Ja ocekujem bez obzira na sve da Viktor dobije jedan mec . on je uvek za reprezentaciju davao celog sebe i uvek je igrao bolje nego sto ej igrao na turnirima , tako da ga ja ne bih otpisivao .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Berdych nece igrati, odjednom postaju zanimljivo.
Milos ako dobije obje, a dobice vjerovatno na domacem terenu Kanadjani su prosli, Pospisil je znao da dobije Seppija, a i dubl im je jaci, to je bas one sided sto se mene tice.
Mogu li se Monaco, Zeballos, Nalby i Berlocq suprostaviti Tsongi, Gasquetu, Llodri i Benneteau veliko je pitanje, da je Juan u iole respektabilnoj formi mogli bi, ali on ne moze da se sastavi.sigpic
Comment
-
Samo za Vladana, kako teku pripreme ARG-FRA (pogotovu FRA)
https://www.facebook.com/media/set/?...3117814&type=1sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
cesi bez berdiha u kazahstanu. tim se otvaraju karte ruskoj b selekciji, jer bi u eventualnom 1/2 i argentince cekali u astani..
srbija je pobjedom nad belgijom osigurala i sedmu godinu zaredom u svjetskoj grupi, 2008-2014... primjera radi, jugoslavija ima devet vezanih sezona u eliti (1984-1992) ali rat i sankcije prekidaju taj sjajni nizLast edited by cssr; 31-03-13, 23:54.
Comment
-
-
Originally posted by AleksaVP View PostJa ocekujem bez obzira na sve da Viktor dobije jedan mec . on je uvek za reprezentaciju davao celog sebe i uvek je igrao bolje nego sto ej igrao na turnirima , tako da ga ja ne bih otpisivao .Last edited by Navras 16950; 01-04-13, 01:56.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Hrabro i napred momci,navijaci su uz vas bice tesko bez Janka ali ako date sve od sebe,moze da bude svasta,nikad se ne zna do samog kraja ako i ne pobedite nema ljutnje,vazno je da igrate hrabro,idemo visoko kad Ameri vec tako hoce
sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Kad je zreb?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment