Kakav ce biti heroj Golubev kad sutra odluci
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Ja uvek navijam za svoju zemlju Srbiju, a to je velika razlika, nema tu sta da se primecuje!!!
Za druge reprezantacije mi svejedno, volim da odgledam dobre meceve, kao sto je bio ovaj dubl malopre
Sto se sekiras, osvaja Stan sutra bod, opet ponavljam smem da se kladim
Edit; ovo je odgovor na bojanin post, koji je napisala, a obrisan i pitala me jel uvek navijam za kazastance!!!Last edited by Pertla; 05-04-14, 17:07.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by bojanaBGMa tebi se to samo ucinilo, nije njemu stalo do DC
DC svima znači.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by NI View Postshminka,
Sto se to desava? Svicarska Afganistan 1-2?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View PostKakav ce biti heroj Golubev kad sutra odlucisigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Stan sa ovakvom igrom nece dati sansu Rogeru, ovo danas je bilo kriminalno, promasivao je cele lopte. Pritisak je sada ogroman, Kukuskin motivisan pa nas ceka poslastica sutra. Ajde da vidimo Stanislase od cega si satkan. Rekao si da ti je cilj DC, molio i namolio Rogera da ga igra pa da vidimo kako ces odgovoriti....sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!
Comment
Comment