Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kazu veceras pre ponoci.
    Ne znam ko igra prvi mec u muskom singlu. No 1 ili proslogodisnji pobednik?

Comment

• Troicki i Tomic igraju u dublu

Comment

• Originally posted by stojke View Post
        Kazu veceras pre ponoci.
        Ne znam ko igra prvi mec u muskom singlu. No 1 ili proslogodisnji pobednik?
        Roger

Comment

• Obavljen zreb za W i svi pricaju o njemu osim ovde kod nas na forumu...ok. nije sve ni u zrebu
          Na prvi pogled izgleda ovako bar po meni...
          Djoko, sudbina ga pomazila sa zrebom, Has jedino ime koje mu moze pomrsiti racune , bice to za Novaka teska borba..sve ostalo do finala nema problema osim ako se Delpo ne probudi iz mrtvih i ponovi OI...
          Marej, pa iako se cini da je lose prosao u zrebu, nije bas tako , stize do sf sigurno a onada moze i do titule.....
          Federer, tezak ispit je pred njim pod uslovom da sve ide kako je projektovano...da je mladji par godina ne bi bilo sumje da moze preko sve tri prepreke, ovako , mislim da moze proci Rafu...a koliko ce energije ostati posle toga pravo je pitanje...otkako nosi onu potkosulju cini se da ledja trpe...videcemo
          Rafa, opasan ce biti Rafa, sigurno je zadovoljan sto je izbegao Novaka...da li on moze preko tri prepreke, mislim da ne...doci c do 1-4 bez problema jedino ako se Isner kako dovuce do 4. kola moze ga izmuciti
          Finale..Novak/ Marej iako se iskreno nadam da se varam
          sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Izasao raspored za CC..Role, Sarapova Marej...
            sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• It is not the violence that sets a man apart.
              It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Originally posted by Mr.M View Post
                Koliko znam samo centralni ?
                Nigde nije naznaceno. Valjda ce sve

Comment

• OOP

http://www.wimbledon.com/en_GB/score...ule/index.html

Hewitt - Wawrinka, Baghdatis - Cilic, Tsonga - Goffin, Tipsarevic - Troicki, Haase - Youzhny, Verdasco - Malisse su odlicni mecevi u najavi. Mozda je Tsonga - Goffin to samo na papiru posto je David u losoj formi, kao i Baggy - Cilic jer se Kipranin raspada ali na Wu on moze skoro svakog da dobije.
                  sigpic

Comment

• Na W-u se forma u velikoj meri zanemaruje, ne bih se ja iznenadio da Baggy sutra iznenadi.
                    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Stvarno organizatori treba da se stide sto nisu dali Kleybanovoj WC, treba da se stide i zbog Iva ali zbog Alise pogotovo, ona ju je najvise zasluzila.
                      sigpic

Comment

• Fladan i Nafras nafavlili Nofakofe fidjene protifnike na Fimbldonu.
                        Narafno da ofakfa predfidjanja fode Nofakofom nofom trofeju Fimbldonskom.
                        sigpic

Comment

• Prognoza kladionica

Novak 43.3%
                          Mari 19.4%
                          Rafa 16.4%
                          Rodzer 8.9%
                          Conga 2.3%
                          DP 1.9%
                          Berdih 1.6%
                          Ferer 1.3%
                          ostali 4.9%
                          Kladionice naravno uzimaju u obzir da Novak ima lak a Rodzer tezak zrijeb. Svejedno mislim da je Novak precijenjen a Rodzer podcijenjen.

Comment

• Naravno da je precijenjen. Da je uzeo 5 vezanih Wa pa da ga toliko favorizuju, a njemu trava najgora podloga ubjedljivo.
                            sigpic

Comment

• Valja preko Rafe, Murraya i Novaka...sanse mu i jesu tolike za taj poduhvat

A moguce je da Novak ima samo jedan pravi mec na turniru...tako da mi je i taj procenat sasvim ok

Comment

• Ljudi moji, još samo nekoliko sati do zvaničnog početka turnira
                                * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

Working...
                                X