Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    Valja preko Rafe, Murraya i Novaka...sanse mu i jesu tolike za taj poduhvat

A moguce je da Novak ima samo jedan pravi mec na turniru...tako da mi je i taj procenat sasvim ok
    shminka,

Da li tebe kosultuju? Ovo nije prvi put da ti nisi ni malo iznenadjen sa njihovim prognozama.

Comment

• Ako Novak preživi Hasa i pogotovo Berdiha, koji mu je najpoasniji u žrebu, 2. titula na WB mu je na dohvat ruke. U suprotnom strasni Nadal nakon bitke u 1/2 sa Marejom ide lagano do svog 3. WB i 13. GS. Federer ispada u 1/4 od Nadala 99.99%, a Rodžerov negativni H&H sa Nadalom ide na 10:21 !

Comment

• Moguce je da citaju forum

Kolike su sanse Novaku da dodje do finala? Vjerovatno preko 80%...85-90
        s tim postotkom je i ovih 43% malo

Comment

• Vidim ja svi potpisali Federer-Nadal, Nadal-Marej, Djokovic-Berdih, Djokovic-Nadal, od sva 4 navedena niti jedan mec se nece desiti
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Tako je Miko lave...de nam reci ko ce igrati

Ja samo znam da ce Novak u finale...ovu drugu stranu ne umijem raspetljati

Comment

• Za sada se samo ovaca valja plasiti.
              Nesavesni cobanin prikunja, ovce provale na terene vimbldonske i izedu zelenu travu englesku.
              Cujem da oni Strikan naveliko ovce kupuje.
              sigpic

Comment

• To vec ne bih znao ali niti jedan od ova 4 para se nece potrefiti, eto udari u signature pa prati posto kod mene ne moze da stane
                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Role-Rafa hoce...a ostali nece

Ja bih volio da Gasquet dodje do Novaka...Wimbledon je turnir na kom on navise moze...a godine polako prolaze i red bi bio da zaigra vise kako zna
                  Last edited by shminka; 23-06-13, 20:23.

Comment

• Oce Miko da kaze Federer/Vavrinka,Federer/Marej,Djokovic/nebitno ko, i na kraju..Djokovic/Fed ili Marej
                    sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

Role-Rafa hoce...a ostali nece

Ja bih volio da Gasquet dodje do Novaka...Wimbledon je turnir na kom on navise moze...a godine polako prolaze i red bi bio da zaigra vise kako zna
                      Gaske ce do 3-eg kola doci i to je to. Po meni svi pricaju Federer ne moze, Nadal pa Marej pa Djokovic - nemoguce. Zasto ne obrnuto ? Pa i Nadalu je ista situacija Federer-Marej-Djokovic pa cak i teza. Po meni je Federer favorit ako dodje do tog meca mada neko ce kiksnuti ranije videcete. Imam osecaj. Vavrinka ce se isto obrukati a od prve cetvorke Mareju dajem najvece sanse da kiksne do QF-a. Mahut ako bude imao dan moze biti svega a ni Beker nije ocajan na travi. Bice zanimljiv turnir, steta sto ima u zrebu nekih teskih debila koji ce uzeti 2-3 gema po setu.

Comment

• Mahuta i Bekera dobio na Kvinsu bez da je potrcao...neces taj film ovdje gledati
                        Za Rafu se apsolutno slazem...jako tesko ce do titule...bas kao i Roger

Ko ce to u 3. kolu razbiti Gasqueta Tomik
                        Last edited by shminka; 23-06-13, 20:38.

Comment

• Ja jedva cekam da vidim to 1/4 finale....svi tipuju na Rafu ali ne mislim da je tu favorit. Ako doje do tog meca naravno.
                          Medjusobni odnos cetvorke na W
                          Fed/Nad, 2/1
                          Fed/Mari, 1/0
                          Fed/ Djoko, 1/0
                          Nad/Mari,3/0
                          Nad/Djoko,2/1
                          Djoko/Mari, nikada nisu igrali...bas bi bilo zanimljivo to videti
                          sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

Mahuta i Bekera dobio na Kvinsu bez da je potrcao...neces taj film ovdje gledati
                            Za Rafu se apsolutno slazem...jako tesko ce do titule...bas kao i Roger

Ko ce to u 3. kolu razbiti Gasqueta Tomik
                            Kveri

Comment

• SK

11:30 Wimbledon Studio (DIREKTNO)
                              12:30 Wimbledon: Ivanović - Razzano
                              14:00 Wimbledon: Janković - Conti
                              16:00 Wimbledon: Tipsarević - Troicki
                              22:00 Wimbledon Studio (DIREKTNO)
                              22:30 Wimbledon Pregled dana 1

SK+

12:30 Wimbledon: Penetta - Baltacha
                              14:00 Wimbledon: Federer - Hanescu
                              16:00 Wimbledon: Sharapova - Mladenović
                              18:00 Wimbledon: Murray - Becker

SK Prime

12:30 Wimbledon: Fognini - Melzer
                              14:00 Wimbledon: Azarenka - Koehler
                              16:00 Wimbledon: Nadal - Darcis
                              18:00 Wimbledon: Hewitt - Wawrinka

Inace B92 i RTCG 2 su potvrdjeni da prenose za Srbiju i CG sto se terestrijalnog emitovanja tice. Sto se BiH tice pominje se da ce ATV prenositi ali nema potvrde ni na sajtu ATVa ni na sajtu Wa za tako nesto.
                              sigpic

Comment

• 8 terena pokriveno kamerama, dosta dobro, znaci od 2-og kola maltene ce se svi mecevi moci gledati ,eventualno 1-2 da ispadne. Browna naravno nema medju tih 8, mada prolazi se GGL pa ce biti za dalje

Comment

Working...
                                X