Ima Viktor sansi,potpuno je on drugaciji igrac kada igra za Srbiju.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Pa,i on ima dobar servis,u TB-u moze nesto da uradiOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Srbija tesko da ima velike sanse protiv Amerikanaca...Novak ce dobit sigurno dvometrase,ali sumnjam da Viktor moze uzet puno vise od po jedan set obojici...
Dakle,odlucuju parovi...A braci je u DC motiv neupitan...Veliki su favoriti protiv Zimonjica i Bozoljca,a i protiv bilo koga drugog uz Zimonjica..
Neizvjesno takodjer u Kanadi..Racunam da Milos moze dobiti na ovoj podlozi bez problema oba meca,u ostala 2 singla mislim da ce slaviti Seppi i Fognini,igrao Vasek ili Dancevic...
Kljucni ce opet biti parovi..Tu bi Talijani bili po meni u prednosti da igraju Fognini i [/Bolleli,ali ovog drugog nema,tako da su Kanadjani u maloj prednosti tu,jer imaju uigraniji par..
Francuzi po meni nemaju sta traziti u Parque Roca..Pojest ce ih Argentinci,samo ako Monaco ne bude igrao...Ocekujem da ce David igrati,i Carli...A vjerujem da ce obojica odmah prvi dan uzeti pobjede..Mozda neizvjesnost u zadnji dan donesu Llodra i vjerojatno Julien,ali tesko Francuzi mogu do 3 boda...
Cesi osjetno hendikepirani,ali ipak s jednim ogromnim iskustvom mogu preko Kazaka...Meni je jedan DC fenomen kako se Kazakstan odrzava u Svjetsskoj grupi,ali ocito to nije slucajno..
Comment
-
Vasek moze dobiti i Seppija i Fogninija, a posebno na ledu.
Da ne pricam da Monaco nikoga ne moze da dobije, Francuzi ce rutinski vjerujem preko Argentinaca, da je tu Schwank pa i necemu u dublu da se nadaju, David, Juan i Carlos tesko da mogu dobiti Joa na tri dobijena, pa bila to i sljaka, a posto Juan sjutra igra protiv Gillesa jer David ocigledno ne moze odigrati toliko meceva ako bude 2:0 to je gotovo posle subote, Llodra i Julien ce ih lagano tuci u dublusigpic
Comment
-
ceski reket br.4 jan hajek sa glatkih 3-0 pocistio sa terena misu kukuskina, prvu violinu astana pro tima, u sred sibira
time mu se donekle revansirao za neugodan poraz od prije 2 god. u rodnoj ostravi
sad da vidimo manitog rosola protiv golubjeva koji ne blista u zadnje vr.Last edited by cssr; 05-04-13, 10:07.
Comment
-
WORLD GROUP QUARTERFINALS
5-7 APR 2013
Day 1: 1330 hrs (1930 hrs GMT)
Day 2: 1300 hrs (1900 hrs GMT)
Day 3: 1200 hrs (1800 hrs GMT)
Овај меч са амрима видим као туристичко путовање на коме ће савез да убере добру лову за учешће у четврт-финалу....Last edited by Žika; 05-04-13, 10:08.sigpic
Comment
-
Originally posted by shminka View PostNije
Stala je kisa prije nekih sat vremena, al jos teren nisu osposobili...pitanje je dal ce uopste stici prije nove kise...
Ko zna kako ce se ovo uopste odigrati, jer je prognoza za komplet vikend jako losa
Odnosno sve se to deshavalo jutros hahaSignaturE se cheka ...sigpic
Comment
Comment