Originally posted by AIRBORNE
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Originally posted by AIRBORNE View PostAl` kako glupa grafika... valjda ide prvo set-gem-poeni a kod naseg RTS-a sve nesto mimo sveta.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Šteta što onu igru nije materijalizovao.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Posle 2 seta je bilo i za ocekivati totalni raspad, mogao je bar set da mu uzme
Da je mogao uzeo bi, sta se koji uplasiosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Ilija svaka ti cast za drugi set ali brate opalio ti je "samar" pa sta, vrati mu, nemoj da se odma predas.
Verovatno vise nikada neces igrati protiv njega i to u Novom Sadu.
Dizi se bre, bar da nije sa nulom.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Štata samo za drugi set, ali i to bi bilo sve. Role je igrao koliko taman koliko mu treba, činjenica da je imao problema u drugom, ali to je bilo više prilagođavanje na malo agesivniju Ikinu igru, koju ovaj nije iskoristio, a posle čega je odigrao u stilu "nemam ja šta da tražim ovde". Sve u svemu očekivano.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment