Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Clint,

Bilo je ruzno. Kao si ga ti socno nazavao, iako precizno, rukovanje "p*********" je gore od nikakvog rukovanja.

Nisam siguran da se radilo o tome. Valja imati u vidu da kamera zna da stvari napravi ruznijima. Mi zapravo ne znamo da li je ona pogledala Lisicki. Sto ako je pogledala, prozila ruku a onda dosla navala suza? To je bila ljudska slabost Radvanske. Boze moj svi mi imamo ljudskih slabosti.

Comment

• Da, ja pričam o tome kako sam ja to vidio, ali i prilično puno ostalih ljudi. Ono što sam ja vidio, bilo je ono što sam opisao. Budući da sam daleko od perfektnog bića jer sam čovjek, dajem za pravo da sam krivo vidio. Ako jesam, biti ću prvi koji ću povući onaj gore post...

Inače, itekako je moguće da se dogodio tvoj "scenarij", jer mi je bilo odmah čudno da Radwanska to napravi(prema mojim očima), tako da ono... No, kao što sam rekao, iskreno, ne mislim ništa manje o njoj nego prije dogodilo se to onako kako sam vidio ili ne.

Emotivan je to bio trenutak, boga pitaj kako bi mi reagirala u tim trenucima. Za sebe znam da bi tijekom meča razbio 34 reketa, 561 put opsovao suca, tribine, žutu boju sunca i zelenu travu... Tako da ne "bacam kamenja", nego samo komentiram taj čin i dajem svoj sud, kao što komentiram bekend i nečiji stil igre...
      Last edited by Clint_Eastwood; 05-07-13, 11:13.
      "Postoji jedno nepisano tenisko pravilo koje kaže sljedeće - ako vidite da loptica ide vani, onda je pustite da ide vani"-- Mićo Dušanović - finale Wimbledona 07.07.2013. godine.

Comment

• Bartoli i Flipkens su raja...stoga i onakav pozdrav na kraju. Mozda nisu dobre kao Jerzy i Kubot, ali je njihov pozdrav bio nesto slicno tome
        Serena ne bi trebala biti nikakvo mjerilo ponasanja na terenu
        A opcepoznato je da djevojke nisu ni priblizno dobre kao momci...ne druze se uopste...nema tu ljubavi...pa je ne moze biti ni na pozdravu

Comment

• Originally posted by shminka View Post
          Bartoli i Flipkens su raja...stoga i onakav pozdrav na kraju. Mozda nisu dobre kao Jerzy i Kubot, ali je njihov pozdrav bio nesto slicno tome
          Serena ne bi trebala biti nikakvo mjerilo ponasanja na terenu
          A opcepoznato je da djevojke nisu ni priblizno dobre kao momci...ne druze se uopste...nema tu ljubavi...pa je ne moze biti ni na pozdravu
          shminka,

Rodjeni si diplomata.

Ne pricamo o ljubavi nego o pristojnosti.

Comment

• Ma jeste, samo jos to fali tenisu, striktnija pravila ponasanja

Comment

• Otvoriš Politiku, nervozno izlistaš stranice i nađeš.
              Miro Radojčić na slici, sa leptir mašnom, specijalni izveštač sa Vimbldona, piše preko cele strane.
              Čitaš, i kao da si tamo.
              Ovi današnji novinari obožavaju copy paste. Prenesu izjave, prepišu agencijsku vest i potpišu. Sledi bombast naslov bez dodirnih tačaka sa prezentovanim. Zaboraviše da ima onih, koji novine kupuju impulsivno, po dugogodišnjoj navici, a ne zarad naslova.
              Ovladala "žutica" u svekolikoj štampi.
              Novine više kupovati neću.
              http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&...kofKjHqBOHUJYQ
              sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
                @IQ Marion Bartoli

Meni je Marion jako draga igracica. Fantasticno je da ona moze da se nosi sa mnogo jacim igracicama. Trijumf tajminga i pameti. Ocigledno je da se radi o jako pamotnoj curi. Njena izjava: "Premalo sam plava, premalo sam visoka i premalo sam mrsava da bih bila interesantan za reklamiranje odjece." je antologijska. Medjutim ove price sa IQ-om su smijurija. Kao prvo tako visoki IQ u principu nije moguce mjeriti. Drugo, ako ga ima onda gubi vrijeme na teniskom terenu. Nadam se da ona to ne inicira. Ako pak to dolazi od nje, onda ipak pati sto je premalo plava, premalo visoka i premalo mrsava.
                Ne verujem da ona forsira, pocelo je (ovaj put) sve od novinara espna, prvo je na jednom mecu pricao o njenom iq, o njenim treninzima, tati.. Onda su pokazali tu tabelu, pa je pitali u intervjuu.. a sa tim ciframa tacnim se frljaju oko svih zivih.. Sto se tice sta bi radila da ima toliki iq, tek to nista ne mora da znaci, ima ih i sa visim iqom pa zive u budjavom stanu na podu na madracu i nece da izadju napolje, mozda devojka samo radi ono sto voli

Comment

• Jel to i dalje ona brojka koja se vezuje sa njenim testom u detinjstvu ili je nesto eventualno radila skoro?

Comment

• Originally posted by altlosta View Post
                    Ne kontam kako bi konkretno glasilo to tvoje pravilo? Ako protivnica ne gleda drugu vise od dve sekunde dok joj cestita onda kazna, ili koliko sekundi?
                    Naprimer, ovo što si napisala je drsko i nadmeno... ne moramo svi ovde isto da mislimo i tako treba da ostane, ali da razgovaramo i komuniciramo između sebe nemamo pojma, baš kao ni što neki ne znaju da se ponašaju na sportskim terenima.
                    Moje pravilo? Nema mog pravila, da sam neko i nešto u ITFu možda bi ga i bilo, ovako... samo pisakaram ovde, kažem šta mislim o tome i nisam drčna prema vama niti nekog podsmešljivo osporavam.

Za vreme meča, tj. neposredno posle njega odmah sam videla da je okrenula glavu od protivnice, doduše pružila ruku... i to se zove nepoštovanje protivnika. Prosto ko pasulj. Da li joj se plakalo, lomio reket, psovalo ili bilo šta drugo što bi izbacilo njen bes, nema veze sa onim da je protivnica fer i korektno odigrala i na kraju pobedila. Mogla je dostojanstveno da odradi to do kraja, a posle neka lomi sve po kući svojoj ako hoće. Vidim da se i neki drugi slažu ili misle bar slično, ali su to možda rekli sa manje energije, pa nisu navukli ovoliko kontrakomentara.

I da se razumemo, ovo je jedno u moru nepoštovanja protivnika, a ona, Radvanska, samo je poslednji primer koji sam videla. U svim sportovima postoje neke vrste sankcija i to ozbiljnih od novčanih, do kartona, suspenzija itd...ovde nema ničega ili bar ono čega ima je smešno, a novac koji dobijaju je ogroman, bar ovi u vrhu kome pripada i Poljakinja.
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• 26 stepeni u Londonu...bice interesantno u oba mecha se moze zakuvat,posebno je na Murray-u veci pritisak da mora dobiti...mali prepotentni nema shta da izgubi sem shto nece znat da nadje izlaz u sluchaju povoljnog ishoda po njega ...Delpu nije nishta,bice to odlichni mechevi .

EDIT- Sve zaboravljam da na mechu Djokovica protiv Berdycha nije u boxu bilo Ester...a lijepo sam rekao da mnogo toga zavisi od nje,sumnjiv mi je Cheh,izgleda je ona htjela on onako isprepadan nije i eto dodje do svadje i nema je u boxu...ne daj se Ester !
                      Last edited by shpageti; 05-07-13, 13:37.
                      SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        Naprimer, ovo što si napisala je drsko i nadmeno... ne moramo svi ovde isto da mislimo i tako treba da ostane, ali da razgovaramo i komuniciramo između sebe nemamo pojma, baš kao ni što neki ne znaju da se ponašaju na sportskim terenima.
                        Moje pravilo? Nema mog pravila, da sam neko i nešto u ITFu možda bi ga i bilo, ovako... samo pisakaram ovde, kažem šta mislim o tome i nisam drčna prema vama niti nekog podsmešljivo osporavam.

Za vreme meča, tj. neposredno posle njega odmah sam videla da je okrenula glavu od protivnice, doduše pružila ruku... i to se zove nepoštovanje protivnika. Prosto ko pasulj. Da li joj se plakalo, lomio reket, psovalo ili bilo šta drugo što bi izbacilo njen bes, nema veze sa onim da je protivnica fer i korektno odigrala i na kraju pobedila. Mogla je dostojanstveno da odradi to do kraja, a posle neka lomi sve po kući svojoj ako hoće. Vidim da se i neki drugi slažu ili misle bar slično, ali su to možda rekli sa manje energije, pa nisu navukli ovoliko kontrakomentara.

I da se razumemo, ovo je jedno u moru nepoštovanja protivnika, a ona, Radvanska, samo je poslednji primer koji sam videla. U svim sportovima postoje neke vrste sankcija i to ozbiljnih od novčanih, do kartona, suspenzija itd...ovde nema ničega ili bar ono čega ima je smešno, a novac koji dobijaju je ogroman, bar ovi u vrhu kome pripada i Poljakinja.
                        Nznm koji deo te je tacno povredio Ti si napisala da bi ti to kaznjavala, pa sam te pitala kako bi ti to izvela. Imamo drugacije nacina komuniciranja, ti po meni pravis od muve slona dva puta, i u vezi Age i ovoga, a ja po tvojim standardima ne biram reci po tvom kodeksu. Ja tebi na primer nisam rekla ni da si drska ni nadmena ni da ne znas da komuniciras ni da ne nabrajam..

Kako ti sta zoves je isto samo tvoje misljenje a ne cinjenica da se to tako zove, ja sam videla da joj je normalno pruzila ruku, samo se odmah okrenula i pobegla, a sve i da nije gledala u nju dok su se rukovale, pa sta, nekad ne znamo da komuniciramo i da hodamo po jajima dok se nekom obracamo a nekad smo preosetljivi i skacemo na svaku rec ili gest koji nam ne sedne u tom trenutku.

Necemo se razumeti

Comment

• Mogle bi vas dvije odigrat 1 mech onako egzibicioni pa da tamo vidimo shta ce bit na kraju mecha ...
                          SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                            Otvoriš Politiku, nervozno izlistaš stranice i nađeš.
                            Miro Radojčić na slici, sa leptir mašnom, specijalni izveštač sa Vimbldona, piše preko cele strane.
                            Čitaš, i kao da si tamo.
                            Ovi današnji novinari obožavaju copy paste. Prenesu izjave, prepišu agencijsku vest i potpišu. Sledi bombast naslov bez dodirnih tačaka sa prezentovanim. Zaboraviše da ima onih, koji novine kupuju impulsivno, po dugogodišnjoj navici, a ne zarad naslova.
                            Ovladala "žutica" u svekolikoj štampi.
                            Novine više kupovati neću.
                            http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&...kofKjHqBOHUJYQ
                            Spoiler
                            It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Imamo sve finaliste

Comment

• U tri od poslednja 4 GS finala Nole Andy. Naravno da Andy nije deo velike cetvorke, vec velike dvojke

Comment

Working...
                                X