Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 2013 mislite o tome
    Last edited by pecaros; 26-06-13, 22:12.
    sigpic

Comment

• E ovako...

Lud dan, prvi mec koji sam odgledao od pocetka do kraja na ovom W-u je bio Braun-Hjuit. Odlicna igra Dastina, bio je daleko bolji, Lejton nije imao odgovor i ako tako bude igrao za 2 dana Manarino nece imati sta da trazi mada se postavlja to pitanje da li ce tako igrati ? Mozda jedan od razloga ovako lose igrati Lejtona je bila i ta sto nije bio upucen o Braunu, sam je izjavio da ne zna o kome se radi i da ga nikada nije gledao tako da nije bio informisan medjutim Dastin ga je informisao na odlican nacin i poslao kuci, da je Lejton prosao verovatno bi dogurao do QF. Mozda i dalje...

Odgledao sam zavrsnicu meca Ivanovic-Busar i zavrsnicu drugog seta Juzni-Pospisl. Ana jako lose ono malo sto sam vidio, sramota je ispasti od Busar. Juzni isto na glup nacin izgubio drugi set, gledao sam i citav 5-ti set tog meca, solidno izdanje Mise, uspio je da okrene od 2:4 do 6:4, vidno je bio iscrpljen, poslednje atome snage je ulozio da dodje do pobede.

Nakon sto je Juzni zavrsio preselio sam se na duel Rajster-Melcer. Gledao sam 2-gi i 3-ci set. Konstantno, a pogotovo u trecem setu je Dzulian bio bolji igrac, znao imati i 0:40 na Melcerov servis medjutim niti jednom nije napravio break dok se Melcer jako mucio na svoj servis ali izvlacio gemove. Na Rajsterov nije imao neke sanse. Medjutim one koje je dobio iskoristio je. Dosta se raspravljao sa sudijom, u jednoj situaciji na 40:15(Rajster), Jurgen je odigrao DS, Rajster stigao i prebacio i pogodio, medjutim Melcer je rekao sudiji na pauzi da ako je ikada igrao tenis znao je da sa onakvim spinom nije mogao udariti(aludirajuci na to da je loptica dva puta odskocila), jos je bilo nekoliko sitnih rasprava. Pogledao sam i poslednji TB Maua i Robreda, Tomi me iznenadio medjutim protiv Endija nece imati sta da trazi.

Za kraj spektakl, duel Federera i otpisanog pre meca Stahovskog. Sergij je usao u mec na nacin na koji je mogao da napravi nesto. Da igra srcem,udara pametno i igra mnogo S&V. Bio je Sergij bolji u prvom setu medjutim kada je bilo najpotrebnije Federer je izvukao u TB-u i tad se kao jedino logicno nametala misao da ce Stahovski kao vecina drugih u tom momentu da se raspadne. Medjutim u drugom setu je drzao servis, pokusavao nesto na Rodzerov, u svakom slucaju dogurao do TB-a i slavio. Treci set opet slican prethodnom ,bez breaka sve do zavrsnice kada Stahovski lomi Rodzera, pravi break i dobija set 7:5. Za kraj odmah na startu seta pravi break, uspio je Federer da anulira to, dodje i do BP-a pred kraj seta, ujedno i SP, medjutim Stahovski odlicnim volejom spasava, izborio je TB i odigrao ga maestralno. Napravio je mini-break, imao 6:4 i servis medjutim Rodzer se vraca i ima servis za izjednacenja. Ali onda dosta ziheraski je drzao lopticu u igri sve do 11-og udarca u tom poenu kada je BH zavrsio vani i Sergij je mogao da pocne da slavi najvecu pobedu u karijeri.

Turnir lud da ludji ne moze biti. 5 predaja samo u muskoj konkurenciji, ispadanje Federera,Nadala,Conge,Iznera,Cilica,Vavrinke,Tipsa revica, sve su to u neku ruku iznenadjenja, Hjuita takodje. Niko nije siguran
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Stahovski je bio izvanredan. Tenis iz drugog vremena, servis i volej igra. To jos uvijek moze da prodje prve nedjelje u Uimbldonu. Znao sam da bi Stakovskome trava trebala odgovarati. Ipak nisam ni slutio da moze pobijediti Federera. Posebno me je odusevio njegov BH volej.

Federer je bio dobara ali jasno ispod svog najboljeg izdanja. Osim toga je previse grijesio u krticnim trenutcima. Pogotovo FH-dom.

Ko je rekao da je donja polovina teza? Pa Mari moze bez ozbiljnog meca do finala.

Evo prilike da viddimo sto moze Janovic kad je fovorit, kad on ima puno da izgubi a protivnici nemaju.

Kladionice su korigovale svoje procjene.

igrac sada promjena od nedjelje
        Novak 46.5% +3.2%
        Mari 38.3% +19.1%
        DP 3% +1.1%
        Berdih 2% +0.4%
        Ferer 1.5% +0.2%
        ostali 8.7% +3.8%
        Last edited by NI; 26-06-13, 22:35.

Comment

• Role je nesto rekao Stahovskom na mrezi ( verovatno ne nesto za pohvalu ), zato je Stahovski ono izjavio, bar ja mislim.
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• Pozdrav svima
            Samo da vas pohvalim,jako kvalitetan forum pa zato evo i mene ovde

Comment

• E nes vala Endi ovo osvojit, tako mi Novaka
              sigpic

Comment

• I Federer otisao kuci ! Ovo znaci da je vreme da Andy uzme wimbledon!!!!!
                sigpic

Comment

• E, svasta.. imamo ludilo od turnira. Prvo, zaista je neverovatno koliko se igraca povredilo, a drugo, iznenadjenja se nastavljaju. Ne verujem da je bilo ko ocekivao da ce Roger izgubiti danas, po meni i vece iznenadjenje od ispadanja Nadala. Svaka cast Stakhovskom, nadam se da ce nastaviti u ovom ritmu, i on i ostali slabije rangirani igraci, inace cemo gledati najslabiju zavrsnicu W-a u skorije vreme.
                  Drago mi je zbog Browna, imace sanse svakako u sledecem kolu, ali mozda je za njega i bolje da ne dodje do duela sa nekim ozbiljnijim igracem.. Izdvojio bih jos i Robreda, nisam mislio da ce preko Mahuta, no verovatno je Nicolas bio malo i umoran vec. Svejedno, zamolio bih Vladana da prestane da hejtuje Robreda, jer ce ovim tempom osvojiti ili GS ili Masters do kraja godine.

Najvise mi je krivo zbog Bojane, nadao sam se da ce moci preko Flipkens. Vesna me pozitivno iznenadila, mozda cak i bolje sto je ona prosla, a ne Jelena. Vesna Dolonc, nas jedini preostali zenski predstavnik na W-u, nisam verovao da ce se to ikad desiti.
                  De Brito se isto mora odati priznjanje, jedna partija bez imalo respekta i sjajan rezultat za nju, a deluje mi kao da se nece samo skalpom zadovoljiti.
                  Jos jedna stvar koja raduje je da se Andrea Petkovic izgleda polako vraca u formu u kojoj je bila pre povrede.

Sto se programa za sutra tice, stvarno je ocajan. Pored Novaka, jedino mi privlaci paznju Blake - Tomic. A kad smo kod iznenadjenja, mislim da bi Ferrer mogao da ima probleme sutra..
                  Last edited by p4p1; 26-06-13, 22:40.

Comment

• Originally posted by andy View Post
                    I Federer otisao kuci ! Ovo znaci da je vreme da Andy uzme wimbledon!!!!!
                    Е исто кад бих ја био Шкот и навијао за Ђоковића..

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                      E nes vala Endi ovo osvojit, tako mi Novaka
                      Noak ispada sutra
                      "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Originally posted by Gandalf View Post
                        Role je nesto rekao Stahovskom na mrezi ( verovatno ne nesto za pohvalu ), zato je Stahovski ono izjavio, bar ja mislim.
                        Ja sam videla da je Stahovski se nesto raspricao, a Feki ga iskulirao i otisao

Comment

• Originally posted by altlosta View Post
                          Ja sam videla da je Stahovski se nesto raspricao, a Feki ga iskulirao i otisao
                          To sam i ja videla, ovaj hteo da prica, a Role ga iskulirao
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Originally posted by Larisa View Post
                            Noak ispada sutra
                            Ako ne sutra u nedelju garant
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Gandalf View Post
                              Role je nesto rekao Stahovskom na mrezi ( verovatno ne nesto za pohvalu ), zato je Stahovski ono izjavio, bar ja mislim.
                              Pa da mu nije rekao, to bi bilo iznenadjenje.

Comment

• Skahovsky in press... "you're playing Federer and you're playing his legend."

Staki se malo frlja sa engleskim..

Stakhovsky: "Right now I can definitely tell my grandkids, I kicked the butt of Roger Federer."

Comment

Working...
                                X