanda raspolozena, dobri ovi lekovi
                                sigpic

Comment

Working...
                                X