Announcement

Collapse
No announcement yet.

Davis Cup

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    U BG-u, 5. mec finala je bila najveca ludnica, jace nego Spanci tada...bila sam u Areni i 20 000 ljudi je urlalo kao da je mec lopta posle prvog poena u mecu
    Ne sjecam se dobro moguce ali onliko konstantno navijanje ja jos nisam vidio.
    Dobro je Areni bilo,meni je najludji bio onaj dubl mec,ja sam vristao od smijeha u finalu naravno
    Last edited by DinoFC; 10-02-12, 21:21.

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
      Ne sjecam se dobro moguce ali onliko konsantno navijanje ja jos nisam vidio.

Dobro je Areni bilo,meni je najludji bio onaj dubl mec,ja sam vristao od smijeha u finalu naravno
      Ja sam bila u Areni sva 3 dana, ali navijanje za vreme Viktorovog meca je bilo neverovatno Troicki uzme prvi poen u mecu, publika podivlja kao da je mec lopta
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Kad Berdih otalja posao imacemo 6 parova u kojima je 2-0, poravnate Japance i Hrvate, a nadam se da mec koji poslednji startuje donosi veliku borbu na veoma brzom betonu
        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• gotovo je za svajcarce ,ipak je brajan prvi na svetu u dublu,a iako mu niuje tu brat , bilo ko da mu bude partner ameri su favoriti

Comment

• Bit ce zanimljivo vidjeti ko ce uopste igrati za Ameriku sutra. Ja mislim da ce to biti Fish. Federer i Stan su vec dobijali i bracu,tako da sigurno mogu izaci na kraj i sa jednim bratom i Fishom. Ja blagu prednost dajem Svajcarskoj,iako su njih dvojica danas izgledali kao ribe na suhom.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
              Bit ce zanimljivo vidjeti ko ce uopste igrati za Ameriku sutra. Ja mislim da ce to biti Fish. Federer i Stan su vec dobijali i bracu,tako da sigurno mogu izaci na kraj i sa jednim bratom i Fishom. Ja blagu prednost dajem Svajcarskoj,iako su njih dvojica danas izgledali kao ribe na suhom.
              Ja mislim da sjutra izlazi Izner sa Brajanom u dublu.Igrali su jednom zajedno,a i mislim da njih dvojica imaju najvece sanse da pobijede Fedrinku.Ako bude igrao Harison,veliki su favoriti Svajcarci.Favoriti su i ako budu igrali Brajan i Fis.
              Veoma losi danas i Roger i Stan,ali mislim da mogu do prolaza u narednu rundu,iako je veoma tesko situacija...

Comment

• Rajan je trenutno prijavljen za dubl ali mislim da mu nece dati sansu, Mardi i Dzon nemaju nikakvih fizickih problema a i pobeda im donosi trijumf.. mlad je Rajan za tako nesto a i ne znam koliko bi se snasao u parovima, Dzek Sok je vec nesto drugo

Voleo bih da Dzon ostvari sve tri pobede
                Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Moze li mi neko reci kako je to Isner pobijedio Federera?

PS Nadam se samo da se ne ponavljva ono uzasno ljeto 2008 za Federera.

Comment

• Teren,kao i Isnerov servis nisu dopustili Rogeru ni u jednom trenutku da udje u ritam. Loptica je divlje odskakala,dosta udaraca je odigrao totalno nenamjesten,nije pogodio BHa kako treba...i sa FH se jako mucio,igrao neke spinove,u stilu Rafe...
                    S druge strane Isner odlicno servirao,fenomenalno reternirao,pogotovo na drugi servis...svaku od tih visokih loptica napdao,nposlijetku vise pogadjao nego promasivao,i apsolutno zasluzeno pobijedio

Comment

• Hvala, da zna Isner odlicno odigrati i na zemlji. Prvo mi na pamet pada mec protiv Djokovica u Beogradu.

Zanimljivo je da su DC kapetani Courier i Enquist a kod nas nikako nema mjesta za Ivanisevica.
                      Makar Krajan se potvrdio kao odlican trener, vidit cemo kako ce to ici kid tenisaca.

Comment

• Isner prava macka Svaka mu cast.

Nije slucajno 5 seta protiv Djokovica u Bg-u i protiv Nadala na RG '11 igrao

Comment

• Dade Troicki sam sebi poklon za rodjendan
                          sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Tsonga ce lagano sa Pospisilom,ali sledeci mec je ono glavno i ono od cega zavisi sudbina Kanadjana
                            sigpic
                            http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• gotovo lagan posao za tsongu

Comment

• Mozda se ocekivao malo jaci otpor Pospisila makar u jednom setu ali nisam gledao pa ne mogu da sudim.Ne znam gleda li neko,kako mu se cini podloga?Tsonga 8 aseva,nista specijalno
                                sigpic
                                http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Working...
                                X